Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių parama

4u.gif galiu padovanoti nenauja vonele kudikiui ir vaikstyne
Atsakyti
Kauno mamyte PERSY, namie daro generaline tvarka ir atlieka nemazai indu, patalynes, jos ir desimties menesiu mergytes rubeliu, daikteliu. Jeigu kam ko nors reikia, prasome kreiptis per az 4u.gif
Atsakyti
pas mane du maisai visokiu berniukisku rubeliu nuo 2-3 metu mazdaug amziui. ugiui iki 98 cm, kam reikia rasykite.
Atsakyti
Kalbėjau su Vilma, Tautvyds labai nusiminęs, jaučiasi blogai. Neina nei į lauką nei su kompu žaisti, guli ant sofos ir žiūri į lubas verysad.gif Svorio priaugęs daug, neturi striukės o ir pirkti Vilma neranda nieko. Į mokyklą eiti nenori, mokytis nenori-iš viso nieko nenori. 10.10 važiuos į Santariškes tyrimams, Vilmai labai neramu, nes paskutiniai kraujo tyrimai buvo blogi. Tiesa, Tautvydas periodiškai vis angina serga, tai tikimės, kad nuo jos, kraujo tyrimai suprastėjo. Bet esmė ta, kad vaikas nusiminęs, nori tik prisiglausti prie mamos ir tupėti.
Dar abudu džiaugiasi, kad pagaaliau gyvena dviese. Tėtis išsikrautė ir reik tikėtis daugiau nebesilankys. Vilmai aišku pasiūliau ir skyrybas susiforminti, gal dar elementų nors truputį gautų, bet atsakymas vienas-nėra pinigų unsure.gif Bandysiu šią savaitę užvažiuoti, nuvežti vitaminų, vaisių ir jei paims nors truputį pinigėlių.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2007 10 01, 10:22)
Kalbėjau su Vilma, Tautvyds labai nusiminęs, jaučiasi blogai. Neina nei į lauką nei su kompu žaisti, guli ant sofos ir žiūri į lubas verysad.gif Svorio priaugęs daug, neturi striukės o ir pirkti Vilma neranda nieko. Į mokyklą eiti nenori, mokytis nenori-iš viso nieko nenori. 10.10 važiuos į Santariškes tyrimams, Vilmai labai neramu, nes paskutiniai kraujo tyrimai buvo blogi. Tiesa, Tautvydas periodiškai vis angina serga, tai tikimės, kad nuo jos, kraujo tyrimai suprastėjo. Bet esmė ta, kad vaikas nusiminęs, nori tik prisiglausti prie mamos ir tupėti.
Dar abudu džiaugiasi, kad pagaaliau gyvena dviese. Tėtis išsikrautė ir reik tikėtis daugiau nebesilankys. Vilmai aišku pasiūliau ir skyrybas susiforminti, gal dar elementų nors truputį gautų, bet atsakymas vienas-nėra pinigų unsure.gif Bandysiu šią savaitę užvažiuoti, nuvežti vitaminų, vaisių ir jei paims nors truputį pinigėlių.

O kaip galima padėti šiai mamytei? Jei priežastis, dėl kurios ji nenori kreiptis į teismą dėl skyrybų yra pinigėliai, tai tikrai galima tą išspręsti. Galėčiau parašyti jai pareiškimą ir netgi nunešti į teismą užregistruoti. O kokio dydžio Tautvydukui striukės reikia? Nera, parašyk. Gal galėsiu kuo padėti.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2007 10 01, 14:26)
O kaip galima padėti šiai mamytei? Jei priežastis, dėl kurios ji nenori kreiptis į teismą dėl skyrybų yra pinigėliai, tai tikrai galima tą išspręsti. Galėčiau parašyti jai pareiškimą ir netgi nunešti į teismą užregistruoti. O kokio dydžio Tautvydukui striukės reikia? Nera, parašyk. Gal galėsiu kuo padėti.

Temide, problema tik pinigai. Jei padėtum, būtų labai liux, išsispręstu dalis problemų, gal ir teroras pasibaigtų ax.gif Vilma jo dar bijo unsure.gif
Tautvydas turbūt 150 ūgio, bet jis stambus, todėl vaikų prekių striukės netinka, o suaugusiųjų jam per plačios rankovės.Tiesiog nestandartinis. Nemačius vaiko nupirkti sudėtinga, aš nors jį ir matau pirkti vis tiek nesiryžtu ax.gif Tiesa, jam reikės ne tik rudeniui , bet ir žiemai striukės, nes su nauju uniforminiu švarku tikrai niekur neįtilps. O kol kas vaikšto tik su švarku unsure.gif
Vilma nori išeiti iš oficialaus darbo ir eiti dirbti pagal verslo liudijimą-tai sutaupytų pinigėlius išleidžiamus mokesčiams. Pavyko įkalbėti, kad bent palauktų iki tyrimų, kad būtų tikra, kad biuletenio nereiks.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2007 10 02, 08:02)
Temide, problema tik pinigai. Jei padėtum, būtų labai liux, išsispręstu dalis problemų, gal ir teroras pasibaigtų ax.gif  Vilma jo dar bijo unsure.gif
Tautvydas turbūt 150 ūgio, bet jis stambus, todėl vaikų prekių striukės netinka, o suaugusiųjų jam per plačios rankovės.Tiesiog nestandartinis.  Nemačius vaiko nupirkti sudėtinga, aš nors jį ir matau pirkti vis tiek nesiryžtu ax.gif  Tiesa, jam reikės ne tik rudeniui , bet ir žiemai striukės, nes su nauju uniforminiu švarku tikrai niekur neįtilps. O kol kas vaikšto tik su švarku unsure.gif
Vilma nori išeiti iš oficialaus darbo ir eiti dirbti pagal verslo liudijimą-tai sutaupytų pinigėlius išleidžiamus mokesčiams. Pavyko įkalbėti, kad bent palauktų iki tyrimų, kad būtų tikra, kad biuletenio nereiks.

Nera, dėl skyrybų tikrai padėsiu, jei tik bus noras iš mamytės pusės. Gal mes susiskambintume, ar susitiktume kaip nors, nes reikia išsiaiškinti situaciją, o be to ir tam tikrų duomenų reikia. O dėl striukės g.gif Oras baisus, kaip tas vaikas pusnuogis g.gif Ką daryti? mano sūnus irgi 150 cm, bet kūdena. Tai gal pinigėliais?
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2007 10 02, 08:23)
Nera, dėl skyrybų tikrai padėsiu, jei tik bus noras iš mamytės pusės. Gal mes susiskambintume, ar susitiktume kaip nors, nes reikia išsiaiškinti situaciją, o be to ir tam tikrų duomenų reikia. O dėl striukės  g.gif Oras baisus, kaip tas vaikas pusnuogis g.gif Ką daryti? mano sūnus irgi 150 cm, bet kūdena. Tai gal pinigėliais?

Puiku. Aš bet kokiu atveju su Vilma susitiksiu, paaiškinsiu situaciją, kad gali padėti. Manau sutiks, nes dabar ji labiausiai pergyvena dėl pinigų, striuka ten jiems unsure.gif Tiesa susitiksim tik po jų gryžimo iš Santariškių, tikiuosi tau nebus per vėlu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2007 10 02, 08:46)
Puiku. Aš bet kokiu atveju su Vilma susitiksiu, paaiškinsiu situaciją, kad gali padėti. Manau sutiks, nes dabar ji labiausiai pergyvena dėl pinigų, striuka ten jiems unsure.gif  Tiesa susitiksim tik po jų gryžimo iš Santariškių, tikiuosi tau nebus per vėlu unsure.gif

Nera, nejuokauk rolleyes.gif Man tai jokio skirtumo, kada pareiškimą parašyti. Susiderinsim.O pinigėlių gal galima jai į sąskaitą pervesti? Na tu geriau žinai situaciją, tai sakyk kaip padėti.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2007 10 02, 09:01)
Nera, nejuokauk rolleyes.gif Man tai jokio skirtumo, kada pareiškimą parašyti. Susiderinsim.O pinigėlių gal galima jai į sąskaitą pervesti? Na tu geriau žinai situaciją, tai sakyk kaip padėti.

Va čia ir yra didžiausia bėda, nes Vilma neduoda savo sąskaitos numerio unsure.gif Ji jaučiasi labai skolinga ir matosi kaip jai sunku tuos pinigus imti. Dėl pinigėlių davimo aš visai nesijaudinu, nes esu tikra, kad pinigai bus panaudoti protingai.
Atsakyti
Neramu del vaiko sveikatos... O vaiko nuotaikos tai manes nestebina. Jis visa laika vienas. Vilma pleshosi, kad kaip nors uzhdirbti lituka, kad skolas padengti, o jis visa laika buna vienas namuose... O dar savijauta pablogejo... Neramu... sad.gif
Atsakyti
Tikėkimės viskas bus gerai ir Tautvydas iš Santariškių grįš su geromis naujienomis. Na, reikia tikėti ...Nera, o tai aš taip supratau, kad Vilma ir sąskaitos neduoda ir grynaisiais pinigais jai neina paduoti, nes neima? g.gif Aš gal tau į a.ž savo parašysiu koordinates, kad lengviau būtų bendrauti ?
Atsakyti