Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 02 04, 15:43)
Jei Jūs esate žemesni nei vidutinio ūgio, tai Jums tinka standartas kai stalviršio paviršius apie 86 cm. (+/- 1 cm) nuo grindų. Kai naudojamas šis aukštis gali kilti problemų su indaplovės ir skalbyklės įmontavimu. Jei Jūs vidutinio ūgio arba aukštesni tai Jums reiktų, kad stalviršio paviršius būtų apie 91 cm. Jeigu lango nišos apačia bus nors kiek auščiau nei stalviršio paviršius, tai stalviršis atsirems į sieną, dar lango nišos apačia turėtų būti apie 2 - 3 cm aukščiau, kad gražiai prie sienos prisiglausti staljuostė. Jeigu lango nišos apačia bus žemiau nei stalviršis, tada galima ta nišos dalį padaryti iš stalviršo medžiagos, bet padaryti dailiai ir gražiai nėra lengva, o ir labai pabrangsta medžiagos ir darbai. Čia atsakyti nemačius sunku, nes dar svarbu koks lango plotis, koks sienos storis iki lango rėmo.  smile.gif

Ačiū, kad parašėt 4u.gif
Viskas dar tik popieriuose, šiuo metu planuojami langai namo projekte. Nežinau kokį langą nusipiešti virtuvėje. Pati linkstu prie tokio, kuris būtų 120 cm. nuo grindų (esu aukšta), plotis 140 cm. Galvoju, kad prieš plautuvę turėtų būti plytelių eilė ir tik tada palangė. Man svarbi Jūsų nuomonės ir patarimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustaine: 04 vasario 2013 - 15:00
QUOTE(gustaine @ 2013 02 04, 14:57)
Ačiū, kad parašėt 4u.gif
Viskas dar tik popieriuose, šiuo metu planuojami langai namo projekte. Nežinau kokį langą nusipiešti virtuvėje. Pati linkstu prie tokio, kuris būtų 120 cm. nuo grindų (esu aukšta). Kad prieš plautuvę būtų plytelių eilė ir tik tada palangė. Man svarbi Jūsų nuomonės ir patarimai smile.gif

Tada nėra problemų, nes tas variantas kai stalviršis kišamas prie lango rėmo daug sudėtingesnis, dargi ant lango kaupiasi drėgmė, o stalviršis drėgmės bijo. Tik ar Jūsų atveju reikia palangės ar ne ir kokia ta palangė turėtų būti? Jeigu siena iki lango rėmo nestora, gal galima ir be palangės apseiti, sunku pasakyti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 04 vasario 2013 - 15:05
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 02 04, 16:03)
Tada nėra problemų, nes tas variantas kai stalviršis kišamas prie lango rėmo daug sudėtingesnis, dargi ant lango kaupiasi drėgmė, o stalviršis drėgmės bijo. Tik ar Jūsų atveju reikia palangės ar ne ir kokia ta palangė turėtų būti? Jeigu siena iki rėmo nestora, gal galima ir be palangės apseiti. Sunku pasakyti. smile.gif

Ko gero siena bus neplona. Blokelis + vatos apšiltinimas. Palangės aš labai noriu, prieskonius auginsiu smile.gif Ačiū, manau vėliau dar iškils klausimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustaine: 04 vasario 2013 - 15:08
[quote=kad ji kur galas,2013 02 04, 15:45]
ar pasikabinkite ir galėsite nejungti jei nepatiks mirksiukas.gif
jeigu rimtai, tai TV nusimato anteninis kabelis ir rozetė, kartais tinklo kabelis , jei pajungiamas internetas ar TV prijungiamas prie vietinio tinklo, nors galima tai spręsti ir bevielėmis technologijomis.

jeigu spręsti gražiai - smagu kai iš po TV nekaba laidai iki kokios rozetės ar pan. , tai tuomet reikia jam numatyti vietą iš anksto ir kadangi dažniausiai virtuvėje jis būna kabinamas ant sienos, kažkur vidurį sienos rozetė irgi negražu smile.gif todėl ir sakau geriau numatyti vietą, atvesi laidus, pakabinti teliką ir paslėpti distancinį, jeigu nenorėsite jungti mirksiukas.gif
Papildyta:

Va va ir MB sako,kad galejau anksciau apsisprest del tv,kai dare remonta virtuvei,kai imanoma buvo paslepti kabeli,laidus,pakelti rozete auksciau,kad tvarkinkai atrodytu.Dabar velu,sienos isdazytos,plintusai sudeti,negriausime.
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 04, 12:52)

Nesveika valgyt ir ziuret tv...vaikams ypac mirksiukas.gif

Kodel nesveika??? blink.gif
TV dazniausiai as ziuriu, todel ir virtuveje bus TV ir miegamajame.
Atsibodo su puodais begti i svetaine. doh.gif Ir valgimus prie TV noriu pernesti is svetaines i virtuve. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 04, 16:30)
Kodel nesveika???  blink.gif
TV dazniausiai as ziuriu, todel ir virtuveje bus TV ir miegamajame.
Atsibodo su puodais begti i svetaine.  doh.gif  Ir valgimus prie TV noriu pernesti is svetaines i virtuve.  mirksiukas.gif

Jei jau klausiat:
http://projektai.del...i.d?id=59774563
Cia kiekvieno asmeninis reikalas mirksiukas.gif Klause nuomone, as ja parasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Iš esmės tiek TV, tiek internetas yra gėris, bet mes patys sugebame jį blogiu paverst lotuliukas.gif Kai nebėra saiko, taip ir gaunasi.
Pas mane virtuvė kartu su svetaine, kai viena sukiojuos, tai liuks. O tai gali vienas pats su savim kalbėt pradėt. biggrin.gif Sėdam valgyti, pritylinu visiškai arba išjungiu, kad pabendrautumėm nors kiek.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 04, 11:16)
Ar reikalingas tv virtuvei?Niekaip su vyru negalime apsisprest  doh.gif

Aš už TV virtuvej smile.gif bus ir pas mus smile.gif
Atsakyti
Turbut pas dauguma jau laksto gyvi televizoriai biggrin.gif
Man nebelieka laiko ax.gif
Beje ir virtuve reikia planuoti tokia, kad tiems gyviems televizoriams butu patogu.
Jau pragyvenom (tikiuosi) stalciu dauzymus ir kraustymus, spinteliu tepliojimus ir rasymus kur papuola biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 04, 18:30)
Turbut pas dauguma jau laksto gyvi televizoriai  biggrin.gif
Man nebelieka laiko  ax.gif
Beje ir virtuve reikia planuoti tokia, kad tiems gyviems televizoriams butu patogu.
Jau pragyvenom (tikiuosi) stalciu dauzymus ir kraustymus, spinteliu tepliojimus ir rasymus kur papuola  biggrin.gif

pragyvenome.Bent taip galvojau doh.gif Pamate mano sunus kaip meistras biskiuka tapetu nuplese koridoriuje(buvo ispejes meistras mane,kad kai ardys stakta truputi tapetu nuples.tam truputi atsargos turejome uzklijuoti)sunus "padejo"meistrui ir nuplese kol buvau vonioj,dideli plota tapetu doh.gif reziume,darysime remonta ir koridoriuje biggrin.gif

Atiprasau uz ot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 04, 12:52)
Jei yra baime, gal verta atsisakyt tos idejos g.gif
Nesveika valgyt ir ziuret tv...vaikams ypac mirksiukas.gif

as tai tv virtuvei nedejau,nes turiu erdvia svetaine ir virtuvei nezadu sedeti ir ziureti televizoriu....ir taip jau visuose kambariuose yra tv,iskaitant miegamaji.......net neprameciau tv kabeliu...jau jei buciau labai priklausomas nuo tv tai tada atsinesciau i virtuve plansetini pc,kuris rodo ta pacia tv kaip ir tv (samsung) g.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 02 04, 15:28)
as pasiskau uz tv virtuveje, pries tv miegamajame..

as pries virtuveje,uz miegamajame thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 04, 18:57)
uz miegamajame thumbup.gif

Tai aišku biggrin.gif Vis linksmiau biggrin.gif

---------------------------------------------------------------
Reiks "vonių" temoj paklaust, kaži kiek bus už ir prieš lotuliukas.gif
Atsakyti