QUOTE(Mindija @ 2013 01 28, 23:09)
Nu įkišiu ir aš trigrašį apie tuos teleskopinius gartraukius
Teko kažkur matyt "gyvai", nežinau kokios firmos buvo (bet be priekinės panelės tai tikrai ir pardavėjas paaiškino, kad ten dėsis baldinė panelė), bet jis veikė vos patraukus į save. Max kokį centimetrą. O pristūmus išsijungė. Man tik pasirodė netinkamas, nes jis veikė vienu greičiu, ta prasme neįmanoma padidint arba pamažint greičio
Todėl pradėjau ieškot internete ir atradau, kad teleskopinių būna ir su reguliuojamais greičiais
O man reikia būtent tokio
nezinau ar yra specialiai pritaikytu gartraukiu,kad nuimt ta panele ir uzdet ta baldine plokste,bet..............akivaizdu,kad jei yra ar jei nera tai vis tiek galima nuimt ta panele ir uzdet ta baldine plokste...tik tai bus kaip ir "nelegalu"-t.y. jus pasinaudoje kurybiskumu tai galite padaryti jei labai tas reikalas spiria....antras dalykas -tas "stebuklas" ,kad tik istraukus koki cm pradeda veikti gartraukis nera kazkas nuostabaus-tiesiog perstumkit jungikli giliau i gartrauki ir jis isijungs anksciau,bet kur tikslas?........trecias pasaulio stebuklas-gartarukis su reguliuojamais greiciais-beveik visi minimaliai padorus,normalus gartraukiai turi du variklius ir dazniausiai 3 greicius-tiesa sakant gartraukis(imontuojamas) daugiau nieko ir neturi kaip kelis noname variklius,kelias skardas ir akytus filtrus
Cenzūra būdinga totalitariniams režimams ir superforumams(Vikipedija).