Arnolda, 31 Sau 2013 - 22:59, parašė:
Arnolda, 31 Sau 2013 - 22:59, parašė: ![]()
Kai kurie geri manipuliatoriai sunys moka ir puikiai supranta kas tas kerstas, tiksliau, kaip padaryt kad seimininkei butu blogaaai
![]()

Nu teisingai, kur jau man žinot...

Kai kurie geri manipuliatoriai sunys moka ir puikiai supranta kas tas kerstas, tiksliau, kaip padaryt kad seimininkei butu blogaaai
![]()
![]()
Arnolda, 31 Sau 2013 - 23:15, parašė:
Arnolda, 31 Sau 2013 - 23:15, parašė: ![]()
Nu jei katems uztenka proto - mane apsauke, primysiu i bata, tai manot sunims neuztenka?
nes ir vieno, ir kito maciau savom akim ir atveju skaiciau nemazai.
Natalja200710, 31 Sau 2013 - 23:28, parašė:
Natalja200710, 31 Sau 2013 - 23:28, parašė: ![]()
Jei prieš išeinant šeimininkui šuniui bus palikti ilgai ,,grojantys" ir geriau, kad labiau smirdantys kramtalai (Kalvarijų turguje Vilniuje jaučio peniai parduodami, supjausto norimais dydžiais), bei Kongai visokie (žaislai, prikamšyti skanėstais) , tai ir jokių narvų neprireiks, namai, tikrai, liks tvarkoje, išbandyta ne su vienu šuniu. Šunys, kai ilgai graužia, pavargsta, paskui ramiai ir ilgai miega. O jei dar prieš išeinant šuo lauke išsilakstys, tai, tuo labiau, bus ramūs ir ilgai miegos.
Agnnyte, 31 Sau 2013 - 22:24, parašė:
Agnnyte, 31 Sau 2013 - 22:24, parašė: ![]()
Pasakiau savo nuomonę. Iš patirties. Bet... Kur ten man...
Arnolda, 31 Sau 2013 - 23:37, parašė:
Arnolda, 31 Sau 2013 - 23:37, parašė: ![]()
Agnnyte, kam taip smarkiai priimti. Ne visu nuomone turi buti tokia pat ir pasaulis nuo to nesugrius
Arnolda, 31 Sau 2013 - 23:23, parašė:
Arnolda, 31 Sau 2013 - 23:23, parašė: ![]()
Teisybe, ne viskas ka skaitai yra auksas. Pvz, nepatikeciau, kad kaip skaiciau CSV forume - kad suo uzdare seimininke balkone (uzsuko rankena jai bunant ten) del to, kad ji jo kartu i balkona nepasieme, is kersto.
Bet kai kitas suo, subartas uz laipiojima ant spinteliu, atsitupe ir ziuredamas i akis padare didele kruva - tai kuom tas "ne" buvo toks isskirtinis ir daug stresuotesnis nuo kitu "ne"Man tai labiau panasu i tai, kad suniui nepatiko, kas jam buvo pasakyta, ir taip jis isreiskia savo nepasitenkinima, puikiai zinodamas, kad ir seimininkui dabar nepatiks.
Agnnyte, 31 Sau 2013 - 23:36, parašė:
Agnnyte, 31 Sau 2013 - 23:36, parašė: ![]()
Labai nuo šuns priklauso. Ne kiekvienas su žaislais žaidžia, ne kiekvienam kongas įdomus. O jaučio penis kad ilgai groja... Nu kaip kam. Maniškiui - visas metrinis sueina per pusvalandį.
Kitas dalykas, ne kiekvienam šuniui įmanoma suteikt norimą fizinį krūvį. Aš asmeniškai kai kuriom dienom specialiai riboju jį, kad treniruotėn važiuotų atsikvėpęs ir ten atsiduotų 100 procentų. Kartais tiesiog fiziškai negaliu - nu būna tokių dienų. Paties šuns saugumo sumetimais šuo sėdi narve tada. Jau geriau šuo narve, negu šuo prisiėdęs nuodingų augalų, aštrių kaulų iš šiukšlių dežės ar kokių siūlų, kurių pririjo sudraskęs kilimą.
Dar vienas dalykas - kai namie du šunys, ir abu aktyvūs, man juos palikt pavojinga. Juo labiau, kad vienas iš jų yra tas, kuris "inicijuoja" žaidimus. Todėl sėdi narvuose abu.
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė