Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(GAUBE @ 2013 01 31, 12:45)
Sveikos/-i 4u.gif
Renkuosi virtuve, noretusi tokios
user posted image
bet noretusi isgirsti nuomone apie sita blizge plokste virtuveje.
Vonioje baldai is blizgios plokstes, valosi gerai, ibrezimu per 2 metus neatsirado.
Dar...ar orkaite istatyta i buitine spintele nekenkia paciam baldui, del garu, aukstos t?
Aciu atsakiusiems 4u.gif

man grazi jusu pasirinkta virtuve smile.gif
nieko neatsitiko per 6 metus ax.gif
Atsakyti
O kokias sieneles renkates?
Plokste su stalvirsiu, dazyta stikla ir prie jo derinat stalvirsi, pyteles ar akmens mase?
Dar...gal geriau pirma nusipirkti akmens mases plautuve, po to derinti spalvas? g.gif Grindys medines, uosinis parketas.
Jau tikrai, kad vyra buvo lengviau issirinkt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pienės_pūkas @ 2013 01 31, 13:58)
metrų bus mažiau, virtuvės plotis 3,3m. bet tą kampą vis tiek reikia sutvarkyti, kažkokiu būdu. tokios kampinės užriestos spintelės nesinori, o vienoj sienoj spintelę pakabinus visai kampe, nelabai aišku, ką su kita siena daryti..

jeigu pavartytumėt šią temą nuo pradžių - buvo dėl kampų čia diskutuota perdiskutuota. Galite nnieko nedaryti, kampą palikti uždarytą spintelėmis ir tik stalviršį virš to kampo, galite dėti karuselę apačioje ir lentynas viršuje labai ratai naudojamiems daiktams arba lentynas ir apačioje, galite kampą daryti ne 90 laipsniu, bet du posukius po 45 laipsnius su tiesia dalimi - gaunasi toks įstrižas elementas kampe, galite daryti tą kampa užapvalintą ir dėti lenktas dureles, o galite tiesiog ten įrengti sieną kaip ir šioje fotografijoje, o toje sienoje sutalpinti orkaitę ar mikrobanginę ar dar ką sugalvoti
Atsakyti
Laba,norėčiau sužinot daugumos nuomonę blush2.gif Man atrodo,kad atsitiko tragedija,nes rinkdamasi spintelių spalvą nepagalvojau apie grindis doh.gif Galvojau stalviršį derinsiu prie grindų spalvos,bet dabar susimaliau visiškai unsure.gif Virtuvė balta,grindys balintas ąžuolas ar kažkas panašiai,o virtuvinio spalva kreminė unsure.gif Dabar grindys susišaukia su spintelėm,o kas daryt dėl stalviršio spalvos?Ir taip derinu ,ir kitaip,ir baisu ,kad tragedija nevirstų komedija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ancė @ 2013 01 31, 16:29)
Virtuvė balta,grindys balintas ąžuolas ar kažkas panašiai,o virtuvinio spalva kreminė unsure.gif Dabar  grindys susišaukia su spintelėm,o kas daryt dėl stalviršio spalvos?

O kaip Jums variantas stalvirsi priderinti keliais tonais tamsesni uz spinteles?
As ne profe, bet man atrodo, kad visai butu grazu g.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 01 31, 15:36)
O kaip Jums variantas stalvirsi priderinti keliais tonais tamsesni uz spinteles?
As ne profe, bet man atrodo, kad visai butu grazu g.gif

Ačiū už nuomonę 4u.gif
Toks jausmas ,kad išgąsdinau visas užėjus pas jus g.gif Laukiu daugiau minčių,o gal patarimai labai padės man.Paprasčiausiai pasvajokit ką darytumėt jūs mirksiukas.gif
Atsakyti
Ance, baltas derėtų bet jei balto nesinori tai imkit kažką panašaus į spintelių spalvą... Žiūrint ko jūs norit, ar kad stalviršis išsiskirtų, ar kad visos spalvos šviesios būtų. Pagalvokit, kokių dar spalvų pas jus virtuvėje bus - stalas, kėdės, užuolaidos...

Nors ką aš galiu patart, pati suku galvą, kokias spalvas pasirinkt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2013 02 01, 11:32)
Ance, baltas derėtų bet jei balto nesinori tai imkit kažką panašaus į spintelių spalvą... Žiūrint ko jūs norit, ar kad stalviršis išsiskirtų, ar kad visos spalvos šviesios būtų. Pagalvokit, kokių dar spalvų pas jus virtuvėje bus - stalas, kėdės, užuolaidos...

Nors ką aš galiu patart, pati suku galvą, kokias spalvas pasirinkt  blush2.gif

Ačiū 4u.gif
Aš irgi linkau link baltos,bet vyras nepasirašo doh.gif Dar yra viena siena pastelinės žalios ir lango uždangalai tokie patys.Ir dar kaitlentė kaip koks blynas juoda.Plautuvės dar neturim ir irgi nežinau prie ko reiks derint doh.gif
Atsakyti
Tai gal bandykit ką nors su ta žalsva paderint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 01 31, 09:45)
Sveikos/-i 4u.gif
Renkuosi virtuve, noretusi tokios
user posted image
bet noretusi isgirsti nuomone apie sita blizge plokste virtuveje.
Vonioje baldai is blizgios plokstes, valosi gerai, ibrezimu per 2 metus neatsirado.
Dar...ar orkaite istatyta i buitine spintele nekenkia paciam baldui, del garu, aukstos t?
Aciu atsakiusiems 4u.gif

Jusu pasirinkta virtuve laaabai grazi ir mano skonio smile.gif
Pati gyvenau su tokia virtuve 3 su virs metu, nes nuomavausi.
Ta prasme modelis buvo kitoks, bet plokstes buvo vos vos sviesesnes ir blizgios kaip sioje foto, tai galiu drasiai pasakyt, kad nieko plokstems nenutiko. Megstu gaminti daug, tai aisku ir valiau, kad nebutu garu nusedusiu ant spinteliu, bet HEY kuri virtuve nereikalauja valymo? Ar brangesne ar pigesne, norint islaikyti jos grozi visu pirma reikia nusivalyti spinteles karts nuo karto smile.gif del susibraizymo, tai irgi nesusibraize, aisku galbut kad vaiku neturiu. Bet sakiau nors ir turesiu vaiku, vistiek rinkciausi saviem namams virtuve su blizgiu pavirsiumi.
Tik dar jusu vietoje, vietoj medines sieneles, daryciau stikla ar plyteles, nes senuose mano namuose buvo medinis irgi, tai kazkaip man labai nepatiko. Na bet rinkites kas Jums tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(popcornas @ 2013 02 01, 13:04)
Tik dar jusu vietoje, vietoj medines sieneles, daryciau stikla ar plyteles, nes senuose mano namuose buvo medinis irgi, tai kazkaip man labai nepatiko. Na bet rinkites kas Jums tinka ir patinka smile.gif

Aciu uz patarimus mirksiukas.gif
Plyteliu nenoriu, akmens mase truputi brangoka, tai ir galvoju dazytas stiklas ar sienele is plokstes g.gif
Jei pasirinksiu kakavine su trupuciu perlamutro blizge plokste, mastau stalvirsi ir sienele daryti keliais tonais sviesesnius uz spinteles, nes virtuves sienu spalva sv. rusva (beveik balta), kriaukle-maisytuvas spinteliu spalvos. Kad nebutu labai sviesu, mastau, kad stalas bus tamsus, o kedziu gobelenai sv. rudi (kaip spinteles). Stalui draugija palaikys ant sienos pakabintas tamsiai rudos spalvos laikrodis ir uzuolaidose reikes kazka iterpti is siu atspalviu.
Bijau su daug spalvu zaisti biggrin.gif
Tokia mano vizija smile.gif blush2.gif
Ka manot?
Atsakyti
QUOTE(Ancė @ 2013 02 01, 11:46)
Ačiū 4u.gif
Aš irgi linkau link baltos,bet vyras nepasirašo doh.gif Dar yra viena siena pastelinės žalios ir lango uždangalai tokie patys.Ir dar kaitlentė kaip koks blynas juoda.Plautuvės dar neturim ir irgi nežinau prie ko reiks derint doh.gif

O juodas netiktų? Tamsiai/šviesiai rudas? Kaip supratau tik kaitlentę juodą turit, o orkaitė, gartraukis, mikrobangė (jei bus), šaldytuvas kokių spalvų?

O ta "kreminė" tai kokia? Panaši į Gaubės įkeltą foto? Nors čia nelabai kreminė g.gif
Atsakyti