QUOTE(Arretė @ 2013 02 01, 10:29)
Kiek man žinoma, dar niekas nėra įlindęs į šuns (ar kieno kito) galvą ir realiai niekas nežino, kaip ten yra iš tiesų su jų mąstymu. Viskas remiasi teorijom. Kaip ir teorijos apie kosmosą, pomirtinį gyvenimą ar kt dalykus, kurios laikui bėgant keičiasi ir keičiasi, ir keičiasi - priklausomai nuo technologijų lygio... Bet kiek viskame tiesos ar melo niekas nežino, todėl logiškai mąstant - kiekvieno tiesa apie tai, kas nėra nepaneigiamai įrodyta (o kartais paneigiamos ir įrodytos tiesos) yra vienodai tikėtina - ir kiekvieno reikalas priimti tai ar ne. Todėl egoistiška taip įkyriai pareiškinėti, kad tik kažkieno teorija yra teisinga - siauras mąstymas ir tiek.
Ir tik nereikia manęs dabar apdirbt kiek lenda - jei nesupratote, ką parašiau, aš net neketinu bandyti išaiškinti, nes ne visi mato toliau savo kiemo, o kas mato - suprato...
Nors dažniausiai tau nepritariu

bet čia galėčiau paantrinti. Visai neseniai žiūrėjau mokslinę laidą apie šunis, kur neva paskelbti nauji tyrimų rezultatai apie šunų protavimą, žodžių supratimą atskirai, iš konteksto, iš skirtingų žmonių ir pan. Tai net juokas ėmė, kadangi aš pati augindama šunis tai jau seniai žinojau, kad jie tai gali ir gali daug daugiau nei ten pasakė. O galiausiai buvo pasakyta: tyrimai tęsis ir galbūt bus ištirta, kad šunys sugeba išmąstyti dar daugiau
Papildyta:
QUOTE(onute33 @ 2013 02 01, 11:05)
O jau mielas koks ir nekaltas toks

Yra tam tikras atsakymas - terjeras

Būna geručių, idealių terjeriukų, bet pilna monstrų, kur šeimininkas turi būti labai užsiimantis, reiklus ir niekada nepamirštantis, kad jei tik truputį atlyš - šuo vėl bus nugalėtojas ir okupantas visomis prasmėmis. Darbas, darbas, darbas ir dar kartą darbas su tokiu