QUOTE(onute33 @ 2013 03 15, 15:25)
Na jai taip sakote, tai toliau laikysiuos savo plano matinti tik karta per diena.Labai myliu gyvunus, tai tos akys mane zudo
, bet pasistengsiu nepasiduoti.Narvas tai paskutinis dalykas i ka kisiu savo suniuka.Dar turiu vilties kad isisisiks kaip Jus sakote.
Irgi labai myliu savo šunį, dėl to ir perėjau prie RAW, kuriuo šeriama tik kartą per parą - rezultate šuo pasidarė labai ėdrus(kas ankščiau buvo atvirkščiai), nelieka nieko ,bet akys visai nežudo - jam tiesiog liepiama išėiti arba gult į vietą kai mes valgom , be to žinau pagal per didėlį jau svorį, kad jis tikrai nebadauja
O dar, kad akys nežudytu nereikia šerti nuo stalo, o duoti griežtai vieną kartą ir tik iš savo bliudo- išbandyta su kitų šuniu, net nereaguodavo į tai, kad mes valgom. Šitas tai dėl savo charakterio ypatumų tai biški pamylėtas ir palepintas
QUOTE(mondioring @ 2013 03 15, 13:50)
na nezinau,mano nemazai pazystamu badavo po kelishdeshimt dienu ir maudesi baltijos juroje ziema ir sake ju sveikatele liuks...nezinau,nebandziau...bet jie dar mokejo po 1000 litu uz ta badavima seminaro vadovui
))) tai paduokite ji i Strasburo teisma uz zmogo kankinima
)))tai juk akivaizdus zmogaus teisiu pazeidimas
)))
Žmogus priima sprendimą pats, jis pats gali nuspresti kada badauti ir kiek,bet kada gali nutraukti tą badą, gali žaistu su savo sveikata kiek nori ir už kiek nori - jo sveikata yra jo paties rankose, o šuo priklauso nuo mūsų, mūsų sprendimų(panašiai kaip ir vaikas), tad sąmoningai marinti badu( ne 2-4 dienos) yra žiauru
QUOTE(mondioring @ 2013 03 15, 14:28)
vienas pazystamas buvo Bart Bellon seminare,na man patiko paprastas sakinukas ka pasakojo-Bet kas -kas shuniui padeda buti draugu o ne problema-viskas liuks. na ne mano mintis,Barto-jei tau daktaras pasakys-ishsikepk kiaushiniene karshta ir uzsipilk ant galvos-ir tau ataugs plaukai... ir tau ataugs daleiskim plaukai-viskas OK. iskas gerai-KAS padeda... taip,teigiama motyvacija yra SUPER-jei jin padeda.bet jei pades davimas i snuki-irgi liuks,pades narvas-liuks,pades nesherimas-liuks...
viskas gerai-kas gerai baigiasi
Visiškai sutinku
Tam ir duotas žmogui protas - viskas turi buti proto ribose, tam kad padėtu, o nepakenktu