QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 28, 22:51)
paprastai tie istraukiami veikia tik tada kai istraukiamas,nes tada suveikia mygtukas....tiesa,iki galo istraukti nereikia,pradeda veikti istraukus mazdaug iki puses......jei norit ,kad veiktu neistraukus tada reiks "chimicinti" su jungtuku arba su mygtukais-t.y. "perdirbti" arba "patobulinti"........taip,ta panele,kuri yra ant gartraukio fiziskai nusiima,bet ne su ta ideja,kad uzdet fasado spalvos plokste-todel norint taip padaryti cia jau prasides "chalturinimas"......as ta reikala isprendziau prie balto blizgaus fasado sumontaves balta gartrauki (spalva minimaliai vis tik skiriasi)
Papildyta:
visada reikia dometis pas ka gaminates ,nes niekas neapsaugotas nuo sarlatanu....vienas is budu perskaityti si foruma,ne vien kelis puslapius,ka as pats sekmingai dariau-aciu mokytojai,kuri ismokino skaityti
nu va nei viens nei du tada
nei nusiima nei neistraukus veikia
, ne pagal plana visai,koki buvau susimascius, tada belieka det paprasta neistraukiama mano situacijai, kuria uzsisakiau pakeitus biski isplanavima,,,
tada kitas kl ar tie tik ikisami i skyle po spintele
nesitraukiami zymiai maziau paims tu garu, maziau sutrauks
nes prie ju elicos pusl net atstuma raso mazesni nei kitiem siek tiek
sekanti kl man kvailai kaip suprast, is kokio parasymo, jei neraso kuris tik su filtru ne i ventiliacija, kuris i ventiliacija, kuris gal buna miksu
mum reik i ventiliacija