Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Mindija @ 2013 02 06, 11:59)
Matot aš indukcinę ruošiuos pirkt blush2.gif Ir turiu uomeny rėmelį kraštuose g.gif Nes teko dar matyt paprastai stiklas užbaigtas arba nuožulniais (apšlifuotais) krašteliais unsure.gif

blush2.gif
Nu ir pas mane stiklas paprastai uzbaigtas... schmoll.gif schmoll.gif -lenda po juo "bekai"....gal remelis butu geriau? g.gif
Atsakyti
kur perkat rankeneles? unsure.gif

tiesa, del el.lizdu virs stalvirsio. Kiek cm virs jo patogiausiai montuoti rozetes? Pas mus reikalas tas, jog gipsas jau buvo seniau, o ''pravodke'' darom dabar ir ten ka griauzt gipse takeli doh.gif aisku , graziau vidines rozetes, bet MB uz tas kitas, nes maziau darbo doh.gif nu gal prizysiu.

O klausimas tas doh.gif plytelestarpe klijuosim tik kai stoves virtuve, o kaip daroma su rozetem? Jei rozetes vidines, kas pirma daroma - klijuojamos plyteles ar montuojamos rozetes?

Nanita, brasoj reikiamu nerandu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 06 vasario 2013 - 11:27
QUOTE(Biškis @ 2013 02 06, 12:07)
kur perkat rankeneles?  unsure.gif

Savas uzsakiau pas baldininka."Baldu Rojuje"Hettish firmos.O Brasoj ziurejote?
Atsakyti
O kokio plocio pas jus bus indaploves ir kokias renkates?
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 02 06, 12:07)
O klausimas tas  doh.gif plytelestarpe  klijuosim tik kai stoves virtuve, o kaip daroma su rozetem? Jei rozetes vidines, kas pirma daroma - klijuojamos plyteles ar montuojamos rozetes?

Nanita, brasoj reikiamu nerandu  doh.gif

Pirmiausia klijuojamos plyteles, tata ileidziamos rozetes. Rozetes ir dabar galite susideti, bet kai klijuosite plyteles, tai rekomenduodajma isimti jas, tada ispjaunama plyteleje skyle kiek ten reikia ir ja priklijavus, po keliu dienu galima istatyti i vieta razete. Bus graziaus, nes nesimatys kantai plyteliu, nes rozetes apvadas uzdengs g.gif
Atsakyti
QUOTE(mycas @ 2013 02 06, 12:28)
smile.gif

Plotis gal labiau priklauso nuo žmonių skaičiaus. Dviese gyvenant, manau, užtektų ir siauresnės, 45cm. Mes keturiese kurį laiką naudoję 60cm atsikraustėm į butą su 45cm indaplove, nu ir niekaip neišsitenkam. Dabar planuojam tik 60cm pirkti. O kokią, dar neišsirinkom. Irgi būtų idomu, kas kokią pasiūlytų.
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 06, 11:52)
Pirkom dujine kaitlente juodo stiklo su remu.
Nusivylusi labai...ant juodo stiklo matosi visos dulkes, tenka po kiekvieno gaminimo valyti, remai greitai apsinesa.

Pas mane dujinė kaitlentė juodos stiklo keramikos jau ketveri metai. Nusivylimo jokio, o valyti reikia tiek juodą, tiek baltą, tiek bet kokią kitą.
Atsakyti
QUOTE(mycas @ 2013 02 06, 12:28)
smile.gif

60 cm, mastom apie sita
Indaplovė Siemens SN 65M037EU
Ka nusimanantys manot apie si pasirinkima?

QUOTE(Temidė @ 2013 02 06, 13:20)
Pas mane dujinė kaitlentė juodos stiklo keramikos jau ketveri metai. Nusivylimo jokio,  o valyti reikia tiek juodą, tiek baltą, tiek bet kokią kitą.

drinks_cheers.gif del valymo, bet....senam bute turejau metalo spalvos, man jos prieziura buvo lengvesne.
Tas juodas stiklas labai grazu, bet tos dulkes doh.gif -valyk, nevales.
Kuo Jus ja valot? Kokias priemones naudojat?
Dabar valau tokiu purskalu, skirtu kaitlentem.
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 02 06, 10:59)
Matot aš indukcinę ruošiuos pirkt blush2.gif Ir turiu uomeny rėmelį kraštuose g.gif Nes teko dar matyt paprastai stiklas užbaigtas arba nuožulniais (apšlifuotais) krašteliais unsure.gif

man tos su metaliniu remeliu tai baisios blush2.gif pati turejau be jo... dabar nusipirkau indukcine irgi ne jo.... pas uosvienike su remeliu.. nu ka as zinau..man tai vaizdelis tragiskas blush2.gif del nubegimo tai jei jau puodas isbega tai imi ir pavalai iskart nuo to stalvirsio.. niekada nekilo del to problemos schmoll.gif

QUOTE(GAUBE @ 2013 02 06, 12:26)
Tas juodas stiklas labai grazu, bet tos dulkes 

tikraiusiai retai gaminat jei speja dulkem apeit kaitlente g.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 06, 13:26)

Kuo Jus ja valot? Kokias priemones naudojat?

Aš tai paprasčiausia kempinėle su bet kokiu valikliu (pvz.Fairy). O po to su stiklams valyti mikropluošto šluoste. Ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 06, 11:23)
Savas uzsakiau pas baldininka."Baldu Rojuje"Hettish firmos.O Brasoj ziurejote?
Baldų rankenėlės įeina į baldų kainą. Baldininkai jums tikrai nesumažins kainos jei jūs rankenėles patys pirksite. Dar gi nebūdami nuolatiniai furnitūra prekiaujančių firmų klientai mokėsite kur kas brangiau, nei baldininkai. Negana to, kad ekspozicijoje išsirinksite gražią rankenėlę, neturint patirties galite nusipirkti netinkamas jūsų baldamas rankenėles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 06 vasario 2013 - 13:08
fantastisku rankeneliu ebejuj galima pasidairyt... ir kaina tikrai gaunasi padori...o kai kuriais atvejais net pigiau biggrin.gif na cia kam nestandarto reikia biggrin.gif
Atsakyti