QUOTE(Dešimtukas @ 2013 01 29, 18:50)
Gartraukį visada stenkitės įjungti, net tuo atveju, kai šildote tik arbatą, tik ant vienos skylės ir jokių garų nėra. Gartraukis sutraukia ne tik garus, bet karštį.
taip taip,ne ta turejau minty-as visada ijungiu gartrauki,tik turejau minty,kad pas mane yra dujos ir gartraukis yra 60cm nuo stalvirsio ir ijungus didziaja ugni ant visos katuskes gerokai ikaista gartraukio metaline dalis ir net fasadines dureles-tai reiskia ,kad 70cm dujoms yra ne siaip sau sugalvota....as nenorejau trumpesnes spinteles ir dariau visur 60cm...bet nesigailiu,nes taip ir planavau
Papildyta:
QUOTE(LolitCafe @ 2013 01 29, 22:32)
parduotam bute jau negaliu pamatuoti kiek cm abiejose butose dujos
dabartiniam bute gartraukis kaba 90cm nuo dujines , gaminant netrugdo virtuve uzsakinejome ne mes, gartraukis imontuotas i daug mazesne spintele, kuri iskrenta is konteksto, nes kitos spinteles daug ilgesnes (pailgintos), jei butu tokios pat ilgos ir su imontuotu gartraukiu neisivaizduoju kaip reiketu gaminti kai ijungtas gartraukis mano ugis 174cm
cia paskaicius as net nezinau kokios virtuves noresiu ateityje
dabartiniam bute gartraukis kaba 90cm nuo dujines , gaminant netrugdo virtuve uzsakinejome ne mes, gartraukis imontuotas i daug mazesne spintele, kuri iskrenta is konteksto, nes kitos spinteles daug ilgesnes (pailgintos), jei butu tokios pat ilgos ir su imontuotu gartraukiu neisivaizduoju kaip reiketu gaminti kai ijungtas gartraukis mano ugis 174cm
cia paskaicius as net nezinau kokios virtuves noresiu ateityje
jei gartraukis pas jus net 90cm nuo dujines o jus 174 ugio tai jauciu,kad jums plaukus turetu traukti kartu su garais