Mums baldininkas pateikė rankenėlių pvz., iš kurių ir išsirinkom... Tiesa, dar galėjom pasirinkti ilgius. Kai kažkokių super ypatingų nenori, tai jau geriau iš tų kelių rinktis nei iš visos gausybės skirtingose parduotuvėse. Sutaupai laiko, nervų ir degalų
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 02 06, 14:59)
Jums kaip suprantu patinka rinkimosi procesas, tai rinkitės, aš juk siūlau kaip patogiau. Baldininkai irgi skirtingi būna, mano nei vienas klientas pats nepirko rankenėlių. Jei klientas nėra labai išrankus tai aš parenku rankenėles, dar niekas nesakė, kad negražios ar negeros. Jei klientas nori rinktis, žiūrime pavyzdžius. Jei išsirenka tokias rankenėles kurios man atrodo netinkamos, atkalbu nuo neteisingo pasirinkimo, pasiūlau rinktis iš tinkamesnių. Tiek skirtingų rankenėlių tipų, gamintojų, pardavėjų su kiek tenka susidurti baldininkui nežino joks klientas.
tikriausiai ne visi baldininkai sedi Supermamoj jus kadangi sedit tai ir zinot ko nori moterys
QUOTE(Mindija @ 2013 02 06, 10:25)
Tai kokį vis dėlto gartraukį išsirinkot?
-----------------------------------------------------------
Ir dar klausimas dėl kaitlentės.... Kaip manot kas geriau, ar su ar be metalinio rėmelio?
Kokias jūs pirkot?
-----------------------------------------------------------
Ir dar klausimas dėl kaitlentės.... Kaip manot kas geriau, ar su ar be metalinio rėmelio?
Kokias jūs pirkot?
elica gea , kuris veikt pradeda patraukus apie pora cm, kitus elicos reikejo vos ne visa istraukt arba imt neistraukiama. bet man gerai galesiu virt ant galines kaitvietes jo neistraukinejant o jei reikalas bus daug virimo kepimo, galesiu visa istraukti(pries tai atidarius spinteles duris) taip norejau pati nes pas mus nejo kitaip per vamzdyna ir visokias rankeneles det trumpesnes spinteles kadangi visi baisumai matytus, o ir paslept niekaip nejo,,,tai as taip susimasciau man gerai,tas baldzius biski pasijuoke, nu bet ne jam gyvent su manim ir mano virtuve svarbu man gerai, nes kitaip buciau visa laika grauzusis ziurint i ta vieta
dabar help chebryte del orkaites, kaio manot ar turi orkaites itakos geresniam kepimui jos galia daleiskim turiu pora variantu ir niekaip negaliu nusprest dilema dar ziauresne nei su gartraukiu,,viena 3500 kw,su termometru mesos, kita 2780 kw su begeliu ir svelniu uzdarymu. as visada maniau jog galingesne yra geriau, bet ar yra esminis skirtumas ju 3500 ir 2780 kw viens zmogus mane prigazdino, kad nuo 3500 musu laidai svils biski isigandau bet paskaicius toliau kad normalesniu jau visu galia 3,5,,, nzn bijau kad ta 2780 vos bezdes,
padekit kas galit su savo nuomone , tik ne kasco e robot sarkastiskai
o kokiu galiu pas jus kas jau turit, mane tai domina sedziu ir laukiu jusu ats, zinau kad kitoj temoj konsultuoja, man ir dave ten patarimu bet ats lb trumpi kai as megstanti isiplest nedasuto iki galo,,o nesinori zmoniu nervuot iki begalibes tai jei galiu jus panervuosiu
o del rankeneliu biski esu nusivylus, buvau isirinkus normales, bet pakeiciau i ale grazesnes bet astriais tokiais kampais,,,dabar vel gailiuos jau nu nebuvo man is ko ten rinktis kad butu kazkas oba grazu
QUOTE(Biškis @ 2013 02 06, 11:07)
tiesa, del el.lizdu virs stalvirsio. Kiek cm virs jo patogiausiai montuoti rozetes?
O klausimas tas plytelestarpe klijuosim tik kai stoves virtuve, o kaip daroma su rozetem? Jei rozetes vidines, kas pirma daroma - klijuojamos plyteles ar montuojamos rozetes?
O klausimas tas plytelestarpe klijuosim tik kai stoves virtuve, o kaip daroma su rozetem? Jei rozetes vidines, kas pirma daroma - klijuojamos plyteles ar montuojamos rozetes?
jau rašiau- standartas 105 cm nuo grindų. Rimti elektrikai į gražu/negražu nežiūri. Nes kai pragręš kada koks meistras sieną, kur neturėtų būt laidų pagal standartą, tai bus blogai...
Mes rozetes (jų vidurius) pajungėm iš karto, paskui vyras matavo atstumus, plytelėse išpjovė ertmes, o kai jau buvo tarpeliai užglaistyti- uždėjo ir viršutines rozečių dalis.
QUOTE(Elenna @ 2013 02 06, 18:32)
dabar help chebryte del orkaites, kaio manot ar turi orkaites itakos geresniam kepimui jos galia daleiskim turiu pora variantu ir niekaip negaliu nusprest dilema dar ziauresne nei su gartraukiu,,viena 3500 kw,su termometru mesos, kita 2780 kw su begeliu ir svelniu uzdarymu. as visada maniau jog galingesne yra geriau, bet ar yra esminis skirtumas ju 3500 ir 2780 kw viens zmogus mane prigazdino, kad nuo 3500 musu laidai svils biski isigandau bet paskaicius toliau kad normalesniu jau visu galia 3,5,,, nzn bijau kad ta 2780 vos bezdes,
o kokiu galiu pas jus kas jau turit, mane tai domina sedziu ir laukiu jusu ats, zinau kad kitoj temoj konsultuoja, man ir dave ten patarimu bet ats lb trumpi kai as megstanti isiplest nedasuto iki galo,,o nesinori zmoniu nervuot iki begalibes tai jei galiu jus panervuosiu
3500 kw ima jei ijungta pirolize. Kitu atvieju tiek neims elektros. Pas mus yra problemu su elektra todel atsisakem pirolizes. Paemem 3,3kw Gorenje BO8730AB. Dizainas 3 teleskopiniai begialiai, bel kazkodel man jie nepatinka. Kol isidedi ta bleka Bet seip nesigailiu kad nupirkome.
Papildyta:
QUOTE(Nanita @ 2013 02 06, 09:55)
Gaila jei su kompu kazkas.Laukiu visu,kurios darosi virtuves,nuotrauku(taipogi ir jusu ) Idomu pazet rezultata,tiek nervu,pastangu ideta Mano gal kita savaite bus.Niekaip tinkamo stalo nerandame medzio masyvo su kedem apie 1500lt gaunas,tiek stalui neplanavome isleist.Kas stovi ekspozicijoi,tai kainos labai gundancios bet,kad ne tinka.Vieno komplekto spalva,kito-metalines kojos.Noriu labai sviesau,beveik balto,apvalaus,kad esant reikalui galima butu praplatint,kolkas tokio Vilniuje neradome.
As irgi noriu balto (pieno baltumo)
Isrinkau sita, 1060cm tik bijau kad maisysis tos kedes po kojom, nes virtuveje nedaug vietos. Blaskausi dar gal 90 cm geriau
Noriu virtuveje valgyti, o jei bus daugiau svieciu i svetaine stala nunesti ir 6 kedes planuoju nupirkti.
Pigiau galima lenkijoje nusipirkti, bet nezinau kas galetu atvezti.
Rankeneliu nemaza ekspozicija yra Furnitane, Savanoriu pr. Daug baldininku ten perkasi. Galit paziuret ir internetiniam kataloge:
http://www.furnitanas.lt/rankeneles/
Dabar turim rankeneles astriais kampais Vis nusidauzau pirstus.
Siaip furnitane paziurejus i ekspozicija gali uzsimanyt visokiu funkciniu dalyku, visokie stalciukai, konteineriukai, atsidarancios siuksliu dezes ir pan., zodziu kartais pries galvojant virtuve pravartu ten apsilankyt, bent jau man buvo.
Del kaitlentes su krastu ar be, turejau tokia ir tokia. Tai be krasto, kaip kazkas sake, prilenda ten siuksliu po stiklu is krastelio, tai vis su peiliu prakrapstyt reikia, bet ne tragedija. O su metaliniu remeliu, tai tas remelis kazkaip apsitasko riebalais, tai vel reik ieskot kazkokio valiklio, nes be chemijos lengvai nenusivalo. Parduotuvej pardavejas dar minejo, kad su stiklu be remelio yra galimybe nudauzt kampeli, bet jau gal cia kam retai taip atsitinka
Del indaploves plocio, tai vienas pazistamas skaiciavo, kad energijos sanaudos (elektros, vandens, tableciu ar skyscio) beveik nesiskiria ar 45 cm indaplove ar 60, o 60 telpa ir visi puodai ir apskritai viskas. 45 cm, nebent labai reikia taupyt virtuves vieta.
O man patinkanti netradicine virtuve tokia
http://www.furnitanas.lt/rankeneles/
Dabar turim rankeneles astriais kampais Vis nusidauzau pirstus.
Siaip furnitane paziurejus i ekspozicija gali uzsimanyt visokiu funkciniu dalyku, visokie stalciukai, konteineriukai, atsidarancios siuksliu dezes ir pan., zodziu kartais pries galvojant virtuve pravartu ten apsilankyt, bent jau man buvo.
Del kaitlentes su krastu ar be, turejau tokia ir tokia. Tai be krasto, kaip kazkas sake, prilenda ten siuksliu po stiklu is krastelio, tai vis su peiliu prakrapstyt reikia, bet ne tragedija. O su metaliniu remeliu, tai tas remelis kazkaip apsitasko riebalais, tai vel reik ieskot kazkokio valiklio, nes be chemijos lengvai nenusivalo. Parduotuvej pardavejas dar minejo, kad su stiklu be remelio yra galimybe nudauzt kampeli, bet jau gal cia kam retai taip atsitinka
Del indaploves plocio, tai vienas pazistamas skaiciavo, kad energijos sanaudos (elektros, vandens, tableciu ar skyscio) beveik nesiskiria ar 45 cm indaplove ar 60, o 60 telpa ir visi puodai ir apskritai viskas. 45 cm, nebent labai reikia taupyt virtuves vieta.
O man patinkanti netradicine virtuve tokia
QUOTE(Temidė @ 2013 02 06, 13:51)
Aš tai paprasčiausia kempinėle su bet kokiu valikliu (pvz.Fairy). O po to su stiklams valyti mikropluošto šluoste. Ir viskas
as naudoju ERES produktus visur,iskaitant kaitlente.........nu reiks ir su fairy pabandyt
Papildyta:
QUOTE(pienės_pūkas @ 2013 02 06, 12:58)
Plotis gal labiau priklauso nuo žmonių skaičiaus. Dviese gyvenant, manau, užtektų ir siauresnės, 45cm. Mes keturiese kurį laiką naudoję 60cm atsikraustėm į butą su 45cm indaplove, nu ir niekaip neišsitenkam. Dabar planuojam tik 60cm pirkti. O kokią, dar neišsirinkom. Irgi būtų idomu, kas kokią pasiūlytų.
ne nuo zmoniu skaiciaus priklauso o nuo to kiek jie eda ir nuo ipratimo,nes yra 4 asmenu seima,kuri jungia indaplove tik per sventes ar baliukus,o yra 4 asmenu seima,kuri jungia 60cm kasdiena
Papildyta:
QUOTE(xde @ 2013 02 06, 14:28)
nusimano narė Speedy,pakonsultuoja ir indaplovių,ir kaitlenčių,orkaičių temose.
cia gal narys
Papildyta:
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 02 06, 15:59)
Jums kaip suprantu patinka rinkimosi procesas, tai rinkitės, aš juk siūlau kaip patogiau. Baldininkai irgi skirtingi būna, mano nei vienas klientas pats nepirko rankenėlių. Jei klientas nėra labai išrankus tai aš parenku rankenėles, dar niekas nesakė, kad negražios ar negeros. Jei klientas nori rinktis, žiūrime pavyzdžius. Jei išsirenka tokias rankenėles kurios man atrodo netinkamos, atkalbu nuo neteisingo pasirinkimo, pasiūlau rinktis iš tinkamesnių. Tiek skirtingų rankenėlių tipų, gamintojų, pardavėjų su kiek tenka susidurti baldininkui nežino joks klientas.
as esu labai isrankus,bet del rankeneliu ,tai man baldu gamintojas parode kazkur 5 ar 6 pvz.... patare del vienu,nes tiko prie baldu stiliaus......ir as sikau ten lakstyti po furnituros parduotuves ar ebeju
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 06, 22:17)
...nes yra 4 asmenu seima,kuri jungia indaplove tik per sventes ar baliukus,
Pavyzdžiui, mes
[/quote]
panele,jus ne cia klausiat,tam yra kita tema........nu ,nebent norit,kad as paaiskinciau apie orkaite?
Papildyta:
QUOTE(Elenna @ 2013 02 06, 18:48)
o del rankeneliu biski esu nusivylus, buvau isirinkus normales, bet pakeiciau i ale grazesnes bet astriais tokiais kampais,,,dabar vel gailiuos jau nu nebuvo man is ko ten rinktis kad butu kazkas oba grazu
jobstararai....tai a sunku tas rankeneles pasikeist...juk ne po stolnika mokejot....ar geriau suknele ar pedkelnes susiplesyt
QUOTE(Nateja @ 2013 02 06, 21:11)
Tai be krasto, kaip kazkas sake, prilenda ten siuksliu po stiklu is krastelio,
per keturis metus nei karto net nekilo mintis ten kakza krapstyt poreikio nebuvo... uzsodinom ant silikono ir niekas niekur nelindo
Papildyta:
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 06, 21:22)
.ir as sikau ten lakstyti po furnituros parduotuves ar ebeju
ir?