Pirkau dar pigiau 58x37x32cm. 75 lt.telpa ir apsisuka ir atsistoti gali.Suauges jau, nebeauks daugiau.Gal gerai manau
Sveiki. Įdomią temą radau
Kilo man klausimas vienas... Ar įmanoma padaryti šunį sargų?
Turim beveik 2,5 m cvergšnaucerę, kuri visiškai neloja - nei paskambinus į duris, nei kam atėjus, nei lauke. MUms tai jokia ne problema. Tiesiog įdomu, ar iš tokio tylaus, ramaus šuns galima padaryti sargią signalizaciją .
Turim beveik 2,5 m cvergšnaucerę, kuri visiškai neloja - nei paskambinus į duris, nei kam atėjus, nei lauke. MUms tai jokia ne problema. Tiesiog įdomu, ar iš tokio tylaus, ramaus šuns galima padaryti sargią signalizaciją .
QUOTE(Dilma @ 2013 04 12, 12:34)
Sveiki. ?domi? tem? radau
Kilo man klausimas vienas... Ar ?manoma padaryti ?un? sarg??
Turim beveik 2,5 m cverg?naucer?, kuri visi?kai neloja - nei paskambinus ? duris, nei kam at?jus, nei lauke. MUms tai jokia ne problema. Tiesiog ?domu, ar i? tokio tylaus, ramaus ?uns galima padaryti sargi? signalizacij? .
Kilo man klausimas vienas... Ar ?manoma padaryti ?un? sarg??
Turim beveik 2,5 m cverg?naucer?, kuri visi?kai neloja - nei paskambinus ? duris, nei kam at?jus, nei lauke. MUms tai jokia ne problema. Tiesiog ?domu, ar i? tokio tylaus, ramaus ?uns galima padaryti sargi? signalizacij? .
Padaryti imanoma, tik ne sargu o suni savo lojimu reaguojanti I tam tikrus garsus, tokius kaip pvz duru skambutis
O jums tikrai to reikia???
Tiesiog įdomu, ar iš tokio tylaus, ramaus šuns galima padaryti sargią signalizaciją .
Signalizaciją galima įjungt. Su išjungimu daug daugiau bėdos bus...
QUOTE(*Driežiuke* @ 2013 04 12, 12:54)
Padaryti imanoma, tik ne sargu o suni savo lojimu reaguojanti I tam tikrus garsus, tokius kaip pvz duru skambutis
Tikrai ne . Tiesiog šiaip klausiu
QUOTE(Agnnyte @ 2013 04 12, 13:28)
Signalizaciją galima įjungt. Su išjungimu daug daugiau bėdos bus...
Net neabejoju tuom
Sveiki. Įdomią temą radau
Daugumai šeimininkų kyla klausimas, kaip ,,išjungti tą nuolat kaukiančią signalizaciją", nuo kurios ne tik patiems šeimininkams, bet ir aplinkiniams bloga. Jei Jums trūksta ,,siganalizacijos" galėčiau ne vieną pasiūlyti, tik tada, net neabejoju, kad Jūsų klausimas greitai pasikeis į kitą...
QUOTE(Natalja200710 @ 2013 04 12, 13:49)
Daugumai šeimininkų kyla klausimas, kaip ,,išjungti tą nuolat kaukiančią signalizaciją", nuo kurios ne tik patiems šeimininkams, bet ir aplinkiniams bloga. Jei Jums trūksta ,,siganalizacijos" galėčiau ne vieną pasiūlyti, tik tad, net neabejoju, kad Jūsų klausimas greitai pasikeis į kitą...
Ne, netrūksta. Tiesiog pasidomėjau
Džiaugiuosi, kad turiu tokią idealią šunę . Tik valgyt daug prašo
QUOTE(Dilma @ 2013 04 12, 13:51)
Aišku, gerą šunelį turite. O valgyti galėtumėte duoti dažniau, po truputį, galbūt, riebesnį maistą (jei turi per mažai svorio) po nedaug ir dažniau, bus sotumo jausmas ir nepastorės per daug. Šiaip, juk cvergai labai energingi, greitai kalorijas sudegina, va, ir nori dažnai valgyti.
QUOTE(Natalja200710 @ 2013 04 12, 14:09)
Aišku, gerą šunelį turite. O valgyti galėtumėte duoti dažniau, po truputį, galbūt, riebesnį maistą (jei turi per mažai svorio) po nedaug ir dažniau, bus sotumo jausmas ir nepastorės per daug. Šiaip, juk cvergai labai energingi, greitai kalorijas sudegina, va, ir nori dažnai valgyti.
Oi ne... Į ją labai daug telpa . Neturi ji sotumo jausmo... Nebent pusvalandžiui po valgio Bet čia atskira tema...
QUOTE(onute33 @ 2013 04 03, 18:55)
Pirkau dar pigiau 58x37x32cm. 75 lt.telpa ir apsisuka ir atsistoti gali.Suauges jau, nebeauks daugiau.Gal gerai manau
Su sisiojimu viskas gerai pasirodo, nedaro po savim,vadinasi sveikas. bet atsirado kita problema- istisinis cypimas sedint narve. Visas naktis nesibaigiantys koncertasi.Nepadeda nei ausu kistukai.Jau antra savaite be miego, o jis grazuolis diena isimiega, kai visi iseina.Kaip uztildyti ta cypima,patarkit
QUOTE(onute33 @ 2013 04 17, 08:09)
Su sisiojimu viskas gerai pasirodo, nedaro po savim,vadinasi sveikas. bet atsirado kita problema- istisinis cypimas sedint narve. Visas naktis nesibaigiantys koncertasi.Nepadeda nei ausu kistukai.Jau antra savaite be miego, o jis grazuolis diena isimiega, kai visi iseina.Kaip uztildyti ta cypima,patarkit
ash ta problemele sprendziu paprastai-pasiimu vandens purkshtuva(seniau naudojama skalbiniams lyginant)ir komanda "Syyc" ir gauna srove i snuki vandens.greit apsiramina. o jei pradeda gudrauti...na pamato mane atbegant ir jau nebestaugia-baudziu po fakto,net jei shuo tyli-rekiu"sycsyc" ir srove vandens i snuki,po keliu seansu-uztenka ish miegamojo surekti "Syc" ir shuo ramus
Tai prie narvo reikėjo pratint, o ne tiesigo uždaryt