Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(renaldasko @ 2013 01 21, 01:09)
Idedame nuotraukas su komentarais apie patogivirtuve.lt darbo kokybe:

http://995.meganet.l...togivirtuve.lt/

vertinkite patys ar noretumete su jais tureti reikalu.

taip pat:

EU–RUS LAW SERVICE NEREKOMENDUOJA DIRBTI SU ŠIOMIS BENDROVĖMIS

Skolininkų sąrašas:

UAB Kvadrus / 301601633 / Vitalijus Šilo / Tvirtovės al. 88 - 1, Kauno m., Kauno m. sav.

EU–RUS Law Service skolininkai laiku nevykdo savo finansinių įsipareigojimų. Jeigu Jums skolingos kompanijos, nurodytos šiame sąraše, prašome kreiptis į EU–RUS Law Service.

---------------------------------

cr.lt
SODRA mokesčiai Vėlavimas 1212.52 LTL

2012-12-27 Kauno apygardos teisme 2012 12 21 nagrinėta bankroto byla.

---------------------------------

Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 01 18, 17:07)
noriu pagyrti Zhaltvyksles virtuvele, labai jauki  wub.gif ir gerai apgalvota  smile.gif
kas del orkaites virsuje, manau puikus sprendimas, o ir saugiau jei yra mazi vaikai  ax.gif

4u.gif Prisiminiau, kad žadėjau dar miegamąjį parodyt blush2.gif

QUOTE(Elenna @ 2013 01 20, 19:59)
geras  thumbup.gif  as sita irgi issirinkus ir turbut 1 vietoj, paskui dar pora panasiu, turiu 3 variantus is eegger ir mastau kuri kuri  g.gif  o kaip jis ziuris visas, tikiu kad graziai  wub.gif
o kokios spalvos tada jusu spinteles?

bigsmile.gif Pas mane irgi tas pats stalviršis, viens prie vieno bigsmile.gif Aš irgi juo labai patenkinta, nieko nesimato. Kaip jau rašiau, reikia ranka perbraukti, kad suprasti švarus ar ne, nes nieko ant jo nesimato. thumbup.gif Ir gražiai žiūrisi, toks neutralus.
Pas mane spintelės baltos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renaldasko @ 2013 01 21, 02:09)
Idedame nuotraukas su komentarais apie patogivirtuve.lt darbo kokybe:

http://995.meganet.l...togivirtuve.lt/

vertinkite patys ar noretumete su jais tureti reikalu.

Siaubų siaubas doh.gif doh.gif Gerai, kad man jie labai brangiai paskaičiavo, tai atkrito biggrin.gif Bet jums didelė užuojauta doh.gif Jau įsivaizduoju kiek nervų ir pinigų visa tai kainavo doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 01 20, 14:44)
Del pirolizes instrukcijoje taip rasoma:
Fanera ar kitokia baldų, kuriuose montuojamas prietaisas,apdaila turi būti apdorota karščiui atspariais klijais (100°C);kitaip dėl aukštos temperatūros baldai gali deformuotis.• Prieš montuodami prietaisą nuo virtuvės baldo, kuriame bus montuojamas prietaisas, nuimkite galinę sienelę kartu su visu išpjovimu.•  Virtuvės baldo apatinė plokštė (maks. 530 mm) turi visada būti trumpesnė nei šoninės sienelės, kad būtų pakankama oro cirkuliacija.• Baldą, kuriame montuojamas prietaisas, sulygiuokite naudodami gulsčiuką.• Virtuvės baldas, kuriame montuojamas prietaisas, turi būti apsaugotas nuo judėjimo, pvz., pritvirtintas prie šalia esančių virtuvės baldų.• Prietaisą pastumkite į virtuvės baldus pakankamai, kad kreiptuvai varžtams, įsukti į orkaitės rėmo skyles, būtų padėti palei virtuvės elemento šonines sieneles.

Negaliu atsakyti už kitus baldininkus, nes tikrai nežinau kaip suprojektuota jų orkaitės spintelė. Kokias beturėtų funkcijas orkaitės, jų gabaritai yra daug maž vienodi, tad neverta turėti kelių projektų orkaitės spintelei. Mano naudojama orkaitės spintelė atitinka viršuje pateiktą aprašą, niekas kol kas nesiskundė. Žinoma, gal geriausiai būtų perspėti baldininką, kad Jūsų orkaitė turi tokią funkciją, tad reikia, kad spintelės konstrukcija būtų kaip aprašo prietaiso gamintojas. Ten aprašyta, kad spintelė turi būti sureguliuota gulsčiuko pagalba ir pritvirtinta, kad nejudėtų. Vėlgi, nežinau kaip daro kiti, bet aš visas spinteles montuoju reguliuodamas gulsčiuko pagalba, visos apatinės spintelės tvirtai sutraukiamos tarpusavyje ir prisukamos prie sienos.
Kitas dalykas - laidai. Sename name jei nebuvo pakeisti laidai, tokios galios panaudojimas yra rizikingas. Nebent tame name nuo pastatymo buvo elektrinės viryklės, tad ten laidai gal ir geri. Naujame name irgi reiktų žinoti ar pravesti laidai atlaikys didelę galią.
Martyna,
Nekalbu apie visas Cleaf spalvas ir faktūras, tik apie tą su kuria susidūriau. Jei pas Jus dabar viskas gerai, tai ir bus gerai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 21 sausio 2013 - 12:38
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 01 21, 12:28)
Martyna,
Nekalbu apie visas Cleaf spalvas ir faktūras, tik apie tą su kuria susidūriau. Jei pas Jus dabar viskas gerai, tai ir bus gerai.  smile.gif

O kokia pas jus spalva?
Mūsų plokštė B003 Surf g.gif

Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2013 01 21, 12:45)
O kokia pas jus spalva?
Mūsų plokštė B003 Surf g.gif

Šviesus bambukas, ji turi dvi skirtingas puses, vidinę ir išorinę.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 21, 00:16)
tai vat to ir bijau  doh.gif

musu namas apskritai toks nestandartas, vidury kaimo, kaimo trioba,... tai kazkaip ir tos visos islaizytos virtuves ne i tema  g.gif

drinks_cheers.gif
taip mes ir kuriames virtuve paprasta eiline, nes ir kitos erdves ner prabangios, tai reik prie bendro ineterjero derint, netgi kvailai atrodytu, visur dau maz normaliai o iejus i virtuve nusvistus net biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 21, 00:00)
kazkaip zinojau kad noriu  baltos provansiskos virtuves, bet.... kuo toliau i miska tuo daugiau medziu.... na, taip... grazu, bet visos tos virtuves man toios be cinkelio  blush2.gif
visai netycia atrodo radau ta cinkeli... bigsmile.gif  virtuve musu su sala, tai sala bandyt apsiut va taip:

user posted image
user posted image

man grazu, bet jau reik super vaizduote turet kuriant dvi epochas, nes net ir ne kiekvienas dizaineris tai sugebetu, kad paskui is tos virtuves nesigautu didelis nesusipratimas , bet man grazu irgi, gal tas salas galima ciut ne tokias akcentuotas padaryt i ta senove o tik ciut ciut i ta puse tik paryskint, gal tada ir susiderintum
Atsakyti
Elena. parašiau jums laiškelį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 21, 14:28)
Elena. parašiau jums laiškelį mirksiukas.gif

aciu, jau perskaiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
SOS
kiek cm virš indukcinės turi būti gartraukis?
Atsakyti
o man idomu kiek stalvirsis turi but isikises ar lygus mazdaug su fasadu g.gif
ir ar labai baisu jei virsutines spinteles bus 37-38 cm gylio del dujinio peciaus kitaip neiseina,,,
Atsakyti
Elena aš turiu klausimą. Kiek supratau jūs turėsite kampinę virtuvę, o stalčiai išsidėstys jau kaip atskiras stalas. Ar ta vieta bus kaip jūsų baras? Man aktualu, nes kažką panašaus pati planuoju ax.gif Viena forumietė (iki šiol aš jai labai dėkinga 4u.gif ) paprojektavo man nedidelį bariuką, bet vėl galvoju koks turėtų būti ilgis to bariuko, kad tilptų priešais kaip ir pavaizduota dvi kėdės. Vyras sako, kad jei stalviršis bus tik iki sienos dvi kėdės niekaip netilps, nebent viena priešais kitą pakišus po baru, tačiau nenoriu atviro baro. Galvoju ar labai didelė blogybė būtų šiek tiek ,,įsibrauti" į kambarį blush2.gif Štai kaip atrodo. http://public.fotki....lvituxas/butas/
Atsakyti