Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(carablanca @ 2013 01 28, 13:08)
Gal galit paaiškint dėl to gartraukio, man taip pat aktualu, kaip tas spinteles vienam lygy padaryt. Čia gal kažkaip labiau į vidų įkištas tas gartraukis ar kaip?  blush2.gif

Nors ne manęs klausėt, bet aš įsivaizduoju, kad atrodys šitaip, jei gartraukis ne teleskopinis:

user posted image

Arba jei teleskopinis:

user posted image

Jie abu įmontuojami 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 28 sausio 2013 - 15:07
QUOTE(renaldasko @ 2013 01 21, 02:09)
Idedame nuotraukas su komentarais apie patogivirtuve.lt darbo kokybe:

http://995.meganet.l...togivirtuve.lt/

vertinkite patys ar noretumete su jais tureti reikalu.

O Siaube,ne mes vieni kenciam nuo ju..toke pat situacija..
Ir butent Puse metu negalim gyventi naujame bute,kadangi stovi visa brokuota,be daliu virtuve!

Bukite atsargus! Nes daug sveikatos atima jie..
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 01 27, 14:01)
gartraukiu tema tokia apmirus jei i ta buvau pataikius, bet gal cia bus zinantis ta reikala, kazi ar tu imontuojamu gartraukiu ta priekine panele nusiima, ir galima fasada uzdet kaip deda ant pvz indaploves , saldytuvo, man vakar tas baldziu sake kad beveik daugumos imontuojamu turetu nusiimti, bet tai reik tiksliai zinot, nupirksiu
ir ups nenusiima  biggrin.gif  nieks su tokiu atveju nera susidures? tiesiog reik turbut klaust pas pardaveja, bet va beda ir jie buna daug ko nezino  doh.gif nes kai pirkau blenderi is internetines kazko uzklausiau, tai toji konsultante man paskaite tik tai, ka as ir pries tai pati buvau perskaicius  biggrin.gif

Niekas ten niekur nenusiima, jau vien todėl, kad ta priekinė blizganti dalis išsitraukia į kambario vidų apie 15 cm. Ją traukiant suveikia gartraukio jungiklis ir taip padidinamas prietaiso veikimo plotas.
Jums reikia visai kitokio tipo gartrukio. Jei pas Jus elektra, Jums tiks Elica Eliplane.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 28 sausio 2013 - 16:00
O kitoms ir kitiems besiruošiantiems gamintis virtuvės baldus siūlau naudoti integruojamus ištraukiamus gartraukius, tokio tipo kaip Elica GEA, ir visiškai nesijaudinti dėl to, kad gartraukio spintelės apatinė linija nesutampa su kitų greta esančių spintelių apatine linija. Taip numato gartraukių gamintojai, taip ir turi būti. smile.gif
Realybėje virtuvės tikrai skiriasi nei nuotraukose iš interjero dizaino svetainių. Man jos net jaukesnės ir tikrai praktiškesnės. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 28 sausio 2013 - 16:11
QUOTE(Niuska* @ 2013 01 27, 19:43)
Tiesa, cia i gartraukiu tema, mes pirkome taip vadinama "tablete", jis isimontuoja i spintele ir is priekio nesimato nieko, kadangi jis nera istraukiamas, tai visos spinteles bus vienoj linijoj thumbup.gif

Sakykit, o kiek cm tarpas nuo stalvirsio iki virsutiniu spinteliu apacios pas Jus bus?
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 01 28, 16:43)
Niekas ten niekur nenusiima, jau vien todėl, kad ta priekinė blizganti dalis išsitraukia į kambario vidų apie 15 cm. Ją traukiant suveikia gartraukio jungiklis ir taip padidinamas prietaiso veikimo plotas.
Jums reikia visai kitokio tipo gartrukio. Jei pas Jus elektra, Jums tiks Elica Eliplane.

o man tas baldzius sako pas visus ale nusima ta priekine blizgi dalis, ir ant jos kaip pvz ant montuojamos indaploves gali det fasada ir su juo atidarinet g.gif
o kl jei imsiu istraukiama ta prasiilginanti ar jis veiks ir neistraukus daleiskim man nereik verdu ir pakanka neistraukto, ar butina visada istraukt kitaip neveiks,nu durnas kl bet man toks iskilo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 01 28, 21:51)
ar butina visada istraukt kitaip neveiks,nu durnas kl bet man toks iskilo  biggrin.gif

butent mano Elica reikia istraukti, kad isijungtu
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 01 28, 21:51)
o man tas baldzius sako pas visus ale nusima ta priekine blizgi dalis, ir ant jos kaip pvz ant montuojamos indaploves gali det fasada ir su juo atidarinet  g.gif 
o kl jei imsiu istraukiama ta prasiilginanti ar jis veiks ir neistraukus daleiskim man nereik verdu ir pakanka neistraukto, ar butina visada istraukt kitaip neveiks,nu durnas kl bet man toks iskilo  biggrin.gif

paprastai tie istraukiami veikia tik tada kai istraukiamas,nes tada suveikia mygtukas....tiesa,iki galo istraukti nereikia,pradeda veikti istraukus mazdaug iki puses......jei norit ,kad veiktu neistraukus tada reiks "chimicinti" su jungtuku arba su mygtukais-t.y. "perdirbti" arba "patobulinti"........taip,ta panele,kuri yra ant gartraukio fiziskai nusiima,bet ne su ta ideja,kad uzdet fasado spalvos plokste-todel norint taip padaryti cia jau prasides "chalturinimas"......as ta reikala isprendziau prie balto blizgaus fasado sumontaves balta gartrauki (spalva minimaliai vis tik skiriasi) thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(_Deilita_ @ 2013 01 28, 16:05)
O Siaube,ne mes vieni kenciam nuo ju..toke pat situacija..
Ir butent Puse metu negalim gyventi naujame bute,kadangi stovi visa brokuota,be daliu virtuve!

Bukite atsargus! Nes daug sveikatos atima jie..

visada reikia dometis pas ka gaminates ,nes niekas neapsaugotas nuo sarlatanu....vienas is budu perskaityti si foruma,ne vien kelis puslapius,ka as pats sekmingai dariau-aciu mokytojai,kuri ismokino skaityti thumbup.gif
Atsakyti
Nu įkišiu ir aš trigrašį apie tuos teleskopinius gartraukius biggrin.gif

Teko kažkur matyt "gyvai", nežinau kokios firmos buvo (bet be priekinės panelės tai tikrai ir pardavėjas paaiškino, kad ten dėsis baldinė panelė), bet jis veikė vos patraukus į save. Max kokį centimetrą. O pristūmus išsijungė. Man tik pasirodė netinkamas, nes jis veikė vienu greičiu, ta prasme neįmanoma padidint arba pamažint greičio g.gif Todėl pradėjau ieškot internete ir atradau, kad teleskopinių būna ir su reguliuojamais greičiais smile.gif
O man reikia būtent tokio smile.gif

Atsakyti
cia kaskas ankciau klause del tokio mechanizmo

http://www.furnitura...epsai_kampiniai
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 28, 22:51)
paprastai tie istraukiami veikia tik tada kai istraukiamas,nes tada suveikia mygtukas....tiesa,iki galo istraukti nereikia,pradeda veikti istraukus mazdaug iki puses......jei norit ,kad veiktu neistraukus tada reiks "chimicinti" su jungtuku arba su mygtukais-t.y. "perdirbti" arba "patobulinti"........taip,ta panele,kuri yra ant gartraukio fiziskai nusiima,bet ne su ta ideja,kad uzdet fasado spalvos plokste-todel norint taip padaryti cia jau prasides "chalturinimas"......as ta reikala isprendziau prie balto blizgaus fasado sumontaves balta gartrauki (spalva minimaliai vis tik skiriasi) thumbup.gif
Papildyta:
visada reikia dometis pas ka gaminates ,nes niekas neapsaugotas nuo sarlatanu....vienas is budu perskaityti si foruma,ne vien kelis puslapius,ka as pats sekmingai dariau-aciu mokytojai,kuri ismokino skaityti thumbup.gif

nu va nei viens nei du tada biggrin.gif nei nusiima nei neistraukus veikia biggrin.gif , ne pagal plana visai,koki buvau susimascius, tada belieka det paprasta neistraukiama mano situacijai, kuria uzsisakiau pakeitus biski isplanavima,,, doh.gif
tada kitas kl ar tie tik ikisami i skyle po spintele biggrin.gif nesitraukiami zymiai maziau paims tu garu, maziau sutrauks g.gif nes prie ju elicos pusl net atstuma raso mazesni nei kitiem siek tiek
sekanti kl man kvailai kaip suprast, is kokio parasymo, jei neraso kuris tik su filtru ne i ventiliacija, kuris i ventiliacija, kuris gal buna miksu biggrin.gif mum reik i ventiliacija
Atsakyti
QUOTE(j_tina87 @ 2013 01 28, 22:18)
cia kaskas ankciau klause del tokio mechanizmo

http://www.furnitura...epsai_kampiniai

as kazkada klausiau, bet mane domina toks medinis su aukstais kantais....
Atsakyti