QUOTE(*Driežiuke* @ 2013 03 18, 22:57)
Pas mane su mano dekoraske panasi problema buvo. Nakti "vare" visur kur netingejo, ir jokio jai skirtumo nebuvo ar cia grindys ar lova ar kilimas. Mane kaip tik narvas ir isgelbejo nuo sito kosmaro. Aisku pradzioje nebuvo labai patenkinta kad is lovos nakvinei buvo perkelta i narva, bet as pradzioje ja dejau su narvu prie lovos, paskui toliau ir toliau...taip ji dabar turi savo budele virtuveje po stalu
Diena buvo dazni vedziojimai, o vakare dar isvesdavau kokia 12 val ir ryte jau 5-6 tekdavo keltis. Bet su laiku laiko tarpai didejo. Dabar nuo 9 iki 9 ismiega. gauna vakarienes ir pati i savo narva eina, atsigula ir miega iki ryto.
Labai svarbu kad suo butu pratinamas prie rezimo.
Narvas padeda suniui ismokti laukti, o ne atsiradus menkiausiam norui pasitustinti - tupt bele kur.
tai kad tikrai pirkit narva (boksa)
nelabai supratau jusu pasakymo kad neturite kur jo pastatyti? pas jus gi mopsas!!!??? kokio gi didzio jam galvojate statyti boksa kad jam neatsirastu vietos bute? nelabai suprantu
maniske panasaus didzio suo - boksas stovi kartais po stalu, kartais po kede
As boksa turiu kur padet, bet jis katiniskas. Na suni su juo vezu jei kur reikia masinoj, tai ji jame ir miega ir apsisuka. Tai galvoju gal jame laikinai uzdarinet, nes reikia tik kai iseinu is namu. Ilgai niekur nebunu, max pora val, o pries tai juk isvedu visada.
Kazin tikru toks variantas?
Ir va siand, ryte isvedziau po nakties, ir dar papildomai pries nuvedant vaika i darza, i kita kambary duris uzdariau, tai radau parejus bala ant sofos.....
Dar noriu paklaust M dydzio narvo uztektu? Nes kiek domejaus kol neturejau tai mopsu augintojos sake kuo didesnis tuo geriau L maziausias ir pan, bet galvoju as ja juk ten tik kol nebusiu namie (auginu vaikus, tai retai nebunu) tai gal nereikia jau to didelio narvo

mazesni rasciau kur padet, nu imotuociau kur nors vistiek.