Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Mindija @ 2013 02 02, 13:13)
g.gif Tai tipo stalviršį jau turit, o baldų dar ne? Gal galima plačiau apie tą stalviršį?

nezinau ka placiau 4u.gif tiesiog turejo ale brokuota nes eina tas raudonas vadinamas granitas neblizgus o partija atveze blizgaus tai 5 metrus nupirkom uz 200 lt. kadangi pinigu medzio neturim tai taupom kur tik imanoma. blush2.gif todel stalvirsis jau graziai supjautas guli. o stalius kadangi savas tai nera problemu ax.gif uztai dabar bandau sugalvoti kokia fasadu spalva ziuretusi dailiausiai ir ko gero lieku prie varianto ypac blizgi balta. kad neprisidaryti margulio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plyta: 02 vasario 2013 - 13:18
QUOTE(plyta @ 2013 02 02, 13:15)
nezinau ka placiau 4u.gif  tiesiog  turejo ale brokuota nes eina tas raudonas vadinamas granitas neblizgus o  partija atveze blizgaus tai 5 metrus nupirkom uz 200 lt. kadangi pinigu medzio neturim tai taupom kur tik imanoma. blush2.gif  todel stalvirsis jau graziai supjautas guli. o stalius kadangi savas tai nera problemu ax.gif uztai dabar bandau sugalvoti kokia fasadu spalva ziuretusi dailiausiai ir ko gero lieku prie varianto ypac blizgi balta. kad neprisidaryti margulio rolleyes.gif

Vistiek nesuprantu unsure.gif Tai stalviršis iš granito ar LMPD raudono granito imitacija?
Nes 200 už 5 metrus.... blink.gif Aš 800 už kvadratą suderinau ir tai skaitau labai pigiai radau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 02 02, 15:19)
Vistiek nesuprantu unsure.gif Tai stalviršis iš granito ar LMPD raudono granito imitacija?
Nes 200 už 5 metrus.... blink.gif Aš  800 už kvadratą suderinau ir tai skaitau labai pigiai radau doh.gif

oi ne ne cia LMPD raudono granito imitacija doh.gif nereikia man tikro nemegstu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 02 01, 23:37)
man tai jei neklystu, jei klystu pataisykit, bet tos naujos spinteles blizgiais pavirsiais tai rimtai grazina gerokai atgal tik jos budavo tokiu spalvu kaip ryski raudona zalia geltona  lotuliukas.gif ir rankeneles tokios gryzta vienos ifrezuotos tos tokios kitos lyg menu metalinem dureliu apaciom, nu kaip dabar ir tokias vel daro  biggrin.gif  apsisuka ratas ir vel tos mados gryzta
ryt ikelsiu pora foto , snd tyngiu jau

Ši sovietinė mada labai jau įgrisusi buvo. Man ir dabar tokie baldai tuos varganus laikus primena. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 02 vasario 2013 - 16:14
QUOTE(plyta @ 2013 02 02, 15:31)
oi ne ne cia LMPD raudono granito imitacija doh.gif nereikia man tikro nemegstu mirksiukas.gif

O aš imitacijų nemėgstu smile.gif

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 02 02, 16:08)
Ši sovietinė mada labai jau įgrisusi buvo. Man ir dabar tokie baldai tuos varganus laikus primena.  smile.gif

Užjaučiu console.gif Ne visiems tais laikas lengva buvo....
Atsakyti
Noriu paklausti tu, kurios turi kaitlente ant spinteles ne prie sienos, o vidury erdves - U ar L formos virtuvese. Gartraukis irgi pakabintas vidury lubu smile.gif Ar patogu tokioj vietoj ta kaitlente? Turiu as sau pasipaisius L arba U formos, bet kaitlente man patogiausia atrodo prie sienos, na iprasta taip... Bet vis mastau, o jeigu perkelt i ta spintele kuri skiria virtuve ir svetaine g.gif Nes tada prie vienos sienos galeciau ta didele spinta iki lubu pasidaryti...
Atsakyti
Sveikos, ir man jau reiks uzsisakineti virtuve, projektas mazdaug kaip ir aiskus,tik kazkiek dar gal pakoreguosiu,neapsisprendziu ar pilnai siena uzpildyti spintelem,ar virsu atvira palikti.Ir dar spalva,visad galvojau ,kad bus visa balta lakuota su rudu stalvirsiu,o dabar pradedu abejoti,nes visi daro baltas,kur bepaziuresi,tai mastau gal apatines kitos spalvos rinktis..
Ar yra kokiu nuomoniu apie 'Brasta' ir 'topbaltai' ? Rekomendavo siuos baldininkus,bet butu idomu suzinoti,gal kuri is jusu gaminotes?
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 01 31, 15:30)
Tai dabar išsirinkite stalviršį iš naujo. Ir nebūtinai jis turi būti panašus į tą kurį buvote prieš tai išsirinkusi, nebūtinai jis turi labai derėti prie grindų. Yra daugybė neutralių spalvų kurios dera beveik prie visko. Tik jau neimkite į galvą, ir juo labiau neverkite. smile.gif

Tai issirinkome,rasiau gi 4u.gif Gal parasiau neaiskiai.Kai nuvaziavome rinktis,meistras pasiule labai panasu i ta,kuri buvau pries tai issirinkus,ir tuo paciu parode atkeliavusia plautuve(jis pats ussakinejo) beige spalvos,akmens mases.Pridejome kriaukle prie siulomo stalvirsio ir pamaciau,kad visai nedera viens prie kito.Tad,stalvirsi,pradejome rinktis is naujo.Issirinkome akmens mases,kuris labai savo spalva panasus i jau turima kriaukle kas labai patinka.Deja jau prie grindu nederes.Bet kaip bus tai bus
irnesakyk.gif
Atsakyti
[ Aš 800 už kvadratą suderinau ir tai skaitau labai pigiai radau doh.gif
[/quote]
Mane ir domina granitinis stalvirsis, o kokioje imoneje radote ir koks granitas?
Atsakyti
user posted image
pries

user posted image
po, bet dar ne iki galo, like pataisymu, ir dar antra kart dazysis. dar tokiu pasikrapstymu yra. seiles cia nepavarvinsi, buna dar ne tokiu, cia eiline kukli, man patinka svarbu grazu svaru ir tiek, o spalvos per foto irgi neperteiksi kokia ji gyvai, diena ji man paciai vienokia, vakare jau kitokia,bet tokia svelni ir deres su stalvirsiu. ( aciu mano vyreliui smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 03 vasario 2013 - 03:04
QUOTE(Laula @ 2013 02 03, 00:39)
Mane ir domina granitinis stalvirsis, o kokioje imoneje radote ir koks granitas?

Parašysiu į AŽ 4u.gif

QUOTE(Elenna @ 2013 02 03, 02:51)
user posted image
pries

user posted image
po, bet dar ne iki galo, like pataisymu, ir dar antra kart dazysis. dar tokiu pasikrapstymu yra. seiles cia nepavarvinsi, buna dar ne tokiu, cia eiline kukli, man patinka svarbu grazu svaru ir tiek, o spalvos per foto irgi neperteiksi kokia ji gyvai, diena ji man paciai vienokia, vakare jau kitokia,bet tokia svelni ir deres su stalvirsiu. ( aciu mano vyreliui  smile.gif )

Graži spalva.... 4u.gif

Bandžiau ieškoti pagal jūsų nurodytą kodą dažus, tai išmetė tik bazinius, paletės tinklapyje nebuvo ax.gif
Savo virtuvės sienas kažkaip panašiai dažysiu, tik dar nežinau kokios firmos dažais doh.gif Nors visi rašo, kad plaunami ir atlaiko n valymų, tai jau pasimokiau su vaikų kambariais doh.gif Švelniai pavalius net spalva ant šluostuko liko ir valyta vieta kaip blynas vidury sienos šviečia doh.gif

Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2013 02 02, 16:31)

jega bazaras thumbup.gif.... as irgi dejau granitini stalvirsi..jis granitinis,tik biski LMDP lotuliukas.gif....kaip suprantu populiariausi granitiniai stalvirsiai yra egger ir termopal.....dar yra ecopal ir duropal,bet ten jau nelabai geras granitas doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 03 vasario 2013 - 12:06