Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 01 29, 18:50)
Gartraukį visada stenkitės įjungti, net tuo atveju, kai šildote tik arbatą, tik ant vienos skylės ir jokių garų nėra. Gartraukis sutraukia ne tik garus, bet karštį.

taip taip,ne ta turejau minty-as visada ijungiu gartrauki,tik turejau minty,kad pas mane yra dujos ir gartraukis yra 60cm nuo stalvirsio ir ijungus didziaja ugni ant visos katuskes gerokai ikaista gartraukio metaline dalis ir net fasadines dureles-tai reiskia ,kad 70cm dujoms yra ne siaip sau sugalvota....as nenorejau trumpesnes spinteles ir dariau visur 60cm...bet nesigailiu,nes taip ir planavau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(LolitCafe @ 2013 01 29, 22:32)
parduotam bute jau negaliu pamatuoti kiek cm  biggrin.gif abiejose butose dujos
dabartiniam bute gartraukis kaba 90cm nuo dujines , gaminant netrugdo  ax.gif virtuve uzsakinejome ne mes, gartraukis imontuotas i daug mazesne spintele, kuri iskrenta is konteksto, nes kitos spinteles daug ilgesnes (pailgintos), jei butu tokios pat ilgos ir su imontuotu gartraukiu neisivaizduoju kaip reiketu gaminti kai ijungtas gartraukis  g.gif mano ugis 174cm
cia paskaicius as net nezinau kokios virtuves noresiu ateityje  biggrin.gif

jei gartraukis pas jus net 90cm nuo dujines o jus 174 ugio tai jauciu,kad jums plaukus turetu traukti kartu su garais thumbup.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti

http://www.buitis.lt...ilver-f-60.html

http://www.buitis.lt...-grix-a-60.html
kuris kaip manot sutrauktu geriau, ar tas istraukiamas labai kazkuo daugiau sutraukia garu g.gif nei tas neistraukiamas g.gif ar tie neistraukiami gal daugiau gaminami dviem kaitvietem ir jau keturiu neapreptu taip gerai tu dvieju likusiu kuriuos toliau

ir man dar reik zinot ar jie tinka i ventiliacija jungti kur apie tai raso, elicos pusl tai radau kad prie vienu raso tik duct aspirante, prie kitu g.gif recycling, prie kitu ir ta ir ta ka tai reiskia, o tie anglies filtrai eina prie visu, tiek prie montuojamu i ventiliacija tiek ne ???? g.gif as maniau kad jei raso anglies filtras tai jis jau ne i ventiliacija?

ir kas per firma ta schlosser, normali,? renkuos is pigesniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 01 30, 00:48)
http://www.buitis.lt...ilver-f-60.html

http://www.buitis.lt...-grix-a-60.html
kuris kaip manot sutrauktu geriau, ar tas istraukiamas labai kazkuo daugiau sutraukia garu  g.gif  nei tas neistraukiamas  g.gif  ar tie neistraukiami gal daugiau gaminami dviem kaitvietem ir jau keturiu neapreptu taip gerai tu dvieju likusiu kuriuos toliau

ir man dar reik zinot ar jie tinka i ventiliacija jungti kur apie tai raso, elicos pusl tai radau kad prie vienu raso tik duct aspirante, prie kitu g.gif recycling, prie kitu ir ta ir ta ka tai reiskia, o tie anglies filtrai eina prie visu, tiek prie montuojamu i ventiliacija tiek ne ????  g.gif  as maniau kad jei raso anglies filtras tai jis jau ne i ventiliacija?

ir kas per firma ta schlosser, normali,? renkuos is pigesniu  biggrin.gif

jezaumarija kad jus cia "renkates"....antras tai geras,variklis-turbina...jei pas ji turbina,tai kitur dyzeliniai varikliai........siaip yra atskira tema apie gartraukius....ten gal surinksit daugiau info apie tokias "firmas" kaip schlosser ir pan....... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 30, 01:19)
jezaumarija kad jus cia "renkates"....antras tai geras,variklis-turbina...jei pas ji turbina,tai kitur dyzeliniai varikliai........siaip yra atskira tema apie gartraukius....ten gal surinksit daugiau info apie tokias "firmas" kaip schlosser ir pan....... doh.gif

sventieji nepades, ten visi ismire, o man greit reik, cia ateina tokie kvaili kaip as ir protingi kaip jus kad vieni paklaustu kiti atsakytu biggrin.gif schlosser skamba vokiskai galvoju kad geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet vistiek man reik ats ar du pirmus galima jungt i ventiliacija, kaip zinot, kur tai parasyta g.gif ? nu cia ne kiaule i menuli nuskraidint, o atsakyt i klausima jei nesunku, o božė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 01 30, 01:15)
schlosser skamba vokiskai galvoju kad geras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Lietuviškas garažinių darbas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 01 30, 02:15)
sventieji nepades, ten visi ismire, o man greit reik, cia ateina tokie kvaili kaip as ir protingi kaip jus kad vieni paklaustu kiti atsakytu  biggrin.gif schlosser skamba vokiskai galvoju kad geras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
bet vistiek man reik ats ar du pirmus galima jungt i ventiliacija, kaip zinot, kur tai parasyta  g.gif ? nu cia ne kiaule i menuli nuskraidint, o atsakyt i klausima jei nesunku, o božė  biggrin.gif

Apie tą shloserį buvo diskutuota ir virtuvių temoj.
Geriausia, jei negirdėtas, nežinot ir kilmės šalis nenurodyta, eliminuokit tokias ,,firmas" 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Elenna @ 2013 01 30, 01:15)
sventieji nepades, ten visi ismire, o man greit reik, cia ateina tokie kvaili kaip as ir protingi kaip jus kad vieni paklaustu kiti atsakytu  biggrin.gif schlosser skamba vokiskai galvoju kad geras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
bet vistiek man reik ats ar du pirmus galima jungt i ventiliacija, kaip zinot, kur tai parasyta  g.gif ? nu cia ne kiaule i menuli nuskraidint, o atsakyt i klausima jei nesunku, o božė  biggrin.gif

Aš abiejuose brėžiniuose matau, kad galima pajungt į ventiliaciją 4u.gif Abiejuose 120mm pajungimas.
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 30, 00:02)
jei gartraukis pas jus net 90cm nuo dujines o jus 174 ugio tai jauciu,kad jums plaukus turetu traukti kartu su garais thumbup.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif

reikalui esant naudoju kaip plauku dziovintuva cool.gif

nesakau, kad cia labai gerai pakabintas ir reikia visiems taip daryti, tiesiog pagalvojau, jei kas nori visu lygiu ir vieno aukscio spinteliu, gal geriau rinktis neistraukiama gartrauki, o jei jau pasirinko istraukiama, tai ne visiems patiks, bus patogu g.gif
Atsakyti
Dar norėčiau, kad kas turi tuos teleskopinius gartraukius, pasidalintų jų valymo ypatumais 4u.gif
Kažko mintis lenda, kad be ausų ir dantų krapštukų neapseisiu unsure.gif

Šitas, manau, valymo atžvilgiu idealus, nu bet kaina.... unsure.gif
Atsakyti
p. Elenna,
Už ką Jūs mokėsite atlygį savo baldininkui? Jis Jums turi surasti Jums tinkamiausią gartraukį, ir net geriausią pardavėją, siūlantį geriausią kainą ir jis turi tą gartraukį nupirkti ir tinkamai sumontuoti.
Mano klientai nieko patys neperka, o tik reiškia pageidavimus. Jie perka iš manęs galutinį produktą - virtuvės baldus, su gartraukių, su kriaukle ir viskuo kas turi būti virtuvėje.
Čia panašu, kad pirkdamas naują mašiną pats ieškotum kur nusipirkti duslintuvą, ratus, sėdynes, nes mašinos gamintojas parduoda tik kėbulą....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 30 sausio 2013 - 10:52
QUOTE(Elenna @ 2013 01 29, 23:48)

ir kas per firma ta schlosser, normali,? renkuos is pigesniu  biggrin.gif

jo, ana tema ''isdvesus'', bet permetus akimis info galima rasti biggrin.gif del sito sloserio ir man buve kile klausimu, bet neilgam. Pasirinkom zinoma biggrin.gif

o del to mano virtuves kampuko nieka daugiau nekyla minciu, a?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 01 29, 19:48)
turit galvoj visas dureles ar tik tos kairej pusej virsuj esancios maziukes  g.gif ? hm, na trapecines kaip ir tiktu rodos, bet kaip su lankstais? jei deti iprastoje vietoje ( kaip visu dureliu ) , isvis ra galetu taip deti, ar atlaikys? nes dureles masyvo , svorio bus  unsure.gif

galvosukis

lankstus dėkite dešinėje pusėje, prie ilgesnės briaunos ir viskas ten laikys. jeigu bijote - dėkite 3 lankstus, dar galite nueiti prie spintos ir pažiūrėkite kaip laikosi durys kokių 1,8m aukščio 4u.gif
Atsakyti