Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 02 04, 13:14)
na dėl spalvos bent jau parašo: stalviršis toks, fasadai tokie, puodai tokie, grindys tokios, kas turi vaizduotę ir skonį žiūrėk ir patars.
O TV - individualu. jeigu renkate uŽ ir PRIEŠ tai aš UŽ tv viruvėje  smile.gif

Aciu,to ir tikejausi.O ne bandymas kazka iznibt,arba isvis ignoruoti,kas sioje temoje paskutiniu metu labai madinga.

Beja,kur gabby-jz dingus ax.gif matyt negali atsidziaugt savo nauja virtuve biggrin.gif Treciadieni jau turejo tureti baldus.Laukiu nuotrauku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 04 vasario 2013 - 12:31
QUOTE(Nanita @ 2013 02 04, 09:39)
Tv tai mes ziurime.Bet ar reikalingas virtuvei?Kartais gaminant,galvoju,gerai butu,ijungti fonui,sena,gera filma ar kulinarine laida  smile.gif Is kitos puses,dauguma draugu kurie turi tv virtuvei,net valgant ji ziuri,jie jau be jo negali ir nesupranta kaip mes iki siol gyvenome be tv  smile.gif Bijome,kad "nesusirgtume"priklausomybes liga.Jau jau yra telikas,kodel neijungus ji valgant...

Na mano nuomone jei yra atskira virtuve nuo kambario, tuomet tv virtuveje nera reikalingas. Butent del to, kad dabartiniame pasaulyje technologijos uzeme virsune gal reiktu palikti nors viena kazkokia "ramybes oaze" ir padaryt tv free, kuomet jo nera. Kada visa seima gali susesti ramiai prie stalo, pavalgyti, aptarti diena, pasidalinti ispudziais. Nes mes ir taip skubame gyventi.Na bet cia tik mano nuomone smile.gif
Aisku visai kita kalba tiems kurie turi svetaine sujungta su valgomuoju ir virtuve..
Atsakyti
QUOTE(popcornas @ 2013 02 04, 12:49)
Na mano nuomone jei yra atskira virtuve nuo kambario, tuomet tv virtuveje nera reikalingas. Butent del to, kad dabartiniame pasaulyje technologijos uzeme virsune gal reiktu palikti nors viena kazkokia "ramybes oaze" ir padaryt tv free, kuomet jo nera. Kada visa seima gali susesti ramiai prie stalo, pavalgyti, aptarti diena, pasidalinti ispudziais. Nes mes ir taip skubame gyventi.Na bet cia tik mano nuomone smile.gif
Aisku visai kita kalba tiems kurie turi svetaine sujungta su valgomuoju ir virtuve..

filosofine prasme - Jūs teisi, bet realybėje įtariu pas Jus telikas egzistuoja virtuvėje? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2013 02 03, 14:36)
Dėl patogumo, tai viskas priklauso ne nuo to, ar kaitlentė spintelėj prie sienos ar saloj vidury patalpos, bet nuo to, kokie atstumai yra tarp trijų esminių virtuvės taškų, t.y. šaldytuvo, kriauklės ir kaitlentės. Jei čia išlaikyti ergonomikos principai, patogumas manau bus toks pats, kaip ir turint kaitlentę prie sienos. O ar patogu iš praktinės, t.y. valymo, pusės, tai sunku pasakyt. Bet siūlyčiau jums pasižiūrėti kaip pas jus dabartinėj virtuvėj atrodo ta siena, prie kurios yra kaitlentė. Jei ji švari ir neaptaškyta keliais riebalų sluoksniais - manau, jums toks sprendimas gali būti ir patogus ir praktiškas. Jei siena apsitaškiusir apaugus riebalais - manau toks sprendimas yra visiškai netinkamas, ypač jei ta sala skirs virtuvę ir svetainę.

Labai aciu uz atsakyma.
Na musu siena prie kaitlentes neapaugus, bet neatrodo tobula smile.gif Butent del sito ir abejoju, ar verta man ta kaitlente daryti ne prie sienos.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 02 04, 10:53)
filosofine prasme - Jūs teisi, bet realybėje įtariu pas Jus telikas egzistuoja virtuvėje?  mirksiukas.gif

Deja neatspejote. Nera televizoriaus pas mane virtuveje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 04, 11:16)
Ar reikalingas tv virtuvei?Niekaip su vyru negalime apsisprest  doh.gif

Tai iškart gal nedėkit, laikui bėgant jei pamatysit, kad visgi norisi tv, pasikabinsit.
Atsakyti
Reikia patarimo ax.gif
Planuojama plautuvė prie lango. Kokiam aukšty turi būti langas, t. y. ar lango apačia turi būti lygi su stalviršiu, ar geriau kai langas bus aukščiau, jei prieš plautuvę bus truputį plytelių ir tik tada palangė. Patarkit, prašau, ir jei langas geriau aukščiau, tai kiek cm. nuo stalviršio. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2013 02 04, 14:39)
Tai iškart gal nedėkit, laikui bėgant jei pamatysit, kad visgi norisi tv, pasikabinsit.

Tai manau niekada nepervelu.Idomu buvo tiesiog isgirsti kiekvieno nuomone. smile.gif KAS UZ KAS PRIES,kodel?
Reikia paieskoti gal yra atskira tema apie tv virtuveje smile.gif
Atsakyti
Laba diena biggrin.gif jei leisite jungsiuosi prie Jusu. Kaip ir issirinkau savo svajoniu virtuve, bet buciau labai dekinga isgirdusi Jusu atsiliepimus ir patarimus. Galbut kas nors susidurete su "RimasirJonas"? Man labai patinka ju "paradiniame" puslapyje esanti virtuve ir isplanavimas visai kaip pas mane namie buciau dekinga uz atsiliepimus 4u.gif Tikiuosi priimsite i savo buri "zalia naujoke"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 04, 14:14)
Tai manau niekada nepervelu.Idomu buvo tiesiog isgirsti kiekvieno nuomone. smile.gif KAS UZ KAS PRIES,kodel?
Reikia paieskoti gal yra atskira tema apie tv virtuveje  smile.gif

as pasiskau uz tv virtuveje, pries tv miegamajame..
Atsakyti
QUOTE(gustaine @ 2013 02 04, 13:57)
Reikia patarimo ax.gif
Planuojama plautuvė prie lango. Kokiam aukšty turi būti langas, t. y. ar lango apačia turi būti lygi su stalviršiu, ar geriau kai langas bus aukščiau, jei prieš plautuvę bus truputį plytelių ir tik tada palangė. Patarkit, prašau, ir jei langas geriau aukščiau, tai kiek cm. nuo stalviršio. Ačiū 4u.gif

Jei Jūs esate žemesni nei vidutinio ūgio, tai Jums tinka standartas kai stalviršio paviršius apie 86 cm. (+/- 1 cm) nuo grindų. Kai naudojamas šis aukštis gali kilti problemų su indaplovės ir skalbyklės įmontavimu. Jei Jūs vidutinio ūgio arba aukštesni tai Jums reiktų, kad stalviršio paviršius būtų apie 91 cm. Jeigu lango nišos apačia bus nors kiek aukščiau nei stalviršio paviršius, tai stalviršis atsirems į sieną ir viskas, dar lango nišos apačia turėtų būti apie 2 - 3 cm aukščiau, kad gražiai prie sienos prisiglausti staljuostė. Jeigu lango nišos apačia bus žemiau nei stalviršis, tada galima ta nišos dalį padaryti iš stalviršo medžiagos, bet padaryti dailiai ir gražiai nėra lengva, o ir labai pabrangsta medžiagos ir darbai. Čia atsakyti nemačius sunku, nes dar svarbu koks lango plotis, koks sienos storis iki lango rėmo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 04 vasario 2013 - 14:50
QUOTE(carablanca @ 2013 02 04, 13:39)

ar pasikabinkite ir galėsite nejungti jei nepatiks mirksiukas.gif
jeigu rimtai, tai TV nusimato anteninis kabelis ir rozetė, kartais tinklo kabelis , jei pajungiamas internetas ar TV prijungiamas prie vietinio tinklo, nors galima tai spręsti ir bevielėmis technologijomis.

jeigu spręsti gražiai - smagu kai iš po TV nekaba laidai iki kokios rozetės ar pan. , tai tuomet reikia jam numatyti vietą iš anksto ir kadangi dažniausiai virtuvėje jis būna kabinamas ant sienos, kažkur vidurį sienos rozetė irgi negražu smile.gif todėl ir sakau geriau numatyti vietą, atvesi laidus, pakabinti teliką ir paslėpti distancinį, jeigu nenorėsite jungti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(popcornas @ 2013 02 04, 13:17)
Deja neatspejote. Nera televizoriaus pas mane virtuveje smile.gif

ehhh, pasirodo ne tik teleloto nesiseka lotuliukas.gif
Atsakyti