QUOTE(Elenna @ 2013 02 06, 17:32)
elica gea , kuris veikt pradeda patraukus apie pora cm, kitus elicos reikejo vos ne visa istraukt arba imt neistraukiama. bet man gerai galesiu virt ant galines kaitvietes jo neistraukinejant o jei reikalas bus daug virimo kepimo, galesiu visa istraukti(pries tai atidarius spinteles duris) taip norejau pati nes pas mus nejo kitaip per vamzdyna ir visokias rankeneles det trumpesnes spinteles kadangi visi baisumai matytus, o ir paslept niekaip nejo,,,tai as taip susimasciau man gerai,tas baldzius biski pasijuoke, nu bet ne jam gyvent su manim ir mano virtuve
svarbu man gerai, nes kitaip buciau visa laika grauzusis ziurint i ta vieta
Svarbu jums patogu bus su gartraukiu
Mes su vyru patys nusigriovėm ir patys pasistatėm visą antrą namo aukštą
Daug patarinėtojų buvo dėl išplanavimo, medžiagų, stogo atramų, pačio stogo ir t.t., bet mes darėm/statėm taip kaip mums atrodė geriausiai nes gyvensim patys, o ne draugai ir kaimynai
Aišku į akis gal ir nesako, o už akių pakritikuoja, gal kam nepatinka langai, sienos, grindys ar dar kas, bet čia jau jų problemos jei sugeba "sirgt kitų ligomis"
O dėl orkaitės... Pažiūrėjau mūsų 3400w, tai manau max galingumas jei įjungčiau 275 C ir dar su grilium/ventiliatorium kokiu... bet tai jau čia neaišku ką kept reiktų
Gal išsiaiškinkit kokią max apkrovą atlaiko jūsų išvedžioti laidai?
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 06, 18:35)
jau rašiau- standartas 105 cm nuo grindų. Rimti elektrikai į gražu/negražu nežiūri. Nes kai pragręš kada koks meistras sieną, kur neturėtų būt laidų pagal standartą, tai bus blogai...
Mes rozetes (jų vidurius) pajungėm iš karto, paskui vyras matavo atstumus, plytelėse išpjovė ertmes, o kai jau buvo tarpeliai užglaistyti- uždėjo ir viršutines rozečių dalis.
Prajuokinot su "rimtais" elektrikais...
Pirmiausiai visi elektrikai žino, kad laidų nieks skersai nevedžioja, jei rozetės 100cm aukštyje, tai ir laidas iki jų bus atitinkamai horizontaliai ar vertikaliai nuvestas.... Tai kokiu būdu jis gali pragręžt?
Antras dalykas, kad šiais laikas yra skaneriai kurie "mato" laidus po tinku, tai nemanau kad bet koks elektrikas atbėgęs pragręžtų sieną "na ura" nepraskanavęs
Standartai lieka standartais, o mes visi žiūrim kaip mums patogiau