Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(dansu @ 2013 02 09, 15:30)
Dekui. Pas mus kaitlentes nebus po ranka, tai tektu deti tiesiai ant stalvirsio unsure.gif Gal tada reiktu koki paprasta padekla laikyti salia kriaukles, o kai jo nereiks, tiesiog ikist ji i spintele ir viskas. Vyras sako, kad labai nepraktiska taip, ikalbineja dviguba kriaukle. O man nesinori, nes stalvirsio ir taip labai mazai g.gif

Yra toks geras daiktas kaip sitas:
http://www.josephjos...m/utility/arena
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 09, 16:42)

Dėkui 4u.gif O jie Kaune baldus gamina?
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2013 02 09, 18:54)
Dėkui  4u.gif  O jie Kaune baldus gamina?

blush2.gif neklausiau, bet vadybininkas vaziuoja net del smulkmeneles. Darant projektelius, viska pataria-kas brangu, kas ne, kas patogu, kas ne,kuri plokste gerai ziurisi, kuri ne, kokia furnitura cia deti, kokia ten.....
Buvom siandien "Siguldos balduose", nu wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
1 beg.m.-prasideda nuo 2500 lt.
Ziuresiu ka musu meistrelis paskaiciuos g.gif Man labai grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 08, 15:47)
Mes ir ryt vaziuosim savo plokstes visu dydziu paziuret.

o as jau naktim kosmarus sapnuoja, kaip atvaziuoja rinkti virtuvini ir vietoj masyvo stalvirsio zada montuot kazka foflo doh.gif ir dar bando irodyt, kad cia masyvas biggrin.gif

tiesa, del rankeneliu, tai mums baldziu skaiziuodamas iskart pasake, kad rankenels i kaina neieina, nes vieni gali rinktis rankenele uz 3 lt, o kiti uz 23 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 09, 18:15)
Buvom siandien "Siguldos balduose", nu  wub.gif  wub.gif  wub.gif
user posted image
Ziuresiu ka musu meistrelis paskaiciuos  g.gif Man labai grazu wub.gif  wub.gif

Tik pagalvokit,ar bus patogu tokie platus stalciai darineti, jei 90 cm tai dar nieko, bet jei 1,20m ,tai turetu buti sunku su jais...
Atsakyti
Mes darysim virtuve be rankeneliu,norim ,kad isfrezuotu balduose, bet nesumastau koki geriau rinktis, gal patarsit kazka..
user posted image
I si deda profili, opo to nudazo ta pacia spalva
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2013 02 09, 19:53)
Tik pagalvokit,ar bus patogu tokie platus stalciai darineti, jei 90 cm tai dar nieko, bet jei 1,20m ,tai turetu buti sunku su jais...

Po 1,20 ko gero net neiseis g.gif
1 var. man grazesnis , pati ir savo virtuveje kol kas neplanuoju jokiu rankenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 09, 19:15)
blush2.gif  neklausiau, bet vadybininkas  vaziuoja net del  smulkmeneles. Darant projektelius, viska pataria-kas brangu, kas ne, kas patogu, kas ne,kuri plokste gerai ziurisi, kuri ne, kokia furnitura cia deti, kokia ten.....
Buvom siandien "Siguldos balduose", nu  wub.gif  wub.gif  wub.gif
user posted image
Ziuresiu ka musu meistrelis paskaiciuos  g.gif Man labai grazu wub.gif  wub.gif

O tai plokštes kur rinkotes? Namuose viską derinote, ne ofise? g.gif

Graži virtuvė wub.gif

QUOTE(Grelita @ 2013 02 09, 19:53)

Pas mane 1m stalčiai thumbup.gif
Atsakyti
Pas mano drauge 90cm stalciai, ir tai jei prikrauti, tai yra kas atidaryt, tai ir ji pati sako 1,20 tikrai butu visiska nesamone, nes man hanakas buvo pabraizes 1,20.
O del rankeneliu, man paciai irgi pirmas variantas graziausias, bet baldininkas pataria butent su tuo profiliu deti, o paskui ji nudazyt, kaip antrajam variante.
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2013 02 09, 21:28)
Pas mano drauge 90cm stalciai, ir tai jei prikrauti, tai yra kas atidaryt, tai ir ji pati sako 1,20 tikrai butu visiska nesamone, nes man hanakas buvo pabraizes 1,20.
O del rankeneliu, man paciai irgi pirmas variantas graziausias, bet baldininkas pataria butent su tuo profiliu deti, o paskui ji nudazyt, kaip antrajam variante.

pas mane su profiliu mirksiukas.gif sidabrinis,o kam ji dazyt g.gif labai gerai darinejasi thumbup.gif pries uzsisakant teko abiejus padarinet,tai isfrezuoti man sunkiau pasirode atidaryt pirstu galiukais mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Nu tai o jei nedazyt, tai jis tada matosi g.gif
Atsakyti
Ziuriu turit kampe karusele. Sakykit ar labai patogus daiktas? Pradzioj neisivaizdavau baldu be ju, dabar vis dazniau linkstu galvot ar tikrai man jos taip jau reikia, nes panasu, kad i ja ir ten per daug nepridesi..
Atsakyti