Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių parama

QUOTE(asara @ 2007 02 21, 13:11)
Lauksiu zinutes  4u.gif As tai planuoju si penktadieni is Rucelie paemus drabuzelius pas Panemunes mamyte uzsukti .

Tuomet susiimsiu ir šiandien atrūšiuosiu. Jei bus tinkamų, parašysiu čia.
Atsakyti
QUOTE(asara @ 2007 02 21, 15:11)
Tinka, koks dydis maikuciu ir bliuzoniuku ? Reiktu ne mazesnio nei 86 cm.
KAip paimti ? Aciu uz geruma  4u.gif
.

Tokio dydzio ir surinkau.nedaug ten,bet vis šis tas.Aš šilainiuose,bet būtų galima kaip nors susitart susitikt ir perduočiau smile.gif
Atsakyti
Tai gi, peržiūrėjau ką turiu mergaičiukei maždaug 86 cm. ūgio.
Golfiukai, džemperiukai, bliuzonai, liemenės, megztukai - 20 vnt.
Kelnės - 8 vnt. (na mano pačios berniukais kaip tik 86 cm, tai kelnes drožia, todėl jų surinkau tikrai mažai).
Kombinzonas, šalykėliai, kepurės, pirštinės.

Tik perspėju, tai tikrai kasdieniniam naudojimui. Drabužėliai kaip reikiant panešioti. Juos nešiojo tikrai ne viena mergaičiukė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2007 02 21, 19:55)
Tai gi, peržiūrėjau ką turiu mergaičiukei maždaug 86 cm. ūgio.
Golfiukai, džemperiukai, bliuzonai, liemenės, megztukai - 20 vnt.
Kelnės - 8 vnt. (na mano pačios berniukais kaip tik 86 cm, tai kelnes drožia, todėl jų surinkau tikrai mažai).
Kombinzonas, šalykėliai, kepurės, pirštinės.

Tik perspėju, tai tikrai kasdieniniam naudojimui. Drabužėliai kaip reikiant panešioti. Juos nešiojo tikrai ne viena mergaičiukė  ax.gif

Paimsiu kita savaitele. Parasyk savo telefona man i AZ.
Aciu uz geruma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(x failai @ 2007 02 21, 19:04)
Tokio dydzio ir surinkau.nedaug ten,bet vis šis tas.Aš šilainiuose,bet būtų galima kaip nors susitart susitikt ir perduočiau smile.gif

Irgi kita savaitele prasukciau. Imesk kontaktus i AZ.
Panemunes mamyte bus labai laiminga tiek paramos gavusi.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Rucelie siuntinuka siandien PAnemunes mamytei nuveziau. LAbai dekojo bigsmile.gif

Radau siuvancia, vaikai sau ramiai ant pagalvyciu gulejo. SIuva ji dabar svarkelius moteriskus, vieno svarkelio pasiuvimas - 6Lt blink.gif

Sako iki 300 Lt per menesi uzsidirba.
Atsakyti
Skambino Vilma verkdama, vyras geria jau savaitę geria, o šiandien ir namo neįleidžia. Policijos nebijo, mat jis registruotas tam kambarėlyje. Jei Vilma skirsis pagrasino užmušias blink.gif Vilma bijo.
Pasiūliau pasikeisti spyną namuose, tai Vilma tik juokiasi, kad tai daryta daug kartų, bet jis sveikatos turi ir iš karto išlaužia. Kažin , o jei visas duris su stakta pakeisti į tas šarvuotas g.gif
Žodžiu laukiu, bet kokių minčių,siūlymų ir .t.t
Atsakyti
Sarvuotos apie 1200 - 1500 Lt kainuoja g.gif
Iseitis gal ir butu, bet bus, kad prie duru lauks pasigeres. Net nezinau ka patarti.
Atsakyti
Asara, ačiū kad pasivarginai 4u.gif
su smurtaujančiu vyru patarčiau kovoti pirmiausiai apsiginklavus blush2.gif dujų balionėlis ne karvę kainuoja ax.gif jei tikrai iškils būtinybė...galų gale visada drąsiau tokį daiktą turėti. netikėtai išsitraukus efektas būtų ax.gif
spynų pakeitimas sunkiai su tokiu gal ką išspręs. visada galima rasti būdų norint į namus įeit.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2007 02 23, 14:35)
Skambino Vilma verkdama, vyras geria jau savaitę geria, o šiandien ir namo  neįleidžia. Policijos nebijo, mat jis registruotas tam kambarėlyje. Jei Vilma skirsis pagrasino užmušias blink.gif Vilma bijo.
Pasiūliau pasikeisti spyną namuose, tai Vilma tik juokiasi, kad tai daryta daug kartų, bet jis sveikatos turi ir iš karto išlaužia. Kažin , o jei visas duris su stakta pakeisti į tas šarvuotas g.gif
Žodžiu laukiu, bet kokių minčių,siūlymų ir .t.t

Nesvarbu, kad registruotas. Jeigu smurtauja, Vilma bet kokiu atveju turetu kreiptis i policija, kad policija uztikrintu jos ir Tautvydo sauguma.
Atsakyti
Pritariu. Nesvarbu ar jis registruotas, ar ne: smurto atveju jis privalo duoti sheimai ramybe... Vilma turi kreiptis i policija...
Atsakyti
Tas kambariukas, jei aš teisingai suprantu situaciją yra bendras šeimos turtas, todėl vyras turi pilną teisę ten būti. Kol nėra smurtavimo policija tik atvažiuoja ir įspėja. Skambinau Vilmai dabar, tai nelabai galėjo kalbėti, bet jau namie. Tautvydas prie kompo, o tėvui pasakė, kad iškvies TV pagalbą smile.gif
Atsakyti
Brrr, mane tiesiog shiurpas purto... sad.gif Kada gi pas mus bus ginamas silpnesnis? Kolkas zhiurima tik smurtautojo teisiu sad.gif
Atsakyti