Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

sveiki 4u.gif
gal kam teko susidurti su dazyta matine MDF? kokie atsiliepimai? ar nera sunku priziureti? 4u.gif
Atsakyti
Čia su egger galima pasidėliot norimas plokštes
http://vmapserver1.a...nt_int/?ctry=al
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 21, 21:22)
Čia su egger galima pasidėliot norimas plokštes
http://vmapserver1.a...nt_int/?ctry=al

aga su situo as zaidinejau anksciau, tik man biski nelabai nes stalvirsio maza dali rodo ir sunku isivaizduoti daugiau cia su fasadai gali pasiderinti
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 01 21, 20:44)
Elena aš turiu klausimą. Kiek supratau jūs turėsite kampinę virtuvę, o stalčiai išsidėstys jau kaip atskiras stalas. Ar ta vieta bus kaip jūsų baras? Man aktualu, nes kažką panašaus pati planuoju  ax.gif  Viena forumietė (iki šiol aš jai labai dėkinga  4u.gif ) paprojektavo man nedidelį bariuką, bet vėl galvoju koks turėtų būti ilgis to bariuko, kad tilptų priešais kaip ir pavaizduota dvi kėdės. Vyras sako, kad jei stalviršis bus tik iki sienos dvi kėdės niekaip netilps, nebent viena priešais kitą pakišus po baru, tačiau nenoriu atviro baro. Galvoju ar labai didelė blogybė būtų šiek tiek ,,įsibrauti" į kambarį  blush2.gif Štai kaip atrodo. http://public.fotki....lvituxas/butas/

user posted image
pas mane bus taip,tik kedziu maziau ir kitokios biggrin.gif is cia sedima, is vidines puses stalciai ir mano darbo zona.
iki galo nesupratau kl ar jus nenorit i kita erdve jo isnesti ta prasme? as tai manau nieko netgi grazu, bet viskas turi but tada proporcingai, daleiskim is tos puses kur bustu spintele, kad jos sonas prasidedtu lygiai su siena is tos puses kur virtuve pati, man bent taip noretus tokio biski tvarkingo isdestymo, jei taip gaunas, jei ne reik kazka mastyt kad butu malonu akiai, kad paskui tos kedes su laiku nepradetu nervinti buti kaip svetimkunis ir net trukdyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 21 sausio 2013 - 21:26
QUOTE(gal:) @ 2013 01 21, 21:10)
sveiki  4u.gif
gal kam teko susidurti su dazyta matine MDF? kokie atsiliepimai? ar nera sunku priziureti?  4u.gif

paaiskinkit koks tikslas matinio mdf>?...jums grazu ar neturit kur pinigu det? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 22, 00:18)
paaiskinkit koks tikslas matinio mdf>?...jums grazu ar neturit kur pinigu det? g.gif

Tikslas lygiai toks pat, kaip ir blizgaus MDF. Nesuprantu, ko taip nustebote g.gif
Atsakyti
QUOTE(gal:) @ 2013 01 21, 20:10)
sveiki  4u.gif
gal kam teko susidurti su dazyta matine MDF? kokie atsiliepimai? ar nera sunku priziureti?  4u.gif

na ką aš žinau. normaliai viskas. prižiūrėti reikia lotuliukas.gif gal dar nuo spalvos priklausytų, bet vis tiek prižiūrėti reiks lotuliukas.gif
manau tas pats kaip ir su blizgia, tik ant matinės nesimato jokiu pirštų antspaudų, ar ruožų nuo drėgnos šluostės. purvini pirštai matysis visur, nebent pilką spalvą dėt, bet ne per tamsią.
Atsakyti
ar galit kas ideti nuotraukyciu matinio dazyto mdf tamsaus atspalvio? 4u.gif as gal visai kitaip isivaizduoju...
as noriu jog dureles butu su paraizymais, bet mano baldininkas turi tokias tik matines dazytas mdf...ar buna ju paprastu mdf?
Atsakyti
QUOTE(gal:) @ 2013 01 22, 01:56)
as noriu jog dureles butu su paraizymais, bet mano baldininkas turi tokias tik matines dazytas mdf...ar buna ju paprastu mdf?

O ką reiškia matinis ir paprastas MDF? g.gif Jūs, tikriausiai, norite, kad durelės būtų su filingu, tuomet tokios gaminamos tik iš matinio (turbūt ,,anot Jūsų ''paprasto'' MDF), nes dar MDF gali būti blizgus, bet iš blizgaus su filingu durelės negaminamos.

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 22 sausio 2013 - 08:37
QUOTE(renaldasko @ 2013 01 21, 02:09)
Idedame nuotraukas su komentarais apie patogivirtuve.lt darbo kokybe:

http://995.meganet.l...togivirtuve.lt/

vertinkite patys ar noretumete su jais tureti reikalu.

Tragedija blink.gif .Atbularankiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokė @ 2013 01 22, 09:46)
Tragedija  blink.gif .Atbularankiai  doh.gif

tiesiog patogi virtuve ir tiek thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Temidė @ 2013 01 22, 09:43)
O ką reiškia matinis ir paprastas MDF? g.gif  Jūs, tikriausiai, norite, kad durelės būtų su filingu, tuomet tokios gaminamos tik iš matinio (turbūt ,,anot Jūsų ''paprasto'' MDF), nes dar MDF gali būti blizgus, bet iš blizgaus su filingu durelės negaminamos.

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

cia truputi paprastesnis variantas:

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Temidė @ 2013 01 22, 00:24)
Tikslas lygiai toks pat, kaip ir blizgaus MDF. Nesuprantu, ko taip nustebote g.gif

dabar tik buduliui dasuto,kad norima tu filinginiu israizytu fasadu,bo atrode kam paprastos matines mdf dureles,kurios tik vienspalves,kai tiek graziu LMDP spalvu ir rastu........ schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 22 sausio 2013 - 09:38
QUOTE(gal:) @ 2013 01 21, 21:10)
sveiki  4u.gif

Jeigu lyginti su dažyta blizgia MDF, tai manau tikrai sudėtingesnė priežiūra. Nesutinku, kad ant matinės nesimato pirštų atspaudai, matosi ir kas svarbiausia juos daug sunkiau nuvalyti negu nuo blizgios. Blizgią labai paprasta su stiklų valikliu ir minkšta šluoste nuvalyti, o matinę net nežinau kuo ir kaip tuos atspaudus reikėtų trinti g.gif. Jeigu būtinai norite durelių su filingais ir netingėsite nuo tų visų kraštelių valinėti dulkes, tai ko gero verčiau rinktis laminuotą plokštę su šiokia tokia faktūra, jų priežiūra tikrai lengvesnė.
Atsakyti