Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių parama

QUOTE(Rimulinka @ 2007 03 07, 14:29)
4u.gif o jinai iš manes kriauklę norėjo pirkti  rolleyes.gif ,o paramos skyrelyje bunu dažnai ,tai ir atkreipiau dėmesį  ax.gif , nono.gif  labai negražu labai labai ,nenusimink Bagdoncikas kaip ir pati sakei lazda turi du galus ,o dabar tos lazdos galas atsisuko į ją.Nenusimink console.gif

hah.gif Cia as is saves...
Atsakyti
Dovanoju vezimuka gal zinote kam reikia????????
Atsakyti
QUOTE(asara @ 2007 03 07, 11:12)
Jei neatkrisiu, penktadieni planuociau susisiekti su visomis mamytemis. Aciu NERA uz pagalba  4u.gif

Asara, jei važiuosi būtinai užsuk pas mane. Aš dar nupirkau jai pavasariui striukytę, kelnytes ir bliuzoniuką. Dovanėlių turiu abiems vaikams.

Dar manau turėtumėm visos pasitarti. Artėja Velykos. Ar pirksim vaikams nors kokias dovanėles? Manau, nors po kinderį vaikams būtų smagu gauti ax.gif Dar galvoju gal Vilmai ir Panemunės mamytei po čekį, nors 20 lt, kad stalas gausesnis būtų ax.gif Ir dar vaikučiams tikrai reiktų vitaminų ax.gif Žodžiu laukiu bet kokių komentarų.
Atsakyti
Labas mamytės,turiu šaldytuvą snaigė(didelis),automatinę skalbimo mašiną,veikiantys,viską dovanoju,tiesa esu iš pajūrio,o tai gal reiktų rašyti į klaipėdos sandėliuką ax.gif bet čia atrodė daugiau bendraujama ax.gif po bendravimo su jumis supratau,kad savo darbą išmanote 4u.gif ar ir vėl pulsite? g.gif na atleiskit ne čia dar parašiau,į kauno sandėliuką norėjau ax.gif gal užkeikėt smile.gif atsiprašau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzinija 7: 08 kovo 2007 - 14:47
Virdžinija, jei nori pasišaipyti, eik kitur. Jei nori padėti, eik į Klaipėdos sandėliuką, ten bus lengviau su transportavimu. Nes iki Kauno ganėtinai toloka ir kainuotų nemažai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2007 03 08, 15:52)
Virdžinija, jei nori pasišaipyti, eik kitur. Jei nori padėti, eik į Klaipėdos sandėliuką, ten bus lengviau su transportavimu. Nes iki Kauno ganėtinai toloka ir kainuotų nemažai ax.gif

Ačiū,aš irgi taip pagalvojau,bet buvau jau parašiusi ax.gif juk jau atsiprašiau,persiprašau.Nepasišaipyti čia atėjau.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2007 03 08, 14:55)
Asara, jei važiuosi būtinai užsuk pas mane. Aš dar nupirkau jai pavasariui striukytę, kelnytes ir bliuzoniuką. Dovanėlių turiu abiems vaikams.

Dar manau turėtumėm visos pasitarti. Artėja Velykos. Ar pirksim vaikams nors kokias dovanėles? Manau, nors po kinderį vaikams būtų smagu gauti ax.gif  Dar galvoju gal Vilmai ir Panemunės mamytei po čekį, nors 20 lt, kad stalas gausesnis būtų ax.gif Ir dar vaikučiams tikrai reiktų vitaminų ax.gif Žodžiu laukiu bet kokių komentarų.

Labutis 4u.gif Dekoju RAMUNEIM ir X FAILAI uz parama PANEMUNES mamytei.
Tiek maisu masinoje, kad vos bagazine uzsidaro - tai bus dziaugsmo. NERA planavau vaziuoti rytoj, bet turiu i Siaulius isdumti, tai vaziuosiu penktadieni.
Pries tai pas Tave uzsuksiu.
As nupirksiu gelezies (mazosios krauja reikia pastiprinti) ir dar galvoju ceki MAXIMOS 100 Lt Panemunes mamytei.

DAr mintis kirba gal padovanoti mamytei apsilankyma kirpykloje, kaip sakant Velykinis dziaugsmas bigsmile.gif
Atsakyti
asara, po chemoterapijos plaukai labai silpni ir vietomis gali būti praretėję, todėl pas kirpėją gali kompleksuoti. Aišku reiktų su ja pačia kalbėti.
Aš jai dar įdėjau megztukų. O berniukui mupirkau pavasariui batukus.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2007 03 13, 17:09)
asara, po chemoterapijos plaukai labai silpni ir vietomis gali būti praretėję, todėl pas kirpėją gali kompleksuoti. Aišku reiktų su ja pačia kalbėti.
Aš jai dar įdėjau megztukų. O berniukui mupirkau pavasariui batukus.

SUPER 4u.gif Iki malonaus 4u.gif
Atsakyti
As nupirksiu gelezies (mazosios krauja reikia pastiprinti) ir dar galvoju ceki MAXIMOS 100 Lt Panemunes mamytei.

Aš galėčiau porą buteliukų geležies atiduoti (galiojimas nepasibaigęs), nes maniškei labai neskanu buvo tai mes tik pradėjom ir liko neišgerti. Vienas ,,Ferum Lekas" kitas Feroglobinas. Tiesa, abu buteliukai yra pradėti blush2.gif Jei tiktų prašau rašyti į AŽ, nes kitaip netyčia galiu praleisti atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti
Pridėjau moteriškų drabužių visą dėžę maždaug 36-38 dydžio, jei reikia, rašykite až. Tiktų ir paauglei.
Atsakyti
Sveikos, mamytės. Kadangi laukiuosi, tai visi ir visos jaučia tiesioginę pareigą sunešti man visus savo vaikučių išaugtus drabužėlius 4u.gif Žodžiu, išmandrėjau tiek, kad jau darau atranką, bet ir kitų drabužiukų išmesti nesinori, o prie konteinerio išnešus... na, sulytų juos ten, ir tiek naudos. Žodžiu, jei yra kokia mamytė, kurios mažiukas tuoj turi aplankyti mus šiam pasaulyje arba ką tik aplankė, parašykite man - turiu krūvelę drabužėlių patiems mažiausiems Žemės keliautojams wub.gif . Gal geriau bus, jei per až susisiektume. Na, jei niekam nereikia (juk suprantu, drabužėliai tikrai ne nauji), tai darysiu iš jų "šluostinukus"...
Sėkmės visoms. 4u.gif
Atsakyti