Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Grelita @ 2013 02 09, 23:31)
Nu tai o jei nedazyt, tai jis tada matosi  g.gif

nu kiek jau jo ten matosi,man net graziau mirksiukas.gif akcenta priduoda,o jeigu dar kazkas bus sidabrinio virtuveje,pvz.orkaite... tai isvis deres mirksiukas.gif o nudazytos idomu ar neprades lupinetis veliau g.gif

QUOTE(Nateja @ 2013 02 09, 23:33)
Ziuriu turit kampe karusele. Sakykit ar labai patogus daiktas? Pradzioj neisivaizdavau baldu be ju, dabar vis dazniau linkstu galvot ar tikrai man jos taip jau reikia, nes panasu, kad i ja ir ten per daug nepridesi..

sita foto drauges virtuves mirksiukas.gif tai jai patogu,mano virtuvej nera karuseles mirksiukas.gif
Atsakyti
Va del to lupinejimosi man irgi kazkaip neaisku,ar neprades...nors sako,kad ne,bet... metalas jau toks dalykas.. g.gif
Atsakyti
as nerizikuociau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 08, 20:08)
O jei gręš kada ne "rimtas" elektrikas, o toks namudinis, kuris nelabai įsivaizduoja kas ir kaip.
O dėl standartų- tai darykim viską kaip patinka ir nežiūrėkim jokių standartų, nes gal kam ir klozetas vietoj šviestuvo labai patogu ir gražu...
Manau standartai ne šiaip kuriami, pirmiausia dėl saugumo...
Bet žinoma- kas jums uždraust daryti taip kaip norit, nes juk įdomiau priešintis taisyklėm (tiksliau kvaila jų laikytis)...

tokioi visuomenei kol kas gyvenam,kad jei priesinsies taisyklem,gali gaut i snuki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 09, 20:15)

QUOTE(Grelita @ 2013 02 09, 21:19)

QUOTE(Solen @ 2013 02 10, 01:29)

Man patinka pats vaizdas kai be rankenu, bet asmeniskai man nepatogu naudotis tokio tipo durelem. Nagus palieku grioveliuose. doh.gif Tad rpasirinkciau veitoj to klapsus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata_Bo: 10 vasario 2013 - 10:28
QUOTE(Grelita @ 2013 02 10, 00:54)
Va del to lupinejimosi man irgi kazkaip neaisku,ar neprades...nors sako,kad ne,bet... metalas jau toks dalykas.. g.gif

Kažkaip dar nesusidūriau, kad dažytų tokias rankenas. Bet pasvarsčius apie dažytą metalą. Jei kokybiškai nudažys neturi lupinėtis. matėt kada atsilupinėjusią mašiną biggrin.gif
Aš tai ne, nebent pabraižytą.
Atsakyti
Sveikos/sveiki,

gal jau kalbejote apie tai, bet as noriu vistiek paklausti ax.gif
Palyginimui, kas geriau dujine orkaite ar elektrine?
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 02 09, 09:09)
Jei stalviršio aukštis 91cm, tai suprantama, nu bet jei aš darau 86cm? Tai kaip tos rozetės atrodys?

AtrodysSAUGIAI, kas man žymiai svarbiau nei nežymus vizualinis netobulumas. Juk jei papilsit ką ant stalviršio, o rozetė bus lygiai su juo- koks rezultatas? Daug kibirkščių, į aukščiau pakeltas rozetes tikrai nepribėgs...
Na, bet kaip sakiau- kiekvienam spręsti pačiam 4u.gif

QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 10, 09:45)
tokioi visuomenei kol kas gyvenam,kad jei priesinsies taisyklem,gali gaut i snuki doh.gif

Tai, kad priešingai- jei laikaisi taisyklių- esi visiškas kvailys ir nevykėlis... Žymiai šauniau jų nesilaikyti ir išpūtus krūtinę aiškint, kad aš viską darau, kaip pats noriu, o jūs durniai jei norit, darykit pagal standartus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 02 10, 11:54)
Sveikos/sveiki,

gal jau kalbejote apie tai, bet as noriu vistiek paklausti ax.gif
Palyginimui, kas geriau dujine orkaite ar elektrine?
Aciu mirksiukas.gif

Aš rinkčiausi elektrinę.
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2013 02 10, 16:43)
Aš rinkčiausi elektrinę.

Tais atvejais kai namas senos statybos ir laidai tebėra seni, elektrinę orkaitę montuoti rizikinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 10 vasario 2013 - 16:51
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 02 10, 16:51)
Tais atvejais kai namas senos statybos ir laidai tebėra seni, elektrinę orkaitę montuoti rizikinga.

Tuomet reikia pakeisti laidus ir pašalinti riziką. Aš rinkčiausi elektrinę dėl to, kad joje maistas iškepa daug geriau.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 10, 14:33)
AtrodysSAUGIAI, kas man žymiai svarbiau nei nežymus vizualinis netobulumas. Juk jei papilsit ką ant stalviršio, o rozetė bus lygiai su juo- koks rezultatas? Daug kibirkščių, į aukščiau pakeltas rozetes tikrai nepribėgs...
Na, bet kaip sakiau- kiekvienam spręsti pačiam  4u.gif
Tai, kad priešingai- jei laikaisi taisyklių- esi visiškas kvailys ir nevykėlis... Žymiai šauniau jų nesilaikyti ir išpūtus krūtinę aiškint, kad aš viską darau, kaip pats noriu, o jūs durniai jei norit, darykit pagal standartus  mirksiukas.gif

Įsiskaitykit ką parašėt doh.gif Visiškas marazmas doh.gif
Mano stalviršis 86cm aukščio, o rozetės 100cm aukštyje, t.y. 15 cm virš stalviršio...Niekas čia lygiai nedaro su stalviršiu blink.gif Tai kur radot tuos standartus? Kad TAIP ir NE KITAIP? g.gif
Atsakyti