Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2013 02 10, 17:43)
Aš rinkčiausi elektrinę.

tik del to, kad geriau iskepa?

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 02 10, 17:51)
Tais atvejais kai namas senos statybos ir laidai tebėra seni, elektrinę orkaitę montuoti rizikinga.

statomes nauja nama wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 02 10, 19:46)
tik del to, kad geriau iskepa?

Dujines eksploatacija daug pigesne ax.gif
Atsakyti
Mindija- ko čia dabar taip draskotės dėl mano atsakymų g.gif - juk aš ne statybų inspekcija ir ne priešgaisrinė- į Jūsų namus neateisiu tikrint ir nurodyt kokiam aukštyje rozetes susidėt- jei nepatinka mano atsakymas- tiesiog ignoruokit...
Dėl orkaitės- mane elektrinė jau gan senokai veda iš kantrybės- elektros ima daug, kaista ilgai. Gal esu bloga šeimininkė, kad naudotis ja nemoku, bet jei keisčiau -pirkčiau vėl dujinę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 10 vasario 2013 - 19:58
Mergaitės, patarkit tokiu smulkiu klausimu, bet kadangi susiginčijom su brangiausiu tai reik patarimo ax.gif
Turim tokio tipo kriauklę, ir dabar jinai numatyta taip kaip ir parodyta ir nupiešta paveiksliuky.
user posted image

user posted image

Aš prašau vyriškio, kad apsuktų, kad kriauklė būtų kairėje pusėje, o tas padėkliukas dešinėje, kad man būtų didesnis darbastalis po kaire puse (krano vieta ties siena nesikeičia).
Bet jis sako, kad taip kaip nupiešiau bus patogiau: galėsi visas daržoves nuplautas dėti ant to kriauklinio padėkliuko.
Kadangi iki šiol naudojam kriauklę be padėkliuko tai ir susibalamutinau, bet man vistiek atrodo logiškiau jis dešinėj...
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 10, 20:56)
Mindija- ko čia dabar taip draskotės dėl mano atsakymų  g.gif - juk aš ne statybų inspekcija ir ne priešgaisrinė- į Jūsų namus neateisiu tikrint ir nurodyt kokiam aukštyje rozetes susidėt- jei nepatinka mano atsakymas- tiesiog ignoruokit...
Dėl orkaitės- mane elektrinė jau gan senokai veda iš kantrybės- elektros ima daug, kaista ilgai. Gal esu bloga šeimininkė, kad naudotis ja nemoku, bet jei keisčiau -pirkčiau vėl dujinę.

Pas mus buvo dujine dabar pagaliau turime elektrine.
Anksciau tokiu graziu bandeliu negalejau iskepti kaip dabar. thumbup.gif
Ir girdejau, kad maistas nesveikas pagamintas dujineje orkaiteje. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 02 10, 19:50)
Dujines eksploatacija daug pigesne ax.gif

Bet skonis reikalauja aukų...šiuo atveju finansinių... smile.gif Nenoriu net prisimint to dujom "permirkusio" maisto skonio ir kvapo...brrrr....
Čia tik mano nuomonė 4u.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 02 10, 19:56)
Mindija- ko čia dabar taip draskotės dėl mano atsakymų  g.gif - juk aš ne statybų inspekcija ir ne priešgaisrinė- į Jūsų namus neateisiu tikrint ir nurodyt kokiam aukštyje rozetes susidėt- jei nepatinka mano atsakymas- tiesiog ignoruokit...

Kažką painiojat mirksiukas.gif Tai jūs dėl standartų drąskėtės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 02 10, 22:03)
Bet skonis reikalauja aukų...šiuo atveju  finansinių... smile.gif Nenoriu net prisimint to dujom "permirkusio" maisto skonio ir kvapo...brrrr....

Na čia dabar. Esame turėję ir mes dujinę orkaitę. Tikrai jokio dujų kvapo, o juo labiau skonio, nebūdavo. Ir kepdavo puikiai.
Aišku, elektrinėse, daugiau visokių funkcijų. Bet tikrai yra daug šeimų, kurios naudoja tik vieną vienintelę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2013 02 10, 21:32)
Na čia dabar. Esame turėję ir mes dujinę orkaitę. Tikrai jokio dujų kvapo, o juo labiau skonio, nebūdavo. Ir kepdavo puikiai.
Aišku, elektrinėse, daugiau visokių funkcijų. Bet tikrai yra daug šeimų, kurios naudoja tik vieną vienintelę smile.gif

Tikrai ne funkcijose esmė. Bet man skonis ir kvapas jausdavosi ax.gif Lygiai taip pat kaip pakeičia maistas skonį keptas kaimo pečiuje ar ant laužo....
Bet čia tik mano nuomonė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 02 10, 12:54)
Sveikos/sveiki,

gal jau kalbejote apie tai, bet as noriu vistiek paklausti ax.gif
Palyginimui, kas geriau dujine orkaite ar elektrine?
Aciu mirksiukas.gif

Aš rinkčiausi elektrinę 4u.gif Man joje skaniau iškepa, greičiau įkaista (maniškėje yra greito įkaitimo funkcija, o ir kitomi funkcijomis naudojuosi: viena ypač mėgiama, tai kad nustatau kad rytojaus rytui būtų iškeptas patiekalas, ji automatiškai įsijungiaa, įkaista ir laiku iškepa).
Brolienė irgi džiaugiasi, kad pasikeitė dujinę orkaitę į elektrinę, nes irgi geriau ir kaniau kepa jai joje.

Dujinėje orkaitėj dėl kvapų ir skonio pasikeitimo dėl dujų nebuvau pastebėjusi, nei pas mamą nepastebiu, 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 10 vasario 2013 - 22:34
Palyginus elektrinę su dujine g.gif Man net nesilygina.Turėjau dujinę,bet kai pakeitėm į elektrinę man buvo kaip stebuklas thumbup.gif Niekada nebenorėčiau dujinės schmoll.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti