Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių parama

QUOTE(Dew23 @ 2007 05 10, 09:27)
NERA, turiu Panemunės mergytei batukus vasarai - rudeniui .Natūralios odos ,melsvi. Gal dar reikia ?  4u.gif

Jamam biggrin.gif Parašyk į až, kur tave rasti, nes pamiršau blush2.gif
Ingazius Šlienavoj sudegė žmonėm namai. Kažkur čia buvo temelė ir vežė jiems daiktus.Būk gera pasiieškok pati, pas mane biški su laiku striuka unsure.gif
Merginos dar turiu idėją. Ką galvojat apia vaikų gerovės centrą "Pastogė"?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2007 05 17, 10:13)
Jamam biggrin.gif Parašyk į až, kur tave rasti, nes pamiršau blush2.gif
Ingazius Šlienavoj sudegė žmonėm namai. Kažkur čia buvo temelė ir vežė jiems daiktus.Būk gera pasiieškok pati, pas mane biški su laiku striuka unsure.gif
Merginos dar turiu idėją. Ką galvojat apia vaikų gerovės centrą "Pastogė"?

gerai galvojam, o ka? g.gif
Atsakyti
sveikos geradarės 4u.gif
aš vežiau šlienavos šeimai po gaisro daiktus. jei kam reikės jų telefono, parašykit man į až, parašysiu.
o kur yra vaikų gerovės centras "Pastogė"? kokio amžiaus ten vaikai? kelios mamos parinktumėm rūbų.

draugė rokuose atiduoda vaikišką lovytę. gal kam reikia?
o aš skalbimo mašiną veikiančią galiu atiduoti.
rašykit į až
Atsakyti
Ausrella , o skalbimo mašina automatinė? Nes kur nėra vandentiokio, tai tokia netiks unsure.gif
Na, gerai galvojau neužtektų ax.gif
Tiesiog ten renkasi įvairaus plauko ir amžiaus vaikai. Kažkodėl man atrodo, kad jei jau eina jie ten, vadinasi jie pagalbą priims. Ta prasme , jie netiseiogiai bando išvengti to, kas nutiko jų tėvams. Kartais užtenka ir knygos, kartais batų.... Buvau labai nustebusi, kai paklausus ko norėtų, kad atveščiau man atsakė-enciklopedijos rolleyes.gif
Atsakyti
kai domejausi keliuose forumuose kur galiu vaiku rubus atiduoti, tai teko skaityti, kad kitur nepriima, arba pasako, kad gauna geresniu.
o kur yra ta pastoge?
Atsakyti
sveikos 4u.gif

turiu per virsu kraunama skalbimo masina WHIRLPOOL- veikianti ......pora kartu yra nepersisukusi per viena programa, todel rankiniu budu persukau...... galiu palaikyti sia savaite, nes vieta uzima...gal kokiai seimai reiketu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrella @ 2007 05 21, 17:22)
kai domejausi keliuose forumuose kur galiu vaiku rubus atiduoti, tai teko skaityti, kad kitur nepriima, arba pasako, kad gauna geresniu.
o kur yra ta pastoge?

SURINKAU DU MAISUS RUBU bigsmile.gif KAM REIK g.gif VIENAS SUAUGUSIU KITAS IKI 6 MEN biggrin.gif PAIMKIT 4u.gif
Atsakyti
Skalbimo masina padovanota mamytei SCUDO 4u.gif Gero naudojimosi 4u.gif
Atsakyti
Turiu beveik nauja rinkinuka arbatai ir nauja toki kiaura sieteli i puoda,jei kazka riebaluose verdam. Gal zinote kokia mamyte, kuriai praverstu?
Atsakyti
Gal kam reikia veikiančio, tiesiog morališkai pasenusio Princess lygintuvo? Su garais. ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, Pastogė dar laikosi tikrai neblogai, gauna valstybės finansavimą, kiek žinau darė nemažą apsipirkimą prieš naujus metus ir t.t. prastesnė situacija su kartų namais, aš jau rašiau kažkuriam skyrelyje, ten gyvena mamytės su leliukais jų nedaug, bet manau joms reikia padėti labaiu, nes jos stengiasi kabintis į gyvenimą ir nepalieka savo mažiukų wub.gif . Aš ten nuvežus esu ne vieną maišą vaikiškų rūbelių, pasiskambinu kokio amžiaus leliai ir peržiūrėjus spintą vežu ax.gif .
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif darau namuose didely apsivalima,tad atiduodu;
visa dideli maisa moterisku rubu,kelniu,megztuku,bliuskuciu,maikiu,striukiu
vaikisku rubu maisiukas ;
berniukui iki6metu marskiniu,kelniu, maikiu,kepuriu pirstiniu.
mergaitem iki4-5metu sijoni,kelniu,bliuskuciu ir t.t.
yra nereikalingu indu;leksciu,arbatinuku ir t.t.
bet pasiimti teks patiem,nes neturiu galimybes vezioti
jai domina prasau parasykit i a.z.
Atsakyti