Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Sveikos supermamos ax.gif vis skaitau sia tema ir jusu virtuvemis dziaugiuos, sveikinu visas kurios jau isirenge savo svajoniu virtuves 4u.gif atejo ir man laikas uzsisakyt virtuve ir susiduriau su problema, galvoju gal padesit... nezinau kokio aukscio spinteles daryt doh.gif standartas yra 86 cm, o as noriu kad vientisas stalvirsis eitu ir pagal siena kurioje yra langas, tai ten maximalus aukstis galetu but spintelius 82,5 cm... dabar galvoju jeigu visas apatines spinteles daryt 82,5 cm ar nebus per zemai? g.gif siaip mano ugis nedidelis esu tik 1.60 cm, tai gal patogu butu? ka jus manot? kitas variantas yra pagal viena siena daryt 86 cm, o pagal ta kur langas zemesnes tas 82,5 cm, kampe padarant tarsi perejima.... Patarkit prasau, gal kas nors jau esat susidure su tokia problema?.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 01 27, 15:15)
nu va man ir tas pats, jau kaip ir buvau nusprendus 60 bet dabar mintys lenda kad daryt galutine spintele 60+30 sujungt situos ir daryt gulscia, o nes viena stacia 60 kita kaip sasas 30cm  g.gif  biski nenormalu ane, visur visos tiek apacia tiek virsus po 60 ir ta galine 30 cm nu ne prie ko ani doh.gif  bet tai va vakar nedasuto jo paklaust ar eis taip daryt del gartraukio ta gulscia 90 cm vietoj 60 +30 g.gif vel pakels kaina 100 nes ko naujo uzsimanaiu tai vakar vis kilo po 100  biggrin.gif
o del tos priekines paneles  g.gif ka jus gerio gal isiaiskinot? as jauciu imsiu is pigesniu elica elite 14/ 650m3 ka zinau  g.gif  tik va ir galvoju ar 60 ar 90 ir kaip tai atrodys toje mano gulscioje spinteleje
o pas jus ir nuims ta panele ir des plokste ta prasme kai virsit atsitrauksit su plokste ane dali tokia?

Tai ir aš taip sugalvojau, nes po kaitlente bus 90cm stalčiai, tai jei vidury įmontuos kaitlentę, tai dar geriau gaunasi viršui doh.gif 15cm+60cm+15cm doh.gif Dėsiu jaučiu 90cm viršui gulsčią ir nesuksiu smegenio biggrin.gif
Na aš taip įsivaizduoju, kad bus baldinė panelė ant gartraukio blush2.gif
Net ir apie tokius pačius modelius mąstau, bet vyras sako jei 90cm pločio tai gal va tokį bandyt jamt g.gif
Kažin ar bus patogu, jei viršutinės spintelės bus 60cm nuo stalviršio g.gif
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2013 01 27, 16:22)
Sveikos supermamos ax.gif  vis skaitau sia tema ir jusu virtuvemis dziaugiuos, sveikinu visas kurios jau isirenge savo svajoniu virtuves 4u.gif  atejo ir man laikas uzsisakyt virtuve ir susiduriau su problema, galvoju gal padesit... nezinau kokio aukscio spinteles daryt doh.gif  standartas yra 86 cm, o as noriu kad vientisas stalvirsis eitu ir pagal siena kurioje yra langas, tai ten maximalus aukstis galetu but spintelius 82,5 cm... dabar galvoju jeigu visas apatines spinteles daryt 82,5 cm ar nebus per zemai? g.gif  siaip mano ugis nedidelis esu tik 1.60 cm, tai gal patogu butu? ka jus manot? kitas variantas yra pagal viena siena daryt 86 cm, o pagal ta kur langas zemesnes tas 82,5 cm, kampe padarant tarsi perejima.... Patarkit prasau, gal kas nors jau esat susidure su tokia problema?.. ax.gif

Pati susiduriau su tokia problema biggrin.gif mano virtuve L formos ir viena dalis eina per langa. Lygiai taip pat kaip ir pas jus, iki lango buvo 82cm, tai sprendem su baldininku kai cia padarius, nes visu pirma norejau aukscio ne maziau 90cm, antra - i 82cm netelpa indaplove, trecia - man tie nuolydziai ir stalvirsio auksciu skirtumai yra didziausia nesamone ir grozio tikrai nepriduoda smile.gif todel tiesiog pakeiteme virtuveje langa i trumpesni, aisku apacioje buvo skyle i lauka, bet dar bededant langa vyras sumurijo is plytu ta tarpa smile.gif nu ir kuo puikiausiai thumbup.gif jau laukiam nesulaukiam savo svajoniu virtuves wub.gif

Tiesa, cia i gartraukiu tema, mes pirkome taip vadinama "tablete", jis isimontuoja i spintele ir is priekio nesimato nieko, kadangi jis nera istraukiamas, tai visos spinteles bus vienoj linijoj thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Niuska*,2013 01 27, 18:43]
Pati susiduriau su tokia problema biggrin.gif mano virtuve L formos ir viena dalis eina per langa. Lygiai taip pat kaip ir pas jus, iki lango buvo 82cm, tai sprendem su baldininku kai cia padarius, nes visu pirma norejau aukscio ne maziau 90cm, antra - i 82cm netelpa indaplove, trecia - man tie nuolydziai ir stalvirsio auksciu skirtumai yra didziausia nesamone ir grozio tikrai nepriduoda smile.gif todel tiesiog pakeiteme virtuveje langa i trumpesni, aisku apacioje buvo skyle i lauka, bet dar bededant langa vyras sumurijo is plytu ta tarpa smile.gif nu ir kuo puikiausiai thumbup.gif jau laukiam nesulaukiam savo svajoniu virtuves wub.gif

O kodel jus tokio auksto norejot? tikraiusiai jusu ugis labai didelis... g.gif o del lango tai tikrai sauniai sugalvojot, bet mes gyvenam bute manau nelabai mums ji pakelt i virsu gautusi, o ir atliekamu pinigu lango keitimui nera... doh.gif be to as spinteliu po tuo langu nedarysiu, tik stalvirsi, kad galetume atsisest tenai ir arbatos atsigert blush2.gif p.s aciu uz patarima ir tikiuosi idesit savo virtuves nuotraukele i sia tema bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niuska* @ 2013 01 27, 17:43)
Tiesa, cia i gartraukiu tema, mes pirkome taip vadinama "tablete", jis isimontuoja i spintele ir is priekio nesimato nieko, kadangi jis nera istraukiamas, tai visos spinteles bus vienoj linijoj thumbup.gif

Apie tokį šnekat? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Taip, gartraukis tokio tipo 4u.gif del ugio, tai taip esam su vyru auksti:D 1,80 ir 1,86, tai daremes kad butu patogu, nes ne tik as, o ir vyras virtuvej megsta sukiotis biggrin.gif beje, kas del lango, mes taip pat gyvenam eiliniam daugiabutyje, 5 aukste ax.gif virtuves langas kainavo 500lt, palyginus tikrai nedaug, jei jau kalbet apie tukstantines sumas virtuves baldams ax.gif

Butinai ikelsiu foto, kai jau turesim savo virtuve drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 01 26, 21:27)
nu atidaryt aisku, o kaip uzdaryt, kazkaip man atrodo noresis vistiek liesti pavirsiu ir uzdarinejant ar nenusiciupines  g.gif

Manau nusičiupinės uždarant, o mažiau naudojamų spintelių tas griovelis pridulkės ir reikės dulkes iš jo valinėti, nuo pastovaus valymo, laikui bėgant užjuoduos.

Kas dėl mikrobanginių naudojimo, tai sakyčiau "nėra velnias toks baisus kaip jį paišo" - mobiliaisiais telefonais naudojamės daug dažniau ir kalbėdami tiesiogiai mikrobangas leidžiame sau į galvą, o iš mikrobanginės krosnelės tik pašildytą maistą valgom (nėra reikalo stovėti šalia jos). Kas vyksta šildant maistą? - molekulės tiesiog priverčiamos judėti, ir ne taip svarbu ar jos sujudinamos mikrobangų pagalba ar infraraudonųjų spindulių (šildant puode) pagalba.
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2013 01 27, 17:55)
O kodel jus tokio auksto norejot? tikraiusiai jusu ugis labai didelis...  g.gif 

mano ugis 164... ilga laika gyvenau su virtuve kurios aukstis 86, man buvo ciut per zemas.. dabartineje virtuveje yra 90 thumbup.gif toki ir busimoje zadu.
Atsakyti
Ateinu ir aš ieškot partarimų, gal kas padės išmąstyt...
1. Kas darotės spinteles iki lubų (ne dviem aukštais, o ištisas aukštas dureles), kokio pločio dureles dedat? Na, kad neatrodytų mažoj virtuvėj tos spintelės griozdiškai arba kaip tik per siauros. (Ankstesnėj temoj buvo šiek tiek diskutuota, bet atsakymo sau neradau blush2.gif)

2. Kas turit html sieneles (atrodo taip vadinasi) ir naudojatės dujine virykle, kaip tarnauja ta sienelė, nes vienas baldžius užsiminė, jog gali ten apdegt kai didžioji liepsna įsijungia g.gif.
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2013 01 28, 12:16)
Ateinu ir aš ieškot partarimų, gal kas padės išmąstyt...
1. Kas darotės spinteles iki lubų (ne dviem aukštais, o ištisas aukštas dureles), kokio pločio dureles dedat? Na, kad neatrodytų mažoj virtuvėj tos spintelės griozdiškai arba kaip tik per siauros. (Ankstesnėj temoj buvo šiek tiek diskutuota, bet atsakymo sau neradau  blush2.gif)

2. Kas turit html sieneles (atrodo taip vadinasi) ir naudojatės dujine virykle, kaip tarnauja ta sienelė, nes vienas baldžius užsiminė, jog gali ten apdegt kai didžioji liepsna įsijungia  g.gif.

As darau butent tokias griozdiskas iki lubu savo mazoj virtuvej, bet jauciu kad tai bus graziau nei tos mazos, pas mus bus 60x108 kiek ziurinejau virtuviu tai jos dabar ir eina pagrinde, viskas dideliais daug maz gabaritais ir nesikalioja biggrin.gif dideles spinteles dideli stalciai, o ka zinau kaip bus kai virtuve stoves, tikiuos nesigailesiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 01 28, 12:49)
As darau butent tokias griozdiskas iki lubu savo mazoj virtuvej, bet jauciu kad tai bus graziau nei tos mazos, pas mus bus 60x108 kiek ziurinejau virtuviu tai jos dabar ir eina pagrinde, viskas dideliais daug maz gabaritais ir nesikalioja  biggrin.gif dideles spinteles dideli stalciai, o ka zinau kaip bus kai virtuve stoves, tikiuos nesigailesiu  g.gif

Man ir gražiau kai mažiau visokių padalinimų, bet kažkaip įsivaizduoju nelabai patogu turėtų būt nes kai atidarai jos labai į virtuvę išeina ir dar plius kaip patvarumas vėl neaišku, nes kaip jau ankstesnėj temoj minėjo kažkas, kad protingi baldžiai nelabai tokių daro, nes greit lūžta ir t.t. Įsivaizduoju, kad išdalint dureles po 30 cm patogiau ir patvariau, tik vaizdas jau neaišku koks...
Papildyta:
QUOTE(Elenna @ 2013 01 26, 20:44)
va sunkiai bet issikaulinau visas spinteles vieno lygio nes norejo  del gartraukio viena islygiuot, sakau darykit ka norit, nes nakti nemiegosiu noriu vienodu, tai pasiule kad kai nupirksiu gartrauki imontuojama i spintele jam privesciau jis ant jo des ta plokste ir bus spintele prailginta kaip ir visos vienodo aukscio, na tikiuos supratot apie ka as  ax.gif ( man taip graziau, nes mano ir taip maza virtuve ir jei dar trys spinteles ir tos visos nelygios tai jau ka zinau,gyvenimo kreive  biggrin.gif  geriau tada tokia virtuve kur ryta imetet foto , nei nauja ne pagal kaip norejau,,,)
tik kl ar visu pvz elica gartraukiu tas priekis sidabrinis nusiima, kad ta plokste prisukt, sake jis kad daugumos nusiima, bijau ne toki nupirkt HEEEELP

Gal galit paaiškint dėl to gartraukio, man taip pat aktualu, kaip tas spinteles vienam lygy padaryt. Čia gal kažkaip labiau į vidų įkištas tas gartraukis ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2013 01 28, 14:08)
Man ir gražiau kai mažiau visokių padalinimų, bet kažkaip įsivaizduoju nelabai patogu turėtų būt nes kai atidarai jos labai į virtuvę išeina ir dar plius kaip patvarumas vėl neaišku, nes kaip jau ankstesnėj temoj minėjo kažkas, kad protingi baldžiai nelabai tokių daro, nes greit lūžta ir t.t. Įsivaizduoju, kad išdalint dureles po 30 cm patogiau ir patvariau, tik vaizdas jau neaišku koks...

pas mane ne iki lubu, bet pailgintos kazkiek, tai yra 30, 40, 60cm plocio
30cm vietos mazai, vienoje spinteleje laikau prieskonius ir kruopas, kitoje taures
40cm jau vietos uztektinai, toje spinteleje laikau puodelius, kava, arbata
Atsakyti