Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių parama

X failai ir RAMUNE M, kita savaite Jums paskambinsiu ir paimsiu drabuzelius. Gripas uzpuole, isejau gydytis ph34r.gif ph34r.gif doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(asara @ 2007 02 28, 12:26)
X failai ir RAMUNE M, kita savaite Jums paskambinsiu ir paimsiu drabuzelius. Gripas uzpuole, isejau gydytis  ph34r.gif  ph34r.gif  doctor.gif

Sveik. Lauksiu.
Atsakyti
QUOTE(asara @ 2007 02 28, 14:26)
X failai ir RAMUNE M, kita savaite Jums paskambinsiu ir paimsiu drabuzelius. Gripas uzpuole, isejau gydytis  ph34r.gif  ph34r.gif  doctor.gif

Gydykis gydykis 4u.gif mano seimyna irgi beveik visa iškritusi verysad.gif
Atsakyti
Turiu nešiotus demisezoninius batukus su auliuku mergaitei 23 dydžio (1,5 m mano mergina nešiojo), vasarinius kedukus 23 dydžio (mėlyni su tinkliuku ,tiks berniukui ir mergaitei) ,basutes rausvas 22 d . Jeigu kam reikėtų ,prašom ...
Atsakyti
QUOTE(Dew23 @ 2007 02 28, 19:21)
Turiu nešiotus demisezoninius batukus su auliuku mergaitei 23 dydžio (1,5 m mano mergina nešiojo), vasarinius kedukus 23 dydžio  (mėlyni su tinkliuku ,tiks berniukui ir mergaitei) ,basutes rausvas 22 d . Jeigu kam reikėtų ,prašom ...

Tiks panemunės mamytės mergytei thumbup.gif Kur tave rasti? Asara serga, tai aš prigriebsiu ax.gif
Atsakyti
NERA ,parašiau į až.
Dar turiu naudotų AVENT buteliukų ir "neišbėgantį"puodelį .Naudoti .Ir buteliuką naujagimiui PRIMAGIORNO ,kad nepūstų pilvuko .Gal kam reikia... 4u.gif
Atsakyti
Dew23 ačiū labai už batukus, striukytę ir kitas dovanėles panemunės mamytei 4u.gif
Atsakyti
Nėr už ką ,kad tik tiktų smile.gif
Atsakyti
Laba diena turiu as toki nenauja vezimuka ... isvaizda gal ir neipatinga bet dar tvirtas... uz simboline kaina niekas neperka o skelbimo det nenoriu kad dovanoju... nes paims bilekas kam gal net ir nereikia
Radau skyreli kur padedate vaikams ... gal kam reikia????
As Kaune ... Atvezt niekur negalesiu nebent kas pasiims
Vezimuko foto galite paziureti... http://www.skelbiu.lt/1810957.html
Atsakyti
Na, sveikos. Atrodo atsigavau doh.gif
Jei neatkrisiu, penktadieni planuociau susisiekti su visomis mamytemis. Aciu NERA uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
SVEIKOS MAMOS. RASAU, NES NENORIU, KAD KURI NORS IS JUSU PAKLIUTU I TOKIA PACIA SITUACIJA I KURIA PAKLIUVAU AS.
DAR VIS ABEJOJAU, TACIAU KAI GAVAU LAISKUS IS SEPTYNIU MAMU SU PERSPEJIMAIS IR TOKIOMIS PACIOMIS ABEJONEMIS, NUSPRENDZIAU, KAD TAI NERA MANO PARANOJINES VAIZDUOTES VAISIUS BET GRAUDI, KAIP BEBUTU GAILA, TIESA…
PARASE VIENA MAMA PRASYMA PADOVANOTI RUBELIU BEI BATU, NES NETURI PINIGELIU NEI KUOM APAUTI, NEI APRENGTI SAVO VAIKUCIU. NUPIRKAU AS…PIRKAU, NES MANO DAR MAZYTE LELYTE, TAIP , KAD ISAUGTINIU NETUREJAU…IR BATUKUS NAUJUS IS PARDUOTUVES..IR STRIUKYTES…
ISSIUNCIAU..IR STAI, VIENA MAMYTE PAMACIUSI IR PERSKAICIUSI FORUME, KAD RUOSIUOSI PADETI SIAI MAMAI, PARASE MAN, KAD BUCIAU ATSARGI NES…STAI MAMOS, NETURINCIOS KUO APRENGTI SAVO VAIKU, ZINUTES RASYTOS FORUME TUO PAT METU KAI JI PRASE PAGALBOS, NES NETURI PINIGU:
“…Labai reikia paprastų gaubtų lempoms.Kurios tvirtinasi prie lubų po 1vnt. būdavo senais laikais mokyklose ar ligoninėse.nežinau ar aiškiai parašiau? g.gif siūlykit mamytės ką turite gal ką pritaikysiu...”
“pirksiu pigiai rašomą stalą Kaune - Marijampolėje...”
“nu mamytės padėkit labai reikia žaliuziu, gal kuri turite senų, užsilikusių kokiame rūsyje ax.gif...”
“nu padėkit surast spintą...”
“Pirksiu pigiai naudotas žaliuzes siūlyti ivairius varijantus...”
“Reikia Į kaimą pigiai 3 dvidurių spintų [geriau būtų be antrasolių] 4u.gif...”
“Pirksiu pigiai dviejų durų spinta”
“Spintą kaip ir sutarėm.Dar labai reikia persirengimo spitelių [ būtų gerai metalinių] gal kas žinote kokioj firmoj gal atliko?...”
“Sveikutės, gyvenu Šakių rajone gal kuri mamytė galėtų padėti.Ieškau pirkti ruda pianina gal kuri žino kas parduoda labai būsiu dėkinga.
Būtinai būtinai turi tikti prie baldų...”
TAI STAI KAIP BUNA…IDOMU KAS YRA PIRMOJ VIETOJ? GAL ISTIESU TA MAMYTE BLOGAI GYVENA, TACIAU PIRMIAUSIA MANAU REIKETU VAIKUS APRENGTI IR, JEI JAU TRUKTU PINIGU, PRASYTI PADOVANOTI KITUS DAIKTUS…
NEMAZAI MAMYCIU JAU MAN PARASE I AZ KLAUSDAMOS KURIA MAMA ITARIU (PARAMOS SKYRELYJE BUVAU ISREISKUSI SAVO ABEJONES). KAI VISKA NUODUGNIAI ISDESCIAU, ABSOLIUCIAI VISOS MAMOS PRITARE TAM, JOG PRIVALAU PASKELBTI SIA INFORMACIJA. TAI STAI – MAMA SU NICK’U –NIEKAS-
NIEKO MAN MAMYTE IS TAVES NEREIKIA, JEI TAVO VAIKUCIAMS TIKO TIE DRABUZELIAI, AS LABAI DZIAUGIUOSI. VIENUS BATUKUS ATSIUNCIAU ISAUGIMUI, TAI NENUSTEBCIAU JEI JUOS JAU ISKEITETE I KANORS NAUDINGESNIO JUMS. TACIAU ATSIMINKITE, KAD LAZDA TURI DU GALUS IR SUKCIAUTI BEI APGAUDINETI LABAI NEGARBINGA…JUS MANE LABAI NUVYLETE..
SEKMES
Atsakyti
4u.gif o jinai iš manes kriauklę norėjo pirkti rolleyes.gif ,o paramos skyrelyje bunu dažnai ,tai ir atkreipiau dėmesį ax.gif , nono.gif labai negražu labai labai ,nenusimink Bagdoncikas kaip ir pati sakei lazda turi du galus ,o dabar tos lazdos galas atsisuko į ją.Nenusimink console.gif
Atsakyti