Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 01 20, 15:58)
ačiū 4u.gif  to paryškinto sakinio tai nesupratau. o temperatūra 100laips. tai  kad pirolizės 400-500 g.gif

o kokį renkatės stalviršį? norėčiau labai kieto, nes kartais mėgėja papjaustyti ant jo ax.gif

Dabartinis mano toks
http://www.stalvirsi...=...&Itemid=103
grublėtas, pjaustau drąsiai. Šiaip nebūčiau pjausčius, bet kad tiek besinaudosiu blush2.gif Žiūriu, kad nieko jam nesidaro, nė žymės.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 20, 19:04)
Dabartinis mano toks
grublėtas, pjaustau drąsiai. Šiaip nebūčiau pjausčius, bet kad tiek besinaudosiu blush2.gif Žiūriu, kad nieko jam nesidaro, nė žymės.

čia jis skaitosi Egger? kažin šios firmos stalviršiai visi vienodai atsparūs/ g.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 01 20, 19:43)
čia jis skaitosi Egger? kažin šios firmos stalviršiai visi vienodai atsparūs/ g.gif

Manau, kad tie grublėti turėtų atsparūs būti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 20, 19:04)
Dabartinis mano toks

geras thumbup.gif as sita irgi issirinkus ir turbut 1 vietoj, paskui dar pora panasiu, turiu 3 variantus is eegger ir mastau kuri kuri g.gif o kaip jis ziuris visas, tikiu kad graziai wub.gif
o kokios spalvos tada jusu spinteles?
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 01 20, 19:59)
geras  thumbup.gif  as sita irgi issirinkus ir turbut 1 vietoj, paskui dar pora panasiu, turiu 3 variantus is eegger ir mastau kuri kuri  g.gif  o kaip jis ziuris visas, tikiu kad graziai  wub.gif
o kokios spalvos tada jusu spinteles?

g.gif Man su tuo stalviršiu buvo tokia istorija. Dėjomės indaplovę, reikėjo keist kriauklę į mažesnę, tai ir stalviršį jau reikėjo. Kadangi ilgai juo žadėjau nebesinaudot, labai nesigilinau. Mums reikėjo, kad ir plotis būtų 900. Mažesnis gabaliukas kitaip atrodė, kai uždėjo, iškart nepatiko, dabar visai nieko, patinka. biggrin.gif Spintelės mano MDF perlas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 20, 20:05)
g.gif  Man su tuo stalviršiu buvo tokia istorija. Dėjomės indaplovę, reikėjo keist kriauklę į mažesnę, tai ir stalviršį jau reikėjo. Kadangi ilgai juo žadėjau nebesinaudot, labai nesigilinau. Mums reikėjo, kad ir plotis būtų 900. Mažesnis gabaliukas kitaip atrodė, kai uždėjo, iškart nepatiko, dabar visai nieko, patinka. biggrin.gif  Spintelės mano MDF perlas 4u.gif

o kaip del valymosi? nes jis tokios biski nelygios teksturos
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 01 20, 20:23)
o kaip del valymosi? nes jis tokios biski nelygios teksturos

Valosi gerai. Aš ant jo ir tešla susiminkau. Šiaip gali nevalyt, nieko nesimato ant jo. lotuliukas.gif
Atsakyti
kam knieti suzinot kiek kainuja jusu baludu plokstes su laminavimais ir tt.. tada susiskaiciuoajt mechanizmu kainas... dar uzmetat kazkiek visokiom smulkiom detalem ir suzinosit kiek baldininkas ima uz darba 4u.gif

http://www.baldzius.lt/
Atsakyti
laba diena,
gal kas gali parekomenduoti klaipedoje kur butu galima uzsisakyti virtuves projekta ir baldus uz protinga kaina? smile.gif ir gal kas patars del spalvu, ar juoda/balta virtuve labai nepraktiska?? blush2.gif
Atsakyti
kazkaip zinojau kad noriu baltos provansiskos virtuves, bet.... kuo toliau i miska tuo daugiau medziu.... na, taip... grazu, bet visos tos virtuves man toios be cinkelio blush2.gif
visai netycia atrodo radau ta cinkeli... bigsmile.gif virtuve musu su sala, tai sala bandyt apsiut va taip:

user posted image
user posted image

ir tada stalvirsius irgi daryt panasius... na i ta puse... atsisakyt virsutiniu spinteliu ir daryt tokias lentynas kaip antroj fotkej....

tai dabar dilema, kokias daryt spinteles? ar tas klasikines filingines sendintas (arba ne) o dabar netycia radau tokia virtuve ir pagalvojau kad visai smagiai atrodytu.. toia virtuve su azuoliniu stalvirsiu ir ta musu azuoline sala g.gif

user posted image

ar as cia jau is nupusimo (gulimas rezimas doh.gif ) visai i pievas nusivaziavau blink.gif

pats visruves isplanavimas mazdaug toks:

user posted image

tarp lango ir duru norejau daryt irgi auksta spintele, nes dabar kazkaip man atrodo neuzbaigtas tas virtuvinis... bet diedas nepasiraso doh.gif

Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 21, 00:00)

Na, 2 var įdomiai žiūrisi.
Aš jei taip salą daryčiau, virtuvinis jei iš trečios fotkės, tada dedu tas lentynas irgi sendinto medžio, bet stalviršius granitinius, kad surišt kažkaip tuos skirtingus stilius ir epochas. Bet čia labai plonytė linija tarp to cinkelio, stiliaus ir beskonybės, kičo. Labai atsargiai reik. Gal turit, kas paprojektuotų, vizualizaciją padarytų. O dar kitur kažkur būtų to sendinto medžio, kad su likusiais namais surišt.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 20, 23:10)
Na, 2 var įdomiai žiūrisi.
Aš jei taip salą daryčiau, virtuvinis jei iš trečios fotkės, tada dedu tas lentynas irgi sendinto medžio, bet stalviršius granitinius, kad surišt kažkaip tuos skirtingus stilius ir epochas. Bet čia labai plonytė linija tarp to cinkelio, stiliaus ir beskonybės, kičo. Labai atsargiai reik. Gal turit, kas paprojektuotų, vizualizaciją padarytų. O dar kitur kažkur būtų to sendinto medžio, kad su likusiais namais surišt.

tai vat to ir bijau doh.gif

grindys turetu sendintas ar bent jau tamsiai aliejuotas azuolas..

tai ir sala tom paciom lentom trauktume g.gif granitinio stalvirsiaus kisene nenesa schmoll.gif verysad.gif

na jo, vizualizacija nepakenktu tikriausiai g.gif

musu namas apskritai toks nestandartas, vidury kaimo, kaimo trioba,... tai kazkaip ir tos visos islaizytos virtuves ne i tema g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 20 sausio 2013 - 23:17