Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Akvilyte, kokio dydzio jusu virtuve? g.gif kiek metru tu vadinamu "beginiu: gaunas, su sala ir be jos. ir sala cia bus atskyrimas nuo saliono? ar tiesiog sala turi buti ir kitaip nebus g.gif nes esu dar tik apmastymuose ale jau sugalvojau ko noriu ir kaip noriu. dabar prasideda isdurninimo stadija. nu ar tau to reik? nu gi nepatogu ir t.t. ir blablabla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 01 20, 23:18)
Akvilyte, kokio dydzio jusu virtuve?  g.gif kiek metru tu vadinamu "beginiu: gaunas, su sala ir be jos. ir sala cia bus atskyrimas nuo saliono? ar tiesiog sala turi buti ir kitaip nebus g.gif nes esu dar tik apmastymuose ale jau sugalvojau ko noriu ir kaip noriu. dabar prasideda isdurninimo stadija. nu ar tau to reik? nu gi nepatogu ir t.t. ir blablabla doh.gif

sitas variantas biggrin.gif

virtuves beveik 6m ir sala 1,4m o stalvirsis 90plocio, nes dar dvi taburietkas noriu vaikam pastatyt biggrin.gif ir apskritai man reik didelio darbinio ploto....

tokia pusiau bendra erdve... mazdaug taip:

user posted image
Atsakyti
Idedame nuotraukas su komentarais apie patogivirtuve.lt darbo kokybe:

http://995.meganet.l...togivirtuve.lt/

vertinkite patys ar noretumete su jais tureti reikalu.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 20, 23:16)
tai vat to ir bijau  doh.gif

grindys turetu sendintas ar bent jau tamsiai aliejuotas azuolas..

tai ir sala tom paciom lentom trauktume  g.gif  granitinio stalvirsiaus kisene nenesa  schmoll.gif  verysad.gif

na jo, vizualizacija nepakenktu  tikriausiai  g.gif

musu namas apskritai toks nestandartas, vidury kaimo, kaimo trioba,... tai kazkaip ir tos visos islaizytos virtuves ne i tema  g.gif

O sendintų plytų nenorit "įpaišyt" unsure.gif Židinio kaip suprantu nebus?

Kaip jums šiti?

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 01 21, 08:39)

Kaip jums šiti?

Jau baisiau ir būti negali unsure.gif Čia nebent sodo namelyje taip, bet, žinoma, kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 01 21, 07:39)

Kaip jums šiti?

bus zidinys... va cia:

user posted image

tos salos kazkaip sunkiai atrodo g.gif o be to pas mus ta siena kur komoda su teliku- visa is senu skaldytu plytu.. tai bijau kad per daug bus unsure.gif bet aciu uz pasiulyma 4u.gif

QUOTE(Temidė @ 2013 01 21, 08:12)
Čia nebent sodo namelyje taip, bet, žinoma, kiekvienam savo 4u.gif

siuo atveju niekas ir nekalba apie buta vilniaus centre biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 21, 08:22)
bus zidinys... va cia:

user posted image

tos salos kazkaip sunkiai atrodo  g.gif  o be to pas mus ta siena kur komoda su teliku- visa is senu skaldytu plytu.. tai bijau kad per daug bus  unsure.gif  bet aciu uz pasiulyma  4u.gif
siuo atveju niekas ir nekalba apie buta vilniaus centre  biggrin.gif

O židinio apdaila kokia bus?
Galima vieną salos sieną sumūrint, kad ir iš virtuvės pusės g.gif Arba iš šonų, o per vidurį tiesiog lentynas padaryt...

Čia kažkas panašaus

user posted image

Nors lengva čia šnekėt, reiktų pačiai daryt, tai turbūt nupuščiau begalvodama unsure.gif

Šita įdomiai atrodo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 01 20, 09:58)
Aš iki šiol gailiuosi, kad savo virtuvėje dariau fasadus iš Cleaf. Kainavo daug, o yra dėmių kurios niekuo nenusivalo. Gal reiks kada pasikeisti fasadus unsure.gif

O kiek laiko naudojat? Nes tikrai išgąsdinot unsure.gif
Pas mane irgi Cleaf fasadai, bet dar tik 2 mėn. naudojamės, tai nieko blogo negaliu pasakyt, nespėjom dar labai aptaškyt, bet dabar bijosiu dėmių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(renaldasko @ 2013 01 21, 01:09)

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renaldasko @ 2013 01 21, 02:09)

Ot tai dėkui 4u.gif Labai informatyvu.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 21, 00:00)

user posted image

tarp lango ir duru  norejau daryt irgi auksta spintele, nes dabar kazkaip man atrodo neuzbaigtas tas virtuvinis... bet diedas nepasiraso  doh.gif

Ar ne patogiau būtų orkaitė šalia stalviršio? Tarp lango ir durų man rodos siaura spintelė/lentynėlės tiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 20, 23:47)
sitas variantas  biggrin.gif

virtuves beveik 6m ir sala 1,4m o stalvirsis 90plocio, nes dar dvi taburietkas noriu vaikam pastatyt  biggrin.gif  ir apskritai man reik didelio darbinio ploto....

tokia pusiau bendra erdve... mazdaug taip:

user posted image

na suprantama viska wink.gif jei norisi tai ir reikia.

pas mane panasi erdve bus. tik kitaip isskaidyta. jau uzsiimu zyzimu vyrui kad ismurytu sienele.... nelabai noriu baro geriau pusiau uzdara virtuve g.gif unsure.gif

siaip ideja su stalvirsiu platesniu visai idomi. g.gif
Atsakyti