Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Kiek mazdaug kainuoja kvadrata dazyto blizgaus mdf? Su isfrezuotom rankenelem? Nes skirtuma nuo mediniu fasadu paskaiciavo ispudinga.... Ir kiek skaitau, tai toks jausmas kad isvis ziauriai maza kaina psskaiciavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 22, 19:19)
Kiek mazdaug kainuoja kvadrata dazyto blizgaus mdf? Su isfrezuotom rankenelem? Nes skirtuma nuo mediniu fasadu paskaiciavo ispudinga.... Ir kiek skaitau, tai toks jausmas kad isvis ziauriai maza kaina psskaiciavo g.gif

maždaug
tiek
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 01 22, 17:41)
apelsinka, gal gali imest savo virtuvės projektą? ir kokias medžiagas prašėt, kad paskaičiuotų?

user posted image
user posted image
O cia musu spinta, turejo buti iki kampo doh.gif
user posted image

Virtuve bus tokios pat spalvos, lenkiska LMDP.
Sviesi spalva irgi LMDP blizgi Tehermopal,
stalvirsis DUROPAL.
Furnitura BLUM arba Grass
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 22, 20:11)

Cia tik ddazymas kaip suprantu, o kiek dar pacio mdf kvadratas?

Is kokios plokstes daromas karkasas???? Na is normalesniu...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 22, 20:26)
Cia tik ddazymas kaip suprantu, o kiek dar pacio mdf kvadratas?

Is kokios plokstes daromas karkasas???? Na is normalesniu...

o Jūs skaitote kas šalia skaičių būna parašyta? arba apačioje kainoraščio?

verta pradėti, atkristų daug klausimų 4u.gif

karkasas dažniausiai daromas iš laminuotos medžio drožlių plokštės (LMDP)
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 22, 20:30)
o Jūs skaitote kas šalia skaičių būna parašyta? arba apačioje kainoraščio?

verta pradėti, atkristų daug klausimų  4u.gif

sakitau skaitau, bet klausimai vistiek tie patys cool.gif
Atsakyti
Ar prašote baldžių, kad fasadų raštai sutaptų? Aš kai saviškio paprašiau, susiėmė už galvos biggrin.gif Bet sutiko, kaip suprantu, retas kas jų prašo ir patys nesisiūlo, nes daug darbo biggrin.gif Ir kainą žinoma šiek tiek padidina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 22, 20:47)
sakitau skaitau, bet klausimai vistiek tie patys  cool.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ten kur paslaugų kainininkas - kainos tik už paslaugą
ten kur parašyta, jog kaina su MDF ir jo profiliavimui - taip ir bus, kaina su pačiu MDF ir jo profiliavimui. kiek kainuos būtent Jūsų rankenėlių išfrezavimas - turite klausti atskirai tų, kurie Jums gamins fasadus.

Žalio MDF kainom patariu nesidomėt, nes nei Jūs jo pirksite atskirai, nei Jūs pasiskaičiuosite išeigas ir supjovimo kašus nei Jūs žinosite kokį tą MDF pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 01 22, 21:00)
Ar prašote baldžių, kad fasadų raštai sutaptų? Aš kai saviškio paprašiau, susiėmė už galvos  biggrin.gif Bet sutiko, kaip suprantu, retas kas jų prašo ir patys nesisiūlo, nes daug darbo  biggrin.gif Ir kainą žinoma šiek tiek padidina smile.gif

nežinau ką Jūs vadinate raštu, bet iš principo tekstūros kryptis privalo sutapti
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 22, 22:06)
nežinau ką Jūs vadinate raštu, bet iš principo tekstūros kryptis privalo sutapti

va kaip būna:
user posted image
o man patinka, kai raštai tarsi iš vienos plokštės.

Dar klausimas, gal patarsit kur pigiausiai Franke plieninę plautuvę pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 01 22, 22:25)
va kaip būna:
user posted image
o man patinka, kai raštai tarsi iš vienos plokštės.

Dar klausimas, gal patarsit kur pigiausiai Franke plieninę plautuvę pirkti  g.gif

spalvu misraine...nezinau ar imanoma butu surast kam patiktu g.gif

o franke plautuves kazkur 100lt ar biski virs simto kainuoja,ka cia dar pigiau ieskoti....as pasiziurejau internete akcijas,kainas..radau parduotuveje Celsis uz 125 ir pirkau...i psio...kitur tokia pati 165 kainavo...ka cia daug mastyt thumbup.gif
Atsakyti

perkeliu paskutines žinutes 4u.gif
[/quote]

ka cia kilnoji.......tai gal i kiekviena puslapi visas savo zinutes kelk.......gal ir man savo visas dar sukelt? doh.gif
Atsakyti