QUOTE(mondioring @ 2013 05 09, 11:55)
pasakos man patinka... na prisiziuriu shimtais tu "protingu" shunu,kuriu nereikejo mokyti-patys gabus kazkam... tokie kaip Tu sako-'mano shuo viska moka,ka galite ishmokyti"??? )) na nebent anglu kalba,o ta "viska moka" po 30 komandu prisikviecia,po 10 komandu atsiseda ir t.t.
man linksmiausia-tai kai sheimininkas rekia"ateik cia Lordai,ateik,kas tau pasakyta.,ateisi ar ne,nes gausi i kupra ir vakare nezesi TV ir t.t. "
p.s. yra laikas pasakoti shuniui anekdota-yra laikas ,kad klausytu Idealiai(pvz. kai ishbego i judria gatve)
man linksmiausia-tai kai sheimininkas rekia"ateik cia Lordai,ateik,kas tau pasakyta.,ateisi ar ne,nes gausi i kupra ir vakare nezesi TV ir t.t. "
p.s. yra laikas pasakoti shuniui anekdota-yra laikas ,kad klausytu Idealiai(pvz. kai ishbego i judria gatve)
Ne visi gyvena prie judrių gatvių, ne visi net nori patys ten šunis paleisti, kai kurie tiesiog laikosi principo vedžioti su pavadėliu. Situacijų yra įvairių. Tik žmogus sprendžia ar jį tenkina šuns elgesys. Jei jį tenkina, kad ateina iš 10 karto, bet kartu tas šuo per gyvenimą niekam neįkando, nepadarė viešumoje gėdos ir pan., tai ar tai blogai? Bet jei, sekantis šuo papuolė tam tikroje vietoje problematiškesnis, ar turi teisę dresuotojas, visur besiskelbiantis kalbėti nesąmones ir piktžodžiauti, kad ko tu to ar ano nedarei ir ko iš viso nori? Nereikia taip pasikelti ir pasipūsti savame darbe, reikia išlikti žmogumi, nes visgi visuomenė yra orientuota į klientus dabar, krizės visokios užeina ir pan., įmanoma kada nors prie suskilusios geldos pravirkti
Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2013 05 09, 11:59)
Paprieštarausiu... Negi manot, kad neišmokysit savo vaiko skaityt, rašyt ar elementarių matematikos veiksmų? Tai ir šuo, dresuotas šeimininko, o ne dresuotojo, atrodo kaip vaikas, gavęs pradinės mokyklos pradmenis.
Mano cvergė irgi tokia, pradinukė. Deja, neradom, kas Klaipėdoj užsiimtų su šunimis, išskyrus vieną, prieštaringai vertinamą, asmenį
Mano cvergė irgi tokia, pradinukė. Deja, neradom, kas Klaipėdoj užsiimtų su šunimis, išskyrus vieną, prieštaringai vertinamą, asmenį
Tai pagal anų logiką turite važinėti kasdien po 100 ar daugiau km ir vistiek mokytis Ar normaliai tai skamba? Nu ne visai. Gyvenimas negali suktis tik pagal šunį. Šuo turi būti mokomas, kad nekeltų audrų žmogui. Tokių šunų pragyvena n, kurie niekam neužkliūna, vadinasi negalima to lyginti su žmonių mokykla.