Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(juratela @ 2013 02 08, 17:00)
Gal galite parašyti pas ką jūs gaminatės?

Pas pazistamu pazistamus blush2.gif blush2.gif , geda rasyt, bet net neklausiau pavadinimo blush2.gif
Dukros baldu kokybe patiko, tad bendraujam toliau biggrin.gif
Virtuve dar tik projektuojama ir lauks remonto. Kaip jau kazka aiskiai zinosiu, projekta, kaina-pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 02 07, 10:11)
lotuliukas.gif Prajuokinot su "rimtais" elektrikais...
Pirmiausiai visi elektrikai žino, kad laidų nieks skersai nevedžioja, jei rozetės 100cm aukštyje, tai ir laidas iki jų bus atitinkamai horizontaliai ar vertikaliai nuvestas.... Tai kokiu būdu jis gali pragręžt?
Antras dalykas, kad šiais laikas yra skaneriai kurie "mato" laidus po tinku, tai nemanau kad bet koks elektrikas atbėgęs pragręžtų sieną "na ura" nepraskanavęs doh.gif
Standartai lieka standartais, o mes visi žiūrim kaip mums patogiau 4u.gif

O jei gręš kada ne "rimtas" elektrikas, o toks namudinis, kuris nelabai įsivaizduoja kas ir kaip.
O dėl standartų- tai darykim viską kaip patinka ir nežiūrėkim jokių standartų, nes gal kam ir klozetas vietoj šviestuvo labai patogu ir gražu...
Manau standartai ne šiaip kuriami, pirmiausia dėl saugumo...
Bet žinoma- kas jums uždraust daryti taip kaip norit, nes juk įdomiau priešintis taisyklėm (tiksliau kvaila jų laikytis)...
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 08, 20:04)
Pas pazistamu pazistamus  blush2.gif  blush2.gif , geda rasyt, bet net neklausiau pavadinimo blush2.gif
Dukros baldu kokybe patiko, tad bendraujam toliau biggrin.gif
Virtuve dar tik projektuojama ir lauks remonto. Kaip jau kazka aiskiai zinosiu, projekta, kaina-pasirodysiu smile.gif

O tai gal galite paklausti pavadinimo blush2.gif Gal ir internetinį puslapį turi? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kokios nuomones apie KAINDL stalvirsius... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 08, 19:08)
O jei gręš kada ne "rimtas" elektrikas, o toks namudinis, kuris nelabai įsivaizduoja kas ir kaip.
O dėl standartų- tai darykim viską kaip patinka ir nežiūrėkim jokių standartų, nes gal kam ir klozetas vietoj šviestuvo labai patogu ir gražu...
Manau standartai ne šiaip kuriami, pirmiausia dėl saugumo...
Bet žinoma- kas jums uždraust daryti taip kaip norit, nes juk įdomiau priešintis taisyklėm (tiksliau kvaila jų laikytis)...

Tai jau tepadeda jam Dievas... cool.gif

Kadangi kalba eina apie rozetes virš stalviršio, tai parodykit kur parašyta, kad BŪTENT 105cm ir ne kitaip? smile.gif
Jei stalviršio aukštis 91cm, tai suprantama, nu bet jei aš darau 86cm? Tai kaip tos rozetės atrodys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 09 vasario 2013 - 09:11
QUOTE(Nanita @ 2013 02 08, 15:31)
Del to ir nemaciau  smile.gif ieskojau tarp virtuviniu baldu.Brangiai,jauciu kedes kaip minimum po 200lt?kas gamintojas sio stalo?Si karta visagalis google,nenori man padeti  smile.gif

Prie pat praejimo stovi. As neieskodama pamaciau.
KEDES
Stalas
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 02 08, 19:34)
sveikuoliai 4u.gif  aš irgi laukiu. vis ateinu ir ieškau foto su gabby virtuve biggrin.gif Ellena, tavo irgi norisi pamatyt bigsmile.gif

as irgi jau savo noriu pamatyt biggrin.gif zinok dar neturiu , bus arba pirmas arba treciad kazko visa savaite pasivelino g.gif ale sake del manes stenges net ir rastus atiderino biggrin.gif bet del rankeneliu sumaistis man viduje doh.gif et kaio sako kasco ne po 10 mazu kada atsibos pasikeisiu blogiausiu variantu,,,
kriauke visgi stovi nupirkta juoda, nu man jos buvo graziausios wub.gif velniai nemate ta prieziura, sveisiu biggrin.gif
tik ir ilgai dvejojau ar 42x50 ar 50x45 biggrin.gif galima sakyt vyras nusprende jam grazesne buvo ta i ilgi, bet siauresne( gerai tik del to kad stalvirsio lieka 8 cm daugiau) bet namie gryzus supratau kad noriu tikrai tos kitos 50x45, ji platesne slatvirsio -darbastalio nenaudai bet but man graziau isidescius, maloniau akiai ciut atsitraukus nuo krasto mat ji kampe ir isilygiavus tose 60 cm plocio spintele graziai virsutines ir apatines atzvilgiu, o ta kur vyras parinko bus tokia i sona daugiau paslinkta , ar tai nieko bendram vaizdui, g.gif vat tokie tie smulkmeniskumai mano doh.gif et,,,
Atsakyti
Sveiki,
gal kas nors turit medzio stalvirsi ir galetumet pakomentuoti, kaip jis pakelia dregme? Galvoju, ar butina kriaukle su padeklu pirkti, ar iseitu issiversti be jo. Tik va bijau, kad tas medinis stalvirsis nuo slapiu indu labai greitai susigadintu. Ka manot? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dansu: 09 vasario 2013 - 14:45
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 09, 11:58)
Prie pat praejimo stovi. As neieskodama pamaciau.
KEDES
Stalas

Ziurejau lenkiskuose psl. kaina ne labai ko skiriasi.Po dvieju savaiciu patys vaziuosime i Lenkyje gal pavyks ka issirinkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2013 02 08, 20:31)
O tai gal galite paklausti pavadinimo  blush2.gif Gal ir internetinį puslapį turi?  Ačiū  4u.gif

http://www.baldis.lt/
Atsakyti
QUOTE(dansu @ 2013 02 09, 12:44)
Sveiki,
gal kas nors turit medzio stalvirsi ir galetumet pakomentuoti, kaip jis pakelia dregme? Galvoju, ar butina kriaukle su padeklu pirkti, ar iseitu issiversti be jo. Tik va bijau, kad tas medinis stalvirsis nuo slapiu indu labai greitai susigadintu. Ka manot? unsure.gif

mes gyvenam jau 3 metai su mediniu stalvirsiu. kriaukle be padeklo, bet as isplautu indu nededu ant stalvirsio. dedu ant kaitlentes. nieko jam nenutike. aisku, issiplovus indus visada nusausinu stalvirsi.
naujam name velgi pasirinkau medini stalvirsi.
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2013 02 09, 15:51)
mes gyvenam jau 3 metai su mediniu stalvirsiu. kriaukle be padeklo, bet as isplautu indu nededu ant stalvirsio. dedu ant kaitlentes. nieko jam nenutike. aisku, issiplovus indus visada nusausinu stalvirsi.
naujam name velgi pasirinkau medini stalvirsi.

Dekui. Pas mus kaitlentes nebus po ranka, tai tektu deti tiesiai ant stalvirsio unsure.gif Gal tada reiktu koki paprasta padekla laikyti salia kriaukles, o kai jo nereiks, tiesiog ikist ji i spintele ir viskas. Vyras sako, kad labai nepraktiska taip, ikalbineja dviguba kriaukle. O man nesinori, nes stalvirsio ir taip labai mazai g.gif
Atsakyti