Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(akvilyte @ 2013 02 06, 22:44)
per keturis metus nei karto net nekilo mintis ten kakza krapstyt  blink.gif  poreikio nebuvo... uzsodinom ant silikono ir niekas niekur nelindo g.gif
Papildyta:

ir?

kas cia per sakinys is dvieju raidziu bigsmile.gif ...as zinau kelis is triju thumbup.gif
Atsakyti
"...ir as sikau ten lakstyti po furnituros parduotuves ar ebeju "

Gal geriau jau lakstyt po pardes ir ebeju, nei bunant vyru sikti supermamu forume ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nateja @ 2013 02 06, 23:02)
"...ir as sikau ten lakstyti po furnituros parduotuves ar ebeju "

Gal geriau jau lakstyt po pardes ir ebeju, nei bunant vyru sikti supermamu forume  ax.gif

kas tiesa tas ne melas thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Kasco E-robot,2013 02 06, 22:27]
diki begalibes tai jei galiu jus panervuosiu blush2.gif
[/quote]
panele,jus ne cia klausiat,tam yra kita tema........nu ,nebent norit,kad as paaiskinciau apie orkaite? thumbup.gif
Papildyta:
jobstararai....tai a sunku tas rankeneles pasikeist...juk ne po stolnika mokejot....ar geriau suknele ar pedkelnes susiplesyt lotuliukas.gif
[/quote]
yra yra reik daug skaityt o kas mane domina neradau, galvoju cia galvoti zmones gal vieno patarimo uzteks ir issirinksiu biggrin.gif
nu nezadu lipt ant tu rankeneliu, o su suknele prie virykles nestoviu biggrin.gif tai esmej galima keisti, bet tai vel moki uz tai paskui vel atskirai moki, nu ne po stolinika bet stolnikas virs vistiek susidarys, o jis man nesimeto lotuliukas.gif kiek vaikam kinderiu uz tai iseis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 02 06, 21:42)
netradicine virtuvė. Vertikalios ar horizontalios rankenos gražiau?  ax.gif

cia kiek zmoniu tiek nuomoniu, man asmeniskai horizontalios, dar reik ziuret kaip rastas eina spintelese, jei horizontaliai, man vertikalios durnai ziuretus ir atvirksciai. arba man nelabai kai vienose spintutese kelios horizontalios kelios vertikalios kazkoks miksas, man tai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
del rankeneliu kiekvienas renkasi kaip jam geriau ax.gif ax.gif
mum pavyzdziui baldininkas pasake, kad is to ka jis turi, prie musu issirinktos virtuves netiks, pasiule parduotuve, kuri jo nuoziura prekiauja mums tinkanciomis rankenelemis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gal:) @ 2013 02 07, 02:54)
sveiki  4u.gif
del rankeneliu kiekvienas renkasi kaip jam geriau  ax.gif  ax.gif
mum pavyzdziui baldininkas pasake, kad is to ka jis turi, prie musu issirinktos virtuves netiks, pasiule parduotuve, kuri jo nuoziura prekiauja mums tinkanciomis rankenelemis  4u.gif

va kur normalus zmoniskas bendravimas su klientu bigsmile.gif ......tikiuosi ne parduotuve ebajuje prirode thumbup.gif
Atsakyti
apelsinka:),stalas ir kedes,labai superiniai atrodo,tokio ir as noriu.Stalo kojele taip dailiai atrodo ir manau su viena patogiau negu su keturiom.Netrukdo nei is desines,nei is kaires,sedeti. smile.gif Is kur,jei nepaslaptys,nuoroda? ax.gif Lenkijoje,lenkiskos prekes,pigiau negu pas mus,apsimoka.Tik reikia suzinoti i koki miesta,kokios parduotuves ieskoti.Reiks pazistamu paklaust,daug vaineja ten.
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 02 06, 17:32)
elica gea , kuris veikt pradeda patraukus apie pora cm, kitus elicos reikejo vos ne visa istraukt arba imt neistraukiama. bet man gerai galesiu virt ant galines kaitvietes jo neistraukinejant o jei reikalas bus daug virimo kepimo, galesiu visa istraukti(pries tai atidarius spinteles duris) taip norejau pati nes pas mus nejo kitaip per vamzdyna ir visokias rankeneles  det trumpesnes spinteles kadangi visi baisumai matytus, o ir paslept niekaip nejo,,,tai as taip susimasciau man gerai,tas baldzius biski pasijuoke, nu bet ne jam gyvent su manim ir mano virtuve  lotuliukas.gif svarbu man gerai, nes kitaip buciau visa laika grauzusis ziurint i ta vieta  biggrin.gif

Svarbu jums patogu bus su gartraukiu 4u.gif
Mes su vyru patys nusigriovėm ir patys pasistatėm visą antrą namo aukštą biggrin.gif Daug patarinėtojų buvo dėl išplanavimo, medžiagų, stogo atramų, pačio stogo ir t.t., bet mes darėm/statėm taip kaip mums atrodė geriausiai nes gyvensim patys, o ne draugai ir kaimynai biggrin.gif
Aišku į akis gal ir nesako, o už akių pakritikuoja, gal kam nepatinka langai, sienos, grindys ar dar kas, bet čia jau jų problemos jei sugeba "sirgt kitų ligomis" lotuliukas.gif

O dėl orkaitės... Pažiūrėjau mūsų 3400w, tai manau max galingumas jei įjungčiau 275 C ir dar su grilium/ventiliatorium kokiu... bet tai jau čia neaišku ką kept reiktų g.gif
Gal išsiaiškinkit kokią max apkrovą atlaiko jūsų išvedžioti laidai? g.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 02 06, 18:35)
jau rašiau- standartas 105 cm nuo grindų. Rimti elektrikai į gražu/negražu nežiūri. Nes kai pragręš kada koks meistras sieną, kur neturėtų būt laidų pagal standartą, tai bus blogai...
Mes rozetes (jų vidurius) pajungėm iš karto, paskui vyras matavo atstumus, plytelėse išpjovė ertmes, o kai jau buvo tarpeliai užglaistyti- uždėjo ir viršutines rozečių dalis.

lotuliukas.gif Prajuokinot su "rimtais" elektrikais...
Pirmiausiai visi elektrikai žino, kad laidų nieks skersai nevedžioja, jei rozetės 100cm aukštyje, tai ir laidas iki jų bus atitinkamai horizontaliai ar vertikaliai nuvestas.... Tai kokiu būdu jis gali pragręžt?
Antras dalykas, kad šiais laikas yra skaneriai kurie "mato" laidus po tinku, tai nemanau kad bet koks elektrikas atbėgęs pragręžtų sieną "na ura" nepraskanavęs doh.gif
Standartai lieka standartais, o mes visi žiūrim kaip mums patogiau 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Dabartineje virtuveje stovi kampas ir kelios kedes, senas. Bet taip mes pripratom prie jo, kad akys vel linksta i kampus tik su kitokiais gobelenais ir normaliomis kedemis.
Kokia Jusu nuomone apie siuos baldus?
Suprantu, kad prie naujos virtuves baldu geriau deretu stalas su kedemis g.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 07, 11:18)
Sveiki 4u.gif
Dabartineje virtuveje stovi kampas ir kelios kedes, senas. Bet taip mes pripratom prie jo, kad akys vel linksta i kampus tik su kitokiais gobelenais ir normaliomis kedemis.
Kokia Jusu nuomone apie siuos baldus?
Suprantu, kad prie naujos virtuves baldu geriau deretu stalas su kedemis g.gif

kampą galima visaip labai gražiai ir jaukiai pasidaryti. buvau ir aš prisisvajosi, bet vyras sako, primena tuos senoviškus kampus, ir jokiais būdais nepasirašo schmoll.gif
va pavyzdžiui kažkas tokio man labai patiktų, idealu, jai prie lango:
user posted image

bet turint tokį kampą, įsivaizduoju, šitoks stalas labiau tarnautų kasdienos pusryčiams, ir pan., didesniems šeimos pietums reiktų kitos erdvės ir atskiro didesnio stalo.
Atsakyti
QUOTE(pienės_pūkas @ 2013 02 07, 11:34)
bet turint tokį kampą, įsivaizduoju, šitoks stalas labiau tarnautų kasdienos pusryčiams, ir pan., didesniems šeimos pietums reiktų kitos erdvės ir atskiro didesnio stalo.

Butent...Mano planuose svetaineje stalas su 6 kedem ir tokias pat kedes tureti virtuveje. Jei kompanija didesne, atnesi is virtuves kedes ir susodini g.gif
Atsakyti
Grazus kampas.Ir atsigult net gali valgant,jei vienas smile.gif Bet as asmeniskai pries kampus,men kaip ir jusu vyruj,jei pasako virtuvinis kampas,tai iskart akyse tie sovietiniai,griozdiski.Beto stala gali kokiu nori kampu statyti,viena savaite vienaip,kita-kitaip.O jau kampas,tai vienoje vietoje ir stoves smile.gif Buvome neseniai pas draugus,vakorojome virtuveja,jie irgi turi kampa.Tai keturese susedome i viena eile,tai visai nepatogu buvo bendrauti,kad pamatyti paskutini,reikejo arba veida ant lekste padeti,kad pamatitum paskutini pasnekova,ar galva i siena.Juokiames,bendravome kaip zaidime,gluxoj telefon biggrin.gif
Atsakyti