Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(wspring @ 2013 01 28, 19:58)
Sakykit, o kiek cm tarpas nuo stalvirsio iki virsutiniu spinteliu apacios pas Jus bus?

60cm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 01 28, 23:09)
Nu įkišiu ir aš trigrašį apie tuos teleskopinius gartraukius biggrin.gif

Teko kažkur matyt "gyvai", nežinau kokios firmos buvo (bet be priekinės panelės tai tikrai ir pardavėjas paaiškino, kad ten dėsis baldinė panelė), bet jis veikė vos patraukus į save. Max kokį centimetrą. O pristūmus išsijungė. Man tik pasirodė netinkamas, nes jis veikė  vienu greičiu, ta prasme neįmanoma padidint arba pamažint greičio g.gif Todėl pradėjau ieškot internete ir atradau, kad teleskopinių būna ir su reguliuojamais greičiais  smile.gif
O man reikia būtent tokio smile.gif

nezinau ar yra specialiai pritaikytu gartraukiu,kad nuimt ta panele ir uzdet ta baldine plokste,bet..............akivaizdu,kad jei yra ar jei nera tai vis tiek galima nuimt ta panele ir uzdet ta baldine plokste...tik tai bus kaip ir "nelegalu"-t.y. jus pasinaudoje kurybiskumu tai galite padaryti jei labai tas reikalas spiria....antras dalykas -tas "stebuklas" ,kad tik istraukus koki cm pradeda veikti gartraukis nera kazkas nuostabaus-tiesiog perstumkit jungikli giliau i gartrauki ir jis isijungs anksciau,bet kur tikslas?........trecias pasaulio stebuklas-gartarukis su reguliuojamais greiciais-beveik visi minimaliai padorus,normalus gartraukiai turi du variklius ir dazniausiai 3 greicius-tiesa sakant gartraukis(imontuojamas) daugiau nieko ir neturi kaip kelis noname variklius,kelias skardas ir akytus filtrus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 28, 22:49)
nezinau ar yra specialiai pritaikytu gartraukiu,kad nuimt ta panele ir uzdet ta baldine plokste,bet..............

Tai aprašyme net rašo, kad "nuimama priekinė panelė" smile.gif
http://www.preka.lt/...-teka-cnl1-3000

Čia išvis be panelės net parduoda...
http://www.preka.lt/...iemens-li-48632
Papildyta:
antras dalykas -tas "stebuklas" ,kad tik istraukus koki cm pradeda veikti gartraukis nera kazkas nuostabaus-tiesiog perstumkit jungikli giliau i gartrauki ir jis isijungs anksciau,bet kur tikslas?........

O jei aš verdu ant galinių kaitviečiu, tai kam man jį pilnai ištraukt? unsure.gif
Papildyta:
trecias pasaulio stebuklas-gartarukis su reguliuojamais greiciais-beveik visi minimaliai padorus,normalus gartraukiai turi du variklius ir dazniausiai 3 greicius-tiesa sakant gartraukis(imontuojamas) daugiau nieko ir neturi kaip kelis noname variklius,kelias skardas ir akytus filtrus thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 28 sausio 2013 - 23:18
QUOTE(Mindija @ 2013 01 29, 00:21)
Tai aprašyme net rašo, kad "nuimama priekinė panelė" smile.gif
http://www.preka.lt/...-teka-cnl1-3000

Čia išvis be panelės net parduoda...
http://www.preka.lt/...iemens-li-48632
Papildyta:
O jei aš verdu ant galinių kaitviečiu, tai kam man jį pilnai ištraukt? unsure.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif

tai butu malonu jei surastumete gartrauki be nenuimamos priekines paneles....as gi rasiau,kad kokia bebutu ta panele,nuimama ar nenuimama,jos vis tiek nusiima...........antras gartraukis tai be komentaru-tiesiog daiktu su siela neturiu teises komentuoti thumbup.gif ...........o zinot,gera ideja butu jei pvz naudojat galine kaire viena kaitviete ir ,kad veiktu tik vienas kairys variklis,o kai desine viena-tada desinys vienas variklis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 28, 23:35)
tai butu malonu jei surastumete gartrauki be nenuimamos priekines paneles....as gi rasiau,kad kokia bebutu ta panele,nuimama ar nenuimama,jos vis tiek nusiima...........antras gartraukis tai be komentaru-tiesiog daiktu su siela neturiu teises komentuoti thumbup.gif ...........o zinot,gera ideja butu jei pvz naudojat galine kaire viena kaitviete ir ,kad veiktu tik vienas kairys variklis,o kai desine viena-tada desinys vienas variklis g.gif

Oij oij oij.... biggrin.gif Bet jūs ir rašėt "nezinau ar yra specialiai pritaikytu gartraukiu,kad nuimt ta panele ir uzdet ta baldine plokste,bet" biggrin.gif Pasirodo yra.....
Matyt ne ta sakinio dalį sureikšminau unsure.gif

umn.gif O jūs gerom idėjom taip viešai ir garsiai nesišvaistykit.... Gal po metų kitų ir užmatysim tokią sensaciją pavadinimu "Kasco E-robot's Hood" nail.gif
Atsakyti

Papildyta:
visada reikia dometis pas ka gaminates ,nes niekas neapsaugotas nuo sarlatanu....vienas is budu perskaityti si foruma,ne vien kelis puslapius,ka as pats sekmingai dariau-aciu mokytojai,kuri ismokino skaityti thumbup.gif
[/quote]

Tai va butent,kad tuo metu kai uzsisakinejom neradau blogu atsiliepimu,kaip tik kazkas is supermamu,net buvo patenkinti (jei ten nebuvo ju paciu atsiliepimas parasytas).

Na nieko mes isispresim si reikala, tik reikia perspeti zmones,kad nepatirtu to paties:)
Atsakyti
atrodo čia buvo kalbėta apie kampe įmontuotą kriauklę,kad bus nepatogu g.gif kaip tik vienam konkurse radau foto ir man nepasirodė nepatogiai g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 29, 08:59)
atrodo čia buvo kalbėta apie kampe įmontuotą kriauklę,kad bus nepatogu  g.gif kaip tik vienam konkurse radau foto ir man nepasirodė nepatogiai  g.gif

Na, manau, kad čia kalbėjo ne visai apie tokią g.gif
Čia patogiau padaryta, vat kur būna be to išformuoto kampo ir nukištos
į kampą schmoll.gif
Atsakyti
Kam tos visos pastangos "nusiima panelė, nenusiima", ir dar iki perdarinėjimo naujo daikto. Yra kelių tipų gartraukiai, tai iš jų visda galima išsirinkti sau tinkantį. Vis tiek reikia išlaikyti atstumą nuo gartraukio iki kaitlentės. Dujinei viryklei 70 cm, elektrinei 60 cm. Jei Jūsų virtuvės apatinė dalis maksimaliai aukšta (apie 91 cm, o dar padarysite tarpą tarp spintelių 70 cm, o spintelės pagal nesuprantamą užgaidą būtinai turi būti lygiai išrikiuotos kaip kareiviai, tai nepasieksite viršutinių spintelių. smile.gif
Labai geras stalviršio paviršiaus aukštis yra 91 cm.
Labai geras tarpas tarps spintelių yra 50 cm.
Turint dujinę viryklę gartraukio spintelė yra daroma 20 cm trumpesnė.
Kai gartraukio spintelė trumpesnė netgi patogiau stovint prie viryklės gaminti maistą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 29 sausio 2013 - 08:57
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 29, 08:21)
Na, manau, kad čia kalbėjo ne visai apie tokią g.gif
Čia patogiau padaryta, vat kur būna be to išformuoto kampo ir nukištos
į kampą schmoll.gif

na taip,bet gal kiltų mintis suapvalinti kampą,o ne statų daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 01 28, 14:43)
pas mane ne iki lubu, bet pailgintos kazkiek, tai yra 30, 40, 60cm plocio
30cm vietos mazai, vienoje spinteleje laikau prieskonius ir kruopas, kitoje taures
40cm jau vietos uztektinai, toje spinteleje laikau puodelius, kava, arbata

30 cm spintelė tai suprantu, kad maža, bet jeigu spintelė 60 cm su dviem durelėm po 30 cm, kaip tos durelės atrodo iki lubų tokios kūdos... Na, lauksiu projektuotojų, gal ką protingo išmąstys...
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2013 01 29, 10:07)
30 cm spintelė tai suprantu, kad maža, bet jeigu spintelė 60 cm su dviem durelėm po 30 cm, kaip tos durelės atrodo iki lubų tokios kūdos... Na, lauksiu projektuotojų, gal ką protingo išmąstys...

gerai atrodys, jei bus lygus fasadas ax.gif
Atsakyti