Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(LolitCafe @ 2013 01 29, 12:07)
gerai atrodys, jei bus lygus fasadas  ax.gif

va va, čia ir prasideda susikirtimai su mano prieš tai turėta vizija... doh.gif Prieš tai galvojom daryt iš medžio lukšto visą virtuvinį, bet toks iki lubų tikrai nesižiūrės... Viso blizgaus lygaus irgi nenoriu... Tada gal dėt apačią lukštą o viršų blizgų tik ar mažoj virtuvėj nebus per marga doh.gif oj kaip sunku, o jau galvojau, kad žinau, ko noriu verysad.gif
Gal turit foto, kaip jūsų virtuvė atrodo?
Atsakyti
sveiki dar kart doh.gif baldzius siulo taip, kaip pabraukyta, vietoj atviros lentynos, daryti tik uzdara spintele - indauja g.gif nu kazkaip rodos vaizdas ne tas g.gif kaip prielipas ta spintelike man atrodo g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 29 sausio 2013 - 12:43
QUOTE(carablanca @ 2013 01 29, 13:38)
va va, čia ir prasideda susikirtimai su mano prieš tai turėta vizija...  doh.gif Prieš tai galvojom daryt iš medžio lukšto visą virtuvinį, bet toks iki lubų tikrai nesižiūrės... Viso blizgaus lygaus irgi nenoriu... Tada gal dėt apačią lukštą o viršų blizgų tik ar mažoj virtuvėj nebus per marga  doh.gif oj kaip sunku, o jau galvojau, kad žinau, ko noriu  verysad.gif
Gal turit foto, kaip jūsų virtuvė atrodo?

gal internete paieskojus surastumete koki pavyzdeli, kad lengviau butu apsispresti ax.gif

cia fragmentas is mano virtuves, jei noresite daugiau foto, atsiusiu i az, nes cia jau rodziau ir nesinoretu kartotis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 01 29, 13:42)
sveiki dar kart  doh.gif baldzius siulo taip, kaip pabraukyta, vietoj atviros lentynos, daryti tik uzdara spintele - indauja  g.gif nu kazkaip rodos vaizdas ne tas  g.gif kaip prielipas ta spintelike man atrodo  g.gif

user posted image

Gal dar tas vaizdas toks kitoks, del to, kad pabraize be tu isfrezavimu dureles, kitokio stiliaus.

As gal daryciau ta viena spintele per visa auksti, tokias trapecines dureles, tik fasadu apdaila tokia pat kaip kitu, vienodais atstumais igilinta, taip pat ir is virsaus.Viduj tebus lentyna, ar bet kas.
O ta maza trikampi daryt butaforini, uzdengti taip pat isfrezuota plokste.
Jei ne butaforini, tai atvira lentyna, bet lentyneles krastuose turi but sieneles is plokstes visuose trijuose krastuose.
Nezinau ar aiskiai parasiau.
Atsakyti
Primena kažkiek Elenos virtuvę. Man gražu ax.gif http://chelkon.ru/wp.../2012/11/30.jpg

Įdomiai atrodo http://www.ysk-stroi...ya-mebel/14.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rokoko Mūza: 29 sausio 2013 - 17:07
QUOTE(Mindija @ 2013 01 29, 01:03)
Oij oij oij.... biggrin.gif Bet jūs ir rašėt "nezinau ar yra specialiai pritaikytu gartraukiu,kad nuimt ta panele ir uzdet ta baldine plokste,bet" biggrin.gif Pasirodo yra.....
Matyt ne ta sakinio dalį sureikšminau  unsure.gif

umn.gif O jūs gerom idėjom taip viešai ir garsiai nesišvaistykit....  Gal po metų kitų ir užmatysim tokią sensaciją pavadinimu "Kasco E-robot's Hood"  nail.gif

thumbup.gif ....gerbiu lygiavercius priesininkus drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 01 29, 09:55)
Kam tos visos pastangos "nusiima panelė, nenusiima", ir dar iki perdarinėjimo naujo daikto. Yra kelių tipų gartraukiai, tai iš jų visda galima išsirinkti sau tinkantį. Vis tiek reikia išlaikyti atstumą nuo gartraukio iki kaitlentės. Dujinei viryklei 70 cm, elektrinei 60 cm. Jei Jūsų virtuvės apatinė dalis maksimaliai aukšta (apie 91 cm, o dar padarysite tarpą tarp spintelių 70 cm, o spintelės pagal nesuprantamą užgaidą būtinai turi būti lygiai išrikiuotos kaip kareiviai, tai nepasieksite viršutinių spintelių.  smile.gif
Labai geras stalviršio paviršiaus aukštis yra 91 cm.
Labai geras tarpas tarps spintelių yra 50 cm.
Turint dujinę viryklę gartraukio spintelė yra daroma 20 cm trumpesnė.
Kai gartraukio spintelė trumpesnė netgi patogiau stovint prie viryklės gaminti maistą.  smile.gif

asai pasirinkau stalvirsio auksti 91cm ir tai naturalu,nes mano ugis 180,o taip pat didzioji dauguma uzeinanciu io svecius zmoniu ugis nuo 170 iki 190.....labai liuks aukstis.........o del virsutiniu spinteliu ir tuo paciu sieneles aukscio tai rinkausi kompromisa-dujine kaitlente ir aukstis iki spinteliu 60cm-kai ijungiu didziaja kaitviete tai pilnai ugnies geriau nesukti,nes gerokai ikaista gartraukio stebuklinga panele ir truputis spinteles fasado blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 29, 17:40)
gerokai ikaista gartraukio stebuklinga panele ir truputis spinteles fasado blush2.gif

Gartraukį visada stenkitės įjungti, net tuo atveju, kai šildote tik arbatą, tik ant vienos skylės ir jokių garų nėra. Gartraukis sutraukia ne tik garus, bet karštį.
Atsakyti
Asmeniskai man gartraukis Elica pakabintas pagal standartus nepatogus, nes tada jis labai ziemai ir kai ji istrauki nepatogu gaminti, sitam bute kaba auksciau, gal ne taip efektyvu, bet patogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nateja @ 2013 01 29, 14:50)
Gal dar tas vaizdas toks kitoks, del to, kad pabraize be tu isfrezavimu dureles, kitokio stiliaus.

As gal daryciau ta viena spintele per visa auksti, tokias trapecines dureles, tik fasadu apdaila tokia pat kaip kitu, vienodais atstumais igilinta, taip pat ir is virsaus.Viduj tebus lentyna, ar bet kas.
O ta maza trikampi daryt butaforini, uzdengti taip pat isfrezuota plokste.
Jei ne butaforini, tai atvira lentyna, bet lentyneles krastuose turi but sieneles is plokstes visuose trijuose krastuose.
Nezinau ar aiskiai parasiau.

turit galvoj visas dureles ar tik tos kairej pusej virsuj esancios maziukes g.gif ? hm, na trapecines kaip ir tiktu rodos, bet kaip su lankstais? jei deti iprastoje vietoje ( kaip visu dureliu ) , isvis ra galetu taip deti, ar atlaikys? nes dureles masyvo , svorio bus unsure.gif

galvosukis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 29 sausio 2013 - 19:49
QUOTE(LolitCafe @ 2013 01 29, 19:28)
Asmeniskai man gartraukis Elica pakabintas pagal standartus nepatogus, nes tada jis labai ziemai ir kai ji istrauki nepatogu gaminti, sitam bute kaba auksciau, gal ne taip efektyvu, bet patogu  ax.gif

Na va, yra kam gartraukis per žemai, o tai visiems dažniau per aukštai. smile.gif Gal per žemai pakabino, pamatuokite kiek cm nuo grindų iki stalviršio viršaus ir kiek nuo stalviršio viršaus iki gartraukio apačios. Dujos pas jus ar elektra? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aciu toms kurios man patare del spinteliu aukscio 4u.gif , visgi pabugau daryti zemesni nei standartinis ir pasirinkau standartini auksti, o ties langu darysim laipteli... Meistras rode pavyzdi tai man visai graziai atrode... ax.gif dar karteli aciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 01 29, 21:11)
Na va, yra kam gartraukis per žemai, o tai visiems dažniau per aukštai. smile.gif Gal per žemai pakabino, pamatuokite kiek cm nuo grindų iki stalviršio viršaus ir kiek nuo stalviršio viršaus iki gartraukio apačios. Dujos pas jus ar elektra?  smile.gif

parduotam bute jau negaliu pamatuoti kiek cm biggrin.gif abiejose butose dujos
dabartiniam bute gartraukis kaba 90cm nuo dujines , gaminant netrugdo ax.gif virtuve uzsakinejome ne mes, gartraukis imontuotas i daug mazesne spintele, kuri iskrenta is konteksto, nes kitos spinteles daug ilgesnes (pailgintos), jei butu tokios pat ilgos ir su imontuotu gartraukiu neisivaizduoju kaip reiketu gaminti kai ijungtas gartraukis g.gif mano ugis 174cm
cia paskaicius as net nezinau kokios virtuves noresiu ateityje biggrin.gif
Atsakyti