Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Kiek matau naujausia diskusija apie laidus prasidejo biggrin.gif mums elektrikas iskart pasake, kad orkaitei reikalingas atskiras laidas iki ivado, nes is buitiniu prietaisu daugiausiai "valgo" biggrin.gif tai dabar galeciau nors ir dvi orkaites pasijungti, nes laidas atlaiko 6w rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 07, 08:20)
va kur normalus zmoniskas bendravimas su klientu bigsmile.gif ......tikiuosi ne parduotuve ebajuje prirode thumbup.gif

normalia parduotuve parode smile.gif beje tai jusu rekomenduoti liovortuve.lt... likau labai patenkinta bendravimu, pasiulymais ir tt. kovo vidury jau turesime naujus baldelius wink.gif
Atsakyti
O rankeneles man graziau kai horizontalios rolleyes.gif miksai labai nepatinka, pas mane asmeniskai virtuveje virsutines spinteles be rankeneliu, o apacioje horizontalios mirksiukas.gif man taip graziausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 07, 10:40)
apelsinka:),stalas ir kedes,labai superiniai atrodo,tokio ir as noriu.Stalo kojele taip dailiai atrodo ir manau su viena patogiau negu su keturiom.Netrukdo  nei is desines,nei is kaires,sedeti. smile.gif Is kur,jei nepaslaptys,nuoroda? ax.gif Lenkijoje,lenkiskos prekes,pigiau negu pas mus,apsimoka.Tik reikia suzinoti i koki miesta,kokios parduotuves ieskoti.Reiks pazistamu paklaust,daug vaineja ten.

Stalas vadinaasi OLIVIA, gyvai galima paziureti parduotuveje Audejas.
Jei iseitu pigiau is Lenkijos parvezti galeciau prisijungti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Niuska* @ 2013 02 07, 13:28)
...nes laidas atlaiko 6w rolleyes.gif

Praleidau raide doh.gif 6kw thumbup.gif
Atsakyti
[QUOTE][quote=apelsinka:),2013 02 07, 16:48]Stalas vadinaasi OLIVIA, gyvai galima paziureti parduotuveje Audejas.
Jei iseitu pigiau is Lenkijos parvezti galeciau prisijungti.  ax.gif
[/quote]
O kokia kaina jo Audejas balduose .Paziurekit per Google gal ir surasit daug pigiau.As taip pati dariau.Svietaines baldu komplekto kaina kitoj parduotuvei nuo Audejaus skiresi 600lt doh.gif .PVZ http://www.siauliuba...s-olivia-bianco ir cia http://www.sbabaldai..._medis_?print=1 O yra ir daug pigiau ax.gif .O dar yra forume mama su niku Xays (nezinau ar teisingas g.gif ),kuria padeda nupirkti Lenkijoi baldus.Man atrodo pati dirba Suvalkuose baldu parduotuvei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristilav: 07 vasario 2013 - 15:46
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 06, 18:57)
3500 kw ima jei ijungta pirolize. Kitu atvieju tiek neims elektros. Pas mus yra problemu su elektra todel atsisakem pirolizes. Paemem 3,3kw Gorenje BO8730AB. Dizainas  wub.gif 3 teleskopiniai begialiai, bel kazkodel man jie nepatinka. Kol isidedi ta bleka  doh.gif  Bet seip nesigailiu kad nupirkome.

As turiu siek tiek senesni Gorenje modeliuka, esu irgi labai patenkinta kepimu, tik gailiuosi, kad nepasirinkau naujesnio, nes truksta man keliu sio aparato funkciju: tokiu kaip laikrodis, ir kad neisjungtu vienu pasukimu, nes tik ijungiai funkcija ir veikia.. o dukrytei ratuka pasukineti vienas malonumas.
Papildyta:
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 06, 10:52)
Pirkom dujine kaitlente juodo stiklo su remu.
Nusivylusi labai...ant juodo stiklo matosi visos dulkes, tenka po kiekvieno gaminimo valyti, remai greitai apsinesa. Turint indaplove, remu plovimas rankomis atkrenta. Lauksiu indaploves smile.gif
Kaitlente tik keliu menesiu, tad teks ja permontuot i naujus baldus verysad.gif Ko gero mano pats nevykes pirkinys verysad.gif

as galiu pasakyti apie savo dujine kaitlente, pats netinkamiausias pirkinys!
Papildyta:
Kas del rankeneliu, ieskojau mamai virtuves baldziu labai aiskiai pasake kaina suskaiciavau su rankenelem kuriu kaina 20lt, norite imantresniu primokesite smile.gif

be to ieskojom medinem durelem, bet kai paskaiciavo kainas, tai as realiai pagalvojau geriau jau plokstine virtuve, bet daugiau navarotu stalciuose lankstuose ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 07, 15:48)
Stalas vadinaasi OLIVIA, gyvai galima paziureti parduotuveje Audejas.
Jei iseitu pigiau is Lenkijos parvezti galeciau prisijungti.  ax.gif

O kada paskutini karta buvote parduotuveje Audejas?Mes pries savaite buvome,tai skyrius su virtuves baldais,nuimtas. g.gif
Parasiau pazistamai.Laukiu atsakymo
Atsakyti
QUOTE(Niuska* @ 2013 02 07, 13:28)
Kiek matau naujausia diskusija apie laidus prasidejo biggrin.gif  mums elektrikas iskart pasake, kad orkaitei reikalingas atskiras laidas iki ivado, nes is buitiniu prietaisu daugiausiai "valgo" biggrin.gif tai dabar galeciau nors ir dvi orkaites pasijungti, nes laidas atlaiko 6w rolleyes.gif

ogo........normaliai laiko....jauciu kaledu eglutes girliandos neislaikytu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gal:) @ 2013 02 07, 13:29)
normalia parduotuve parode smile.gif beje tai jusu rekomenduoti liovortuve.lt... likau labai patenkinta bendravimu, pasiulymais ir tt. kovo vidury jau turesime naujus baldelius wink.gif

butu smagu,jei ir sumontavus baldus butu teigiami atsiliepimai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Niuska* @ 2013 02 07, 16:03)
Praleidau raide doh.gif  6kw thumbup.gif

aaaa...nu dabar jau atlaikytu thumbup.gif
Papildyta:

o tai kur kepsit uzgaveniu blynus,kad jau toki bruda atsiprasant nusipirkote? schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 07, 18:17)

o tai kur kepsit uzgaveniu blynus,kad jau toki bruda atsiprasant nusipirkote? schmoll.gif  g.gif

gal ne taip issireiskiau, kepa inai gerai, bet priziureti man visai nepatinka, butu elekrine bac perbraukiai skuduru per lygu pavirsiu ir psio.. o dabar ta pakelk ana nuimk, cia briaunele, cia degiklis.. ir t.t.
Atsakyti
Sveiki,

Gal kasnors zinote ar prisimenate kur buvo imesta ta nuoroda su "trikampio taisykle"... jau visas akis baigiu praziureti ir nerandu verysad.gif . Laaaabai reikia!!!! Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mycas @ 2013 02 07, 23:16)
Sveiki,

Gal kasnors zinote ar prisimenate kur buvo imesta ta nuoroda su "trikampio taisykle"... jau visas akis baigiu praziureti ir nerandu  verysad.gif . Laaaabai reikia!!!! Aciu is anksto 4u.gif

ne ta, bet gal pades http://virtuvesbalda...-baldai-formos/

https://www.google.l...mDYb24QS6x4H4Ag
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 08 vasario 2013 - 00:53