atiduodu rūbukus leliukui apie 0-7 mėn., galiu atvežti iki Aleksoto ar Centro, dar galėčiau ir savo parinkti rūbų, rašykit až.
Laba diena reikalinga parama Vienai gerai darbciai besilaukianciai mamytei jai rugseji turi gimti mergyte ... labai reikalingas vezimukas ir lovyte gal kas gali padovanoti... buciau labai dekinga ... rubelius ir visa kita daugmas jau surinkom su draugem pagrindwe truksta siu dalyku...
aciu
aciu
PAIMKITE PAGALIAU KAS NORS IS MANES 3 DYDZIO PAMPERSUS
as esu kirpeja ir kazkada esu kirpus pastoges paneles galeciau apkirpti pasukuoti ten gyvenancius vaikucius gal kas vaziuosit ten parasykit man i az nuvaziuotumem kartu man butu drasiau
Sveikos mamytės, na va pagaliau susiskambinau su vienais vaikų namais, labai maloni direktorė, sakė laukia mūsų visų . Aišku jie randasi netoli Babtų , bet jos labai laukia mūsų kirpėjos, rūbelių, žaislų ir t.t. . Ten gyvena nuo 2-18 metų vaikučiai, sakė panelytėms ir savo nereikalingus rūbelius, nes žinot paauglės . Tai sakykit kokią dieną galime važiuot, direktorė sakė sutikimą mums padarys .
QUOTE(evukas @ 2007 07 30, 10:22)
Sveikos mamytės, na va pagaliau susiskambinau su vienais vaikų namais, labai maloni direktorė, sakė laukia mūsų visų . Aišku jie randasi netoli Babtų , bet jos labai laukia mūsų kirpėjos, rūbelių, žaislų ir t.t. . Ten gyvena nuo 2-18 metų vaikučiai, sakė panelytėms ir savo nereikalingus rūbelius, nes žinot paauglės . Tai sakykit kokią dieną galime važiuot, direktorė sakė sutikimą mums padarys .
Aš jungčiausi bet kada rugpjūčio mėn. Tik duokit žinoti
Aš siūlyčiau gal penktadienį po kokią 13 val. susitikt kur visoms ir nuvažiuoti. kam tinka rašykit tinka, kam geriau kita diena rašykit
Pas mane buvo ubėgus Tautvydo mama. (Darbo tiek, kad tik telefonu pasiteirauju kaip sekasi ). Šią savaitę žadėjo važiuoti į Palangą, nes Tautvydas visą vasarą serga peršalimo ligom O į sanatoriją jo nepriėmė-per sunkus ligonis. Kai paskutinį kartą buvo Santariškėse, tai padarė tik kraujo tyrimus, daugiau nieko, tai Vilma aišku pergyvena ir prieš mokslo metus bandys dar kartą važiuoti. Tautvydas vis skundžiasi kalų skausmais. Pieno mineralų liepė jau nebegerti, tai nė nebežinau kaip padėti. Tiesa Vilma man pasirodė kažko nusiminus, toks jausmas, kad praradus viltį Blogiausia tai, kad ji atėjo tokiu metu, kai pas mane "beprotnamis" tai nė pašnekėti normaliai nepavyko Tisa Vilmos tėvukui irgi ne kas-ruošiasi naujai operacijai.
Vilma vis dar dirba per 2 darbus, matyt todėl siūlomų pinigų nepaėmė
Tiesa dar-Tautvydas pereina į penktą klasę, tai labai pergyvena, kaip čia bus, kai tiek daug mokytojų ir tiek daug kabinetų. Matyt stresas nemažas
Vilma vis dar dirba per 2 darbus, matyt todėl siūlomų pinigų nepaėmė
Tiesa dar-Tautvydas pereina į penktą klasę, tai labai pergyvena, kaip čia bus, kai tiek daug mokytojų ir tiek daug kabinetų. Matyt stresas nemažas
Sveikos, pririnkau dideli Maximos maisa rubeliu mergytei nuo gimimo iki kokiu 2 metuku yra. Rasykit az
Labas, merginos, Nera - malonu vel tave cia girdeti.
As Tautvydo ir Vilmos nepamirsau, tik nezinau, ka cia sugalvoti - gal mokykliniams reikmenims prisideti?
O kas naujo apie Panemunes mamyte? Gal jau laikas rudeniniu drabuziuku paieskoti?
Mano viena kolege turi leliukisku drabuziuku - nuo 0 iki metuku panasiai...
Nezino kam pasiulyti.
Taip, kad kam reikia, duokit zinot.
As Tautvydo ir Vilmos nepamirsau, tik nezinau, ka cia sugalvoti - gal mokykliniams reikmenims prisideti?
O kas naujo apie Panemunes mamyte? Gal jau laikas rudeniniu drabuziuku paieskoti?
Mano viena kolege turi leliukisku drabuziuku - nuo 0 iki metuku panasiai...
Nezino kam pasiulyti.
Taip, kad kam reikia, duokit zinot.
QUOTE(asara @ 2006 06 07, 13:51)
Tai, kaip mamytes ar dar butu galimybe vaikiukams rubeliu parinkti ?
Turiu nors nedaug, bet neblogos kokybes rubeliu 0-6 men, keleta apynauju zaislu, mielai padovanosiu, rasykit i az.