Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Mindija @ 2013 02 01, 12:30)
O juodas netiktų? Tamsiai/šviesiai rudas? Kaip supratau tik kaitlentę juodą turit, o orkaitė, gartraukis, mikrobangė (jei bus), šaldytuvas kokių spalvų?

O ta "kreminė" tai kokia? Panaši į Gaubės įkeltą foto? Nors čia nelabai kreminė g.gif

Labai panaši į Gaubės įkeltą foto.Gal ten ir nekreminė,bet tikrai labai panašu į maniškes.Kaip viens prie vieno biggrin.gif
Šaldytuvas baltas,gartraukis,mikrobangė irgi balti,o orkaitės irgi dar nėra,bet planuose balta arba mažum juoda g.gif
Atsakyti

QUOTE(Ancė @ 2013 02 01, 12:36)
Labai panaši į Gaubės įkeltą foto.Gal ten ir nekreminė,bet tikrai labai panašu į maniškes.Kaip viens prie vieno biggrin.gif
Šaldytuvas baltas,gartraukis,mikrobangė irgi balti,o orkaitės irgi dar nėra,bet planuose balta arba mažum juoda g.gif

Nežinau blush2.gif Mano galva, jei jau viskas balta, tai ir ta orkaitė turėtų būt balta blush2.gif Kur ją montuosit, po kaitlente?

Bandau įsivaizduot, tai matau baltą stalviršį unsure.gif Nu bet čia tik mano vaizduotė blush2.gif
O tai ko vyras nesutinka su baltu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 02 01, 12:54)
Nežinau blush2.gif Mano galva, jei jau viskas balta, tai  ir ta orkaitė turėtų būt balta blush2.gif Kur ją montuosit, po kaitlente?

Bandau įsivaizduot, tai matau baltą stalviršį unsure.gif Nu bet čia tik mano vaizduotė blush2.gif
O tai ko vyras nesutinka su baltu?  g.gif

Po kaitlente.Aš irgi linkstu link baltos orkaitės,bet truputį neramina,kad jei ir vidus visiškai baltas unsure.gif ,kad labai matysis kai apsineš.Suprantu,kad reikia valyt,bet vistiek gi viskas įdealiai neišsišveičia g.gif baisoka,kad pasidarys kaip neprižiūrėta.Ar aš čia nusišneku?Niekada nesu net mačius baltos "gyvai" blush2.gif
Dėl stalviršio būk tai tepliosis labai.Gal dėl to vyrui nelabai balta.Nu,vistiek bet kokią gi valyt reikia.Aišku,ir man norėtusi,kad būtų praktiška,bet ir vaizdas ne paskutinėj vietoj.
Atsakyti
QUOTE(Ancė @ 2013 02 01, 13:08)
Po kaitlente.Aš irgi linkstu link baltos orkaitės,bet truputį neramina,kad jei ir vidus visiškai baltas unsure.gif ,kad labai matysis kai apsineš.Suprantu,kad reikia valyt,bet vistiek gi viskas įdealiai neišsišveičia g.gif baisoka,kad pasidarys kaip neprižiūrėta.Ar aš čia nusišneku?Niekada nesu net mačius baltos "gyvai" blush2.gif
Dėl stalviršio būk tai tepliosis labai.Gal dėl to vyrui nelabai balta.Nu,vistiek bet kokią gi valyt reikia.Aišku,ir man norėtusi,kad būtų praktiška,bet ir vaizdas ne paskutinėj vietoj.

Oij, vidus tai tikrai nebus baltas biggrin.gif

Kaip pvz http://www.holodilni...city_bo_71_syw/

10 metų gyvenau su baltu stalviršiu, tai patikėkit, turbūt praktiškiau nebūna mirksiukas.gif
Manau kiti irgi man pritars 4u.gif
Atsakyti
Kokias rinkotes imontuojamas indaploves? I ka atkreipti demesi?
Ryt vaziuosim pasidairyt.
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 01, 10:30)
Aciu uz patarimus mirksiukas.gif
Plyteliu nenoriu, akmens mase truputi brangoka, tai ir galvoju dazytas stiklas ar sienele is plokstes g.gif
Jei pasirinksiu kakavine su trupuciu perlamutro blizge plokste, mastau stalvirsi ir sienele daryti keliais tonais sviesesnius uz spinteles, nes virtuves sienu spalva sv. rusva (beveik balta), kriaukle-maisytuvas spinteliu spalvos. Kad nebutu labai sviesu, mastau, kad stalas bus tamsus, o kedziu gobelenai sv. rudi (kaip spinteles). Stalui draugija palaikys ant sienos pakabintas tamsiai rudos spalvos laikrodis ir uzuolaidose reikes kazka iterpti is siu atspalviu.
Bijau su daug spalvu zaisti biggrin.gif
Tokia mano vizija smile.gif  blush2.gif
Ka manot?

Na man akmens mase irgi nepatinka, ir brangu ir kazkaip nematau as jose jokio grozio...
O kas del spalvu, tai geriausiai rinktis 3-4 atspalvius su kuriais "suzaisite" visa virtuves interjera. Jus einate teisinga kryptimi, nes nepersistengiate, neprisiimate per daug spalvu. Siaip viskas skamba gerai, tik ziurekite kaip realybej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(popcornas @ 2013 02 01, 16:36)
Na man akmens mase irgi nepatinka, ir brangu ir kazkaip nematau as jose jokio grozio...
O kas del spalvu, tai geriausiai rinktis 3-4 atspalvius su kuriais "suzaisite" visa virtuves interjera. Jus einate teisinga kryptimi, nes nepersistengiate, neprisiimate per daug spalvu. Siaip viskas skamba gerai, tik ziurekite kaip realybej  smile.gif

drinks_cheers.gif
Šiaip, kažkur skaičiau, kad vienoj patalpoj negali būti daugiau 5 spalvų.
Kitaip galima labai prašauti.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 01, 19:58)
drinks_cheers.gif 

5 jau per daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 01, 18:58)
drinks_cheers.gif 

pas mane bus tik trys spalvos (su buitine 4) thumbup.gif 1.spinteliu, 2.grindu, 3.stalvirsio+sienu(beveik vienoda)
buitine visa juodo stiklo,(saldytuvas laikinai senas) siandien vyras nudaze sienas, alpstu is laimes spalva (nei dramblio kaulo, nei pilka nei kremine nei balta, bet sviesi, gal sauso lengvo smeliuko tokia, o gal dazuose esme pittsburgh) negalejau net sapnuose isivaizduot nereaaaaaaaaaaaaaaaaaaliai wub.gif sienos kaip stygos wub.gif , neatpazystu savo virtuves, tik baldu truksta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 01 vasario 2013 - 18:47
QUOTE(Elenna @ 2013 02 01, 20:45)
pas mane bus tik trys spalvos (su buitine 4) thumbup.gif 1.spinteliu, 2.grindu,  3.stalvirsio+sienu(beveik vienoda)
buitine visa juodo stiklo,(saldytuvas laikinai senas) siandien vyras nudaze sienas, alpstu is laimes spalva (nei dramblio kaulo, nei pilka nei kremine nei balta, bet sviesi, gal sauso lengvo smeliuko tokia, o gal dazuose esme pittsburgh) negalejau net sapnuose isivaizduot nereaaaaaaaaaaaaaaaaaaliai  wub.gif sienos kaip stygos  wub.gif , neatpazystu savo virtuves, tik baldu truksta

Džiugu skaityti, kad esat tokia patenkinta, gal galit dažų spalvos kodą parašyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wspring @ 2013 02 01, 20:23)
Džiugu skaityti, kad esat tokia patenkinta, gal galit dažų spalvos kodą parašyti  blush2.gif

thumbup.gif
Mane irgi sudomino biggrin.gif

O as dar renku baldu meistra doh.gif

Viena firma paskaiciavo mums, kaina tiko, bet veliau pastebejau, kad paskaiciavo ne tandembox, o tandem stalciukus. As kaip suprantu, cia is pluoksties ir metaliniai guoliniai begeliai prisukti?
Va koki atsakyma sulaukiau:
Taip visus tandem paskaiciavau, kadangi manao manymu nera patogu metaliniai, auksti stalciai buna su vamzdukais pro kuriuos krenta viskas, ir kaina kosmine smile.gif bet cia tik mano nuomone smile.gif
jei stalciukus dedame kaip parasete + 520 Lt su PVM

Ka jus manote ar nusisneka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 01, 19:55)
auksti stalciai buna su vamzdukais pro kuriuos krenta viskas, ir kaina kosmine smile.gif bet cia tik mano nuomone smile.gif
jei stalciukus dedame kaip parasete  + 520 Lt su PVM[/i]

nu nezinau... niekas man ten nekrisdavo g.gif man kazkaip su tais vamzdukais labiau patinka g.gif
Papildyta:
QUOTE(Elenna @ 2013 02 01, 18:45)

foto v studiju bigsmile.gif
Atsakyti