Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(GAUBE @ 2013 02 04, 16:36)
Jei jau klausiat:
http://projektai.del...i.d?id=59774563
Cia kiekvieno asmeninis reikalas mirksiukas.gif Klause nuomone, as ja parasiau mirksiukas.gif

Musu seimoje tai negresia. schmoll.gif
Tiesiog reikia paruosti valgyti, o rodo filma idomu tai begioju pirmin atgal, ir buna per virsu tai kas nors isbega, tai prikepa it t.t.
Miegamajame retai kada ijungiu MB neleidzia biggrin.gif
Atsakyti
Labai prasau Jusu atsiliepimu apie Rima ir Jona, ar niekas pas Juos nieko nesigaminote?
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 02 05, 00:00)
Tai aišku biggrin.gif Vis linksmiau biggrin.gif
---------------------------------------------------------------
Reiks "vonių" temoj paklaust, kaži kiek bus už ir prieš lotuliukas.gif

jo jo....dar paklauskit ar i wc nestis laikrasti ar geriau planseta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mycas @ 2013 02 05, 21:13)
Labai prasau Jusu atsiliepimu apie Rima ir Jona, ar niekas pas Juos nieko nesigaminote?

Drauge gaminosi pries menesi su trupuciu, patenkinti. Lyg minejo, kad reikejo palaukt, bet su darbu, kokybe, atlikimu viskas buvo gerai. Tai toks ir atsiliepimas:)
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 04, 13:18)
Aciu,to ir tikejausi.O ne bandymas kazka iznibt,arba isvis ignoruoti,kas sioje temoje paskutiniu metu labai madinga.

Beja,kur gabby-jz dingus  ax.gif matyt negali atsidziaugt savo nauja virtuve  biggrin.gif Treciadieni jau turejo tureti baldus.Laukiu nuotrauku  smile.gif

jo as irgi laukiu, bet jos kompas uzlinkes greiciausiai, ir negali pasirodyt, nes pries tai sake turejo bedu paskui vel tai gal ir vel,,,idomu is tikro kas ten kaip tegul rodos visos, mano bus pirmad arba antrad
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 26, 12:30)
bigsmile.gif ...pjaustyt kvadrata i simta daliu irgi nelogiska lotuliukas.gif ....as rasiau "grubiai"...,nes kai as nuejau i ploksciu sopa ten buvo kainos surasytos kvadratais,be nieko ir plius kantai....tai gavosi kad lenkiskas LMDP parasyta 26,pridejau grubiai kanta (kazkur 3lt) ir darba (kaip minejos apie 6lt)...su kalkuliatorium sudejau ir gavosi kazkur 10lt..........del kainu skirtumu tai akivaizdu - 36lt polska lmdp ir apie 250lt dazytas,poliruotas blizgus mdf.......kainu skirtumas didelis,bet pacios kainos tikri ne ziauriai dideles......taip taip,atsifiltruokit postus-naudokit brita filtrus thumbup.gif
Papildyta:
pas didmenininkus termopal kvadrato kaina prasideda kazkur nuo 50lt (isparduodamos nuo 25lt).........bet,kad blizgus dazytas MDF kainuotu maziau 200 dar nesu girdejes,nes siaip vidurkis yra apie 250lt (blizgaus,poliruoto)....nezinau is kur tas trecdalis,nebent mano matematikos zinios pasenusios g.gif

Kaune UAB Ulmas ekologiška blizgi plokštė 180Lt kv.m.
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 02 06, 00:32)
jo as irgi laukiu, bet jos kompas uzlinkes greiciausiai, ir negali pasirodyt, nes pries tai sake turejo bedu paskui vel tai gal ir vel,,,idomu is tikro kas ten kaip tegul rodos visos, mano bus pirmad arba antrad

Gaila jei su kompu kazkas.Laukiu visu,kurios darosi virtuves,nuotrauku(taipogi ir jusu smile.gif ) Idomu pazet rezultata,tiek nervu,pastangu ideta smile.gif Mano gal kita savaite bus.Niekaip tinkamo stalo nerandame doh.gif medzio masyvo su kedem apie 1500lt gaunas,tiek stalui neplanavome isleist.Kas stovi ekspozicijoi,tai kainos labai gundancios bet,kad ne tinka.Vieno komplekto spalva,kito-metalines kojos.Noriu labai sviesau,beveik balto,apvalaus,kad esant reikalui galima butu praplatint,kolkas tokio Vilniuje neradome.
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 02 05, 23:32)

Tai kokį vis dėlto gartraukį išsirinkot? 4u.gif

-----------------------------------------------------------
Ir dar klausimas dėl kaitlentės.... Kaip manot kas geriau, ar su ar be metalinio rėmelio? g.gif
Kokias jūs pirkot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 05, 22:14)
jo jo....dar paklauskit ar i wc nestis laikrasti ar geriau planseta bigsmile.gif

Šiaip patartina tualetinio popieriaus, nu bet čia jau kaip kam patogiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 02 06, 11:27)
Šiaip patartina tualetinio popieriaus, nu bet čia jau kaip kam patogiau rolleyes.gif

lotuliukas.gif na ir prisijuokiau lotuliukas.gif SulLaikrasciu tai dar,dar bet su plamsetu.Neisivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 02 06, 10:25)
Ir dar klausimas dėl  kaitlentės.... Kaip manot kas geriau, ar su ar be metalinio rėmelio? g.gif
Kokias jūs pirkot? 4u.gif

Pirkom dujine kaitlente juodo stiklo su remu.
Nusivylusi labai...ant juodo stiklo matosi visos dulkes, tenka po kiekvieno gaminimo valyti, remai greitai apsinesa. Turint indaplove, remu plovimas rankomis atkrenta. Lauksiu indaploves smile.gif
Kaitlente tik keliu menesiu, tad teks ja permontuot i naujus baldus verysad.gif Ko gero mano pats nevykes pirkinys verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Nanita @ 2013 02 06, 11:51)
SulLaikrasciu tai dar,dar bet su plamsetu.Neisivaizduoju  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Taigi plansete vietoje laikrascio mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 06, 10:52)
Pirkom dujine kaitlente juodo stiklo su remu.
Nusivylusi labai...ant juodo stiklo matosi visos dulkes, tenka po kiekvieno gaminimo valyti, remai greitai apsinesa. Turint indaplove, remu plovimas rankomis atkrenta. Lauksiu indaploves smile.gif
Kaitlente tik keliu menesiu, tad teks ja permontuot i naujus baldus verysad.gif Ko gero mano pats nevykes pirkinys verysad.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif
Taigi plansete vietoje laikrascio  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Matot aš indukcinę ruošiuos pirkt blush2.gif Ir turiu uomeny rėmelį kraštuose g.gif Nes teko dar matyt paprastai stiklas užbaigtas arba nuožulniais (apšlifuotais) krašteliais unsure.gif
Atsakyti