Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų elgsenos problemos ir jų korekcija

QUOTE(SaM*PauLi @ 2013 03 19, 10:42)
As ja iseinant katino bokse galvoju palikinet g.gif nes kaip minejau iulgiau kaip valanda as nebunu niekur. O tuo labiau dabar kai reiks palikt uzdaryta iki kol narva gausiu.
Ar vis tik geriau i kolidoriu g.gif ten plintusiukai, kuriuos ji megina kartais paragaut....tai kad neprisiragautu viena likus unsure.gif

Katino narve
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif
Cia parasius viskas sviesiau atrodyt pradejo ir viltis del to darymo i lovas isgyvendinimo atsirado 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaM*PauLi @ 2013 03 19, 11:16)
Aciu mergaites 4u.gif
Cia parasius viskas sviesiau atrodyt pradejo ir viltis del to darymo i lovas isgyvendinimo atsirado 4u.gif

Nu bet juk paprasta smile.gif neleidžiat ant lovos - ir bėdos nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2013 03 19, 10:25)
Nu bet juk paprasta smile.gif neleidžiat ant lovos - ir bėdos nėra smile.gif

Taip, tik as kazkaip galvojau galbut be narvo apseisim. O ir neleidimas galioja tik kai as namie, nes kai musu ner pasirodo panele sauniai kabarojas ant jos ir pati.

Atsakyti
Esu skaičiusi patarimą ką daryti, jei šuo daro į lovas ir nėra galimybės jo kažkur uždaryti. Buvo siūlymas užtiesti lovą/sofą polietileno plėvele-šuniui jau bus nemalonu ten balą daryti, nes juk ant kojų bėga... rolleyes.gif
Kitas patarimas- apkrauti sofą/lovą kėdėmis, kad negalėtų užšokti, o jei bandys- tos kėdės gali ir griūti ant šunelio ( aišku, jei jis ne miniatiūrinis)- išgąsdins pora kartų ir šuo ant lovų nebelips.
Ir paskutinis- padėti ant lovos tai, ko šuo bijo (pvz. dulkių siurblio)- taip pat apeis ratu ir be abejo nepaliks "dovanėlių".
Bet nė vienu patarimu nepasinaudojau, nes kalė taip pasielgė tik pora kartų prieš rują, o paskui viskas susitvarkė. ax.gif
Atsakyti
na mano malinka Raiza ishvis artiste,tik isheinu i lauka-jin ant lovos shoka ,ash-namo-jin ant zemes,bet lova pilna ryzu plauku...na padariau experimenta-isheinu-ir pro langa ziuriu kas vyksta-ogi mano ryzike ant lovos raivosi,nors zino kad negalima,tyliai tyliai namo selinu,kad pagauti nusikaltimo vietoje... tik atidarau kambario duris -jin guli ant zemes ir dar ziovauja...na tipo seniai cia miegu ant zemes...
Atsakyti
Sveiki, visu pirma noriu padekoti parekomendavusiom narva 4u.gif 4u.gif 4u.gif milijonas 4u.gif visu pirma jau nuo to laiko kaip stovi narvas ant lovos nei karto nebuvo padaryta, o antra tai galiu ramia dusia iseiti trumpam is namu, nes anksciau vistiek siek tiek kirbejo sirdele kaip ten kas namie.

O dabar vel turiu klausimuka: mano 4,5 men mopsyte pavirto i karve doh.gif pastoviai tapo ta sausa zole, neapeina jokiu kupstuku galima sakyt.As suprantu,ji jauna/zaidzia ir pan, bet....nugi tokia ta zole baisi mieste....Masciau apie halti (ar kaip ten vadinas) anstnuki,bet turbut mopsui ner tokiu g.gif nosies gi ner galima sakyt lotuliukas.gif su pakirtimu irgi nelabai, suo tik suklusta ir tam kartui paleidzia kupsta. Fu,padeda irgi tam kartui unsure.gif Gal kokiu patarimu ir minciu turesit?
Atsakyti
QUOTE(SaM*PauLi @ 2013 03 28, 19:10)
O dabar vel turiu klausimuka: mano 4,5 men mopsyte pavirto i karve doh.gif pastoviai tapo ta sausa zole, neapeina jokiu kupstuku galima sakyt.As suprantu,ji jauna/zaidzia ir pan, bet....nugi tokia ta zole baisi mieste....Masciau apie halti (ar kaip ten vadinas) anstnuki,bet turbut mopsui ner tokiu g.gif nosies gi ner galima sakyt lotuliukas.gif su pakirtimu irgi nelabai, suo tik suklusta ir tam kartui paleidzia kupsta. Fu,padeda irgi tam kartui unsure.gif Gal kokiu patarimu ir minciu turesit?

Čia klaida kažkokia, kaip suprasti? Valgo ją gausiai? Tada ląstelienos, chlorofilo trūkumas.
Ar tampo, tąso žaisdama?
Atsakyti
[quote=SaM*PauLi,2013 03 28, 19:10]

O dabar vel turiu klausimuka: mano 4,5 men mopsyte pavirto i karve doh.gif pastoviai tapo ta sausa zole, ..

...cia matyt turejo buti - pastoviai tampo ta sausa zole -....atsargiai su ta dvokiancia dabartine lauko zole...mano suo jau prisilaize...doze vaistu, spec.maistas, dabar praktiskai pakarta kieme vaiksto, jokios laisves.
Atsakyti
Oi "tampo" turejo buti ten.
Kuba, jetus....Va to ir bijau, ji ne tiek kiek sueda, kiek zaidzia (laksto su gabalais sausos zoles is po lupu islindusios. Naturalu, kad kazkiek ir sueda).
Bet tai kaip toki mazgi vedziot g.gif nes ja kelias dienas pastoviai stebiu labai, bet tik akis pakeliu ir vel pilnu snukiu ir atrodo issisiepus net laksto su ta zole doh.gif
Atsakyti
duok dieve jusu suniuko skrandukas geras.....suo mano 1.9 m., kaip tik pavasaris- lankomes pas vet, megeja viska siurbti, zoles, pagalius....o dabar viskas aptirpe ir dvokia, tai bacila pilvan ir isimeta. Todel lauke ant ypac trumpo pavadzio, jokio uostymo, tik reikalai, ziauru, bet suniuko sveikata svarbesne...vaistai nuo jauno amziaus nera gerai.
Atsakyti
QUOTE(SaM*PauLi @ 2013 03 28, 20:45)
Oi "tampo" turejo buti ten.
Kuba, jetus....Va to ir bijau, ji ne tiek kiek sueda, kiek zaidzia (laksto su gabalais sausos zoles is po lupu islindusios. Naturalu, kad kazkiek ir sueda).

Užsiimkit su šuniu Jūs, o ne leiskit šniukštinėt sau vienam. Pagaliuką pamėtykit, kartu palakstykit - kiek gi tokiam mazgiui tereikia.
Atsakyti