Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(akvilyte @ 2013 02 06, 13:46)
tikraiusiai retai gaminat jei speja dulkem apeit kaitlente  g.gif

O...noretusi retai, bet neiseina smile.gif
Per didele seimyna, visi nori valgyt smile.gif
Gal netinkama sluoste naudoju g.gif arba per daug matau lotuliukas.gif
QUOTE(Temidė @ 2013 02 06, 13:51)
O po to su stiklams valyti mikropluošto šluoste. Ir viskas  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 06, 12:26)
60 cm, mastom apie sita
Indaplovė Siemens SN 65M037EU
Ka nusimanantys manot apie si pasirinkima?

nusimano narė Speedy,pakonsultuoja ir indaplovių,ir kaitlenčių,orkaičių temose.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 02 06, 14:28)
nusimano narė Speedy,pakonsultuoja ir indaplovių,ir kaitlenčių,orkaičių temose.

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Daugiau neklausinesiu apie technika cia, tik tai kas susije su virtuves baldu planavimu mirksiukas.gif
Nepykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 02 06, 14:04)
Baldų rankenėlės įeina į baldų kainą. Baldininkai jums tikrai nesumažins kainos jei jūs rankenėles patys pirksite. Dar gi nebūdami nuolatiniai furnitūra prekiaujančių firmų klientai mokėsite kur kas brangiau, nei baldininkai. Negana to, kad ekspozicijoje išsirinksite gražią rankenėlę, neturint patirties galite nusipirkti netinkamas jūsų baldamas rankenėles.

Neieina i baldu kaina.Ofise parode dvi dideles lentynas su rankinelem.Prie kiekvienos rankineles buvo kaina.Kartu su dizaineriu priderinome prie fasado tinkancias rankineles kurias ir turesiu.Vienos rankineles kaina 10 lt o buvo ir po 100 uz vnt.
Atsakyti
Laba diena, gal kas naudojat savo virtuveje plautuves smulkintuva?koki rinkotes? 4u.gif
Atsakyti
O gal kas turit susidėję skirtingas rankenas viršuje ir apačioje. Aš esu numačius gražias, bet jos apačioje būtų nepraktiškos turiu omeny stalčiams. Kaži ar iškart krinta tas į akis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 06, 13:35)
Neieina i baldu kaina.Ofise parode dvi dideles lentynas su rankinelem.Prie kiekvienos rankineles buvo kaina.Kartu su dizaineriu priderinome prie fasado tinkancias rankineles kurias ir turesiu.Vienos rankineles kaina 10 lt o buvo ir po 100 uz vnt.

Niekas ten nesismulkina kai užsimeta ant baldo savikainos į kurią ir rankenėlės įeina, na nebent tas už 100 Lt. norėsite. Dar kartą sakau, kaip automobilio rankenėlės įeina į automobilio kainą, taip ir baldų rankenėlės įeina į baldo kainą ir klientui pačiam lakstyti po miestą ieškant rankenėlių visiška atgyvena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 06 vasario 2013 - 14:23
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 02 06, 15:11)
O gal kas turit susidėję skirtingas rankenas viršuje ir apačioje. Aš esu numačius gražias, bet jos apačioje būtų nepraktiškos turiu omeny stalčiams. Kaži ar iškart krinta tas į akis?  ax.gif

Jei rankenos tarpusavyje dera, nors ir yra skirtingos, tai zinoma tiks. Beja idek kokia nuorodele su vaizdu ir pakomentuos gal kas daugiau 4u.gif
Aisku priklausomai nuo pakabinamu spinteliu, bet seip, o kam virsui isvis jos reikalingos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 02 06, 15:13)
Niekas ten nesismulkina kai užsimeta ant baldo savikainos į kurią ir rankenėlės įeina, na nebent tas už 100 Lt. norėsite. Dar kartą sakau, kaip automobilio rankenėlės įeina į automobilio kainą, taip ir baldų rankenėlės įeina į baldo kainą ir klientui pačiam lakstyti po miestą ieškant rankenėlių visiška atgyvena.

Tai ka siulote,kad baldininkas pats savo nuoziurai rinktu klijentams rankineles?
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 02 06, 14:13)
klientui pačiam lakstyti po miestą ieškant rankenėlių visiška atgyvena.

blink.gif nu dar graziau... gal as noriu tokiu kur tas aldininkas net nezinos kur ieskot doh.gif

man is 5 baldininku, net rtys parase kad kaina BE rankeneliu tongue.gif
Atsakyti
gražus spalvų derinys bei šis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rokoko Mūza: 06 vasario 2013 - 15:13
QUOTE(akvilyte @ 2013 02 06, 14:34)
blink.gif nu dar graziau... gal as noriu tokiu kur tas aldininkas net nezinos kur ieskot  doh.gif

man is 5 baldininku, net rtys parase kad kaina BE rankeneliu  tongue.gif
Jums kaip suprantu patinka rinkimosi procesas, tai rinkitės, aš juk siūlau kaip patogiau. smile.gif Baldininkai irgi skirtingi būna, mano nei vienas klientas pats nepirko rankenėlių. Jei klientas nėra labai išrankus tai aš parenku rankenėles, dar niekas nesakė, kad negražios ar negeros. Jei klientas nori rinktis, žiūrime pavyzdžius. Jei išsirenka tokias rankenėles kurios man atrodo netinkamos, atkalbu nuo neteisingo pasirinkimo, pasiūlau rinktis iš tinkamesnių. Tiek skirtingų rankenėlių tipų, gamintojų, pardavėjų su kiek tenka susidurti baldininkui nežino joks klientas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 06 vasario 2013 - 15:14