QUOTE(onute33 @ 2013 03 15, 15:25)
Na jai taip sakote, tai toliau laikysiuos savo plano matinti tik karta per diena.Labai myliu gyvunus, tai tos akys mane zudo

, bet pasistengsiu nepasiduoti.Narvas tai paskutinis dalykas i ka kisiu savo suniuka.Dar turiu vilties kad isisisiks kaip Jus sakote.
Šuo ne žmogus, žmonės kenčia nuo ribotos erdvės, šunys vienodai gerai jaučias narve ar kambaryje. Būtent dėl šios šunų savybės kosmosan skrido šunys, nes kai bandė siųst bezdžione, jos kaip žmonės žiauriais stresavo, tuo tarpu šunis dzin-jiems narvas kaip tik tampa saugia erdve. Daug kur esu rašius-mano šunys turi laisvę judėt po visus namus, pirmame aukšte yra 4 sofos ant kurių jiems galima gulėt. deja atidari narvai tik du. Tai maniškiai grįžę po du ar tris lenda į narvus

. Aš narvuose nelaikau paklotų, gryna skarda, tai nakčiai juos net uždarinėju, nes šunys eina miegot ne ant sofų-lenda į narvus ir barška ten. Tad pvz normalu yra kai yra voljeras, o jame būda, šuo turi namelį, savo vietą. Tai vat jūsų butas, kambarys be narvo-šuniui kaip voljeras be būdos.