Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Mindija @ 2013 01 26, 21:21)
Dėkui, tikrai aiškiau 4u.gif
Beveik....
Tik vistiek nesuprantu, tai pas jus ten jokio metalo nėra, išfrezuota ir nudažyta? g.gif  doh.gif Nu nepykit už kvailą klausimą lotuliukas.gif

tikrai taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 26, 21:55)
Nu jei paciai bus juokinga tai duosiu leidima - galesit ir jus juoktis biggrin.gif bet jei man pasorodys viskas pakenciama - nukirsiu vietoj besijuokiancius biggrin.gif
Elena, oo pagaliau smile.gif kada bus?

tikrai, po poros savaiciu kazkur, dabar laukiam tavosios mirksiukas.gif nu idomu ir man , ka cia mes susiplanavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 01 26, 22:21)
Dėkui, tikrai aiškiau 4u.gif
Beveik....
Tik vistiek nesuprantu, tai pas jus ten jokio metalo nėra, išfrezuota ir nudažyta? g.gif  doh.gif Nu nepykit už kvailą klausimą lotuliukas.gif

niekas cia nepyksta.........i mdf sudeti metalas neieina thumbup.gif ........cia turi omeny mdf plokste,kurioje papildomai yra ispjautas (isfrezuotas) lovelis pirstam uzkist ir viskas nudazyta kaip normalioje ploksteje,taip kaip,kad be griovelio butu.........aisku,buna dadamas metalinis remelis ,bet ten nuotraukoje tokio nera,nes neuzsakytas toks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 01 26, 13:47)
ech, kad man dar plius koki 1 metra virtuvinio  biggrin.gif

na mikrobange tai aisku dabar jau, o is pradziu gi nieks nieko baisaus apie jas nekalbejo  g.gif kazin ar po kazikiek metu nepasisuks kalba pvz apie kokias indukcines  g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 26, 17:51)
Kaip matot pas mane baltas blizgus. Jokių anspaudų nelieka.
Ar tikrai blizgų čiupinėjot, gal matinį?

tikrai blizgų
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 26, 18:07)
ant balto blizgaus antspaudai lieka,bet jie nesimato,todel valyti reikia gana retai...matosi tik kai saule staciai pasviecia arba is zvelgiant is stataus sono...zodziu pamatyt ka nors yra "problema" thumbup.gif

na taip,zvelgiau kiek is stataus sono,matesi.Salono pardaveja-planuotoja minejo,kad kasdien valo blizgios virtuves fasadus,rinktis tokią nesiūlė cool.gif
Mano 3,7 m virtuve stovetu palei istisine siena tiesiai priesais langa i pietu puse,kai dabar zvelgiu i toje vietoje stovinti TV apciupinetais krastiniais blizgiais apvadais,tikrai suprantu,kad blizgi virtuve nebus geras pasirinkimas ,ziurint is praktiskosios puses doh.gif
Beje,kazkas klause apie easykitchen.Paskaiciavo,manau,brangiai .Uz 3,7m virtuves -blizgia MDF 8000,uz blizgia LMDP 7260, LMDP matinis- 6600 Lt, tik lankstai Blum,kargo krepsio ju kaina atsisakiau.Kitos paslaugos papildomai:plautuvės montavimas į stalviršį -50 Lt,
Kaitlentės montavimas į stalviršį -50 Lt,
Indaploves montavimas- 50 Lt,
Gartraukio pakabinimas arba montavimas į spintelę- 50 Lt.

Ar ir kiti už tokias paslaugas ima papildomai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 27 sausio 2013 - 11:34
QUOTE(lapute33 @ 2013 01 26, 21:30)
Pasirodau mūsų planuojamos virtuvės planelį  ax.gif

Labai panašu į mano, tik plautuvė pas mane bus po langu smile.gif

QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 26, 22:37)
........aisku,buna dadamas metalinis remelis

Gal su tuo rėmeliu būtų stipriau? mastau.gif Kai aš tokia biškį netikus, o ir jaunų šeimininkių dar pora yra namie, tai baisu, kad tuoj viską supartolins man doh.gif Tik bus "Uuuups blink.gif durelių kampas rankoj liko blink.gif "

QUOTE(xde @ 2013 01 27, 11:27)

na taip,zvelgiau kiek is stataus sono,matesi.Salono pardaveja-planuotoja minejo,kad kasdien valo blizgios virtuves fasadus,rinktis tokią nesiūlė cool.gif

Ačiū D, kad nepasakė, kad po 10 kartų valo karsta.gif Vienas kartas- tas pats kas nieko irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 01 27, 11:51)
Ačiū D, kad nepasakė, kad po 10 kartų valo karsta.gif Vienas kartas- tas pats kas nieko irnesakyk.gif

gal ir 10 kartų valo g.gif ,tikrai būtų realu,nes toks salone apšvietimas.
O namuose nenorėčiau ir 1 kartą kasdien fasadus valyti.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 01 27, 13:02)
gal ir  10 kartų valo g.gif ,tikrai  būtų realu,nes toks salone apšvietimas.
O namuose nenorėčiau ir 1 kartą kasdien fasadus valyti.

10 kartu jau yra is fantastikos srities....siuo atveju geriausias patarimas,neimkit blizgiu fasadu,imkit ka ta dizainere pataria.........valysit tada gal 9 kartus per diena.....

as gyvenu vienas ir virsutines spinteles visos blizgios baltos-valau karta per savaite,trunka vidutiniskai 1min....o apacia ,kuri yra LMDP tamsi valau taip pat karta per savaite ir trunka vidutiniskai 2min (del to,kad zymiai labiau matosi visokie vandens nuvarvejimai ir pan).....aisku,kai saule paviecia matosi viskas kas yra,bet tada jau ir dulkes matosi ir siaip nesuprasi kas,tada geriau palaukt kol pilnai patekes thumbup.gif
Papildyta:

Beje,kazkas klause apie easykitchen.Paskaiciavo,manau,brangiai .Uz 3,7m virtuves -blizgia MDF 8000,uz blizgia LMDP 7260, LMDP matinis- 6600 Lt, tik lankstai Blum,kargo krepsio ju kaina atsisakiau.Kitos paslaugos papildomai:plautuvės montavimas į stalviršį -50 Lt,
Kaitlentės montavimas į stalviršį -50 Lt,
Indaploves montavimas- 50 Lt,
Gartraukio pakabinimas arba montavimas į spintelę- 50 Lt.

Ar ir kiti už tokias paslaugas ima papildomai? g.gif
[/quote]

riebiai paskaiciavo-ne veltui izikicen tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 27 sausio 2013 - 12:45
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 27, 12:52)
riebiai paskaiciavo-ne veltui izikicen tongue.gif

taip doh.gif Nereikalinga man virtuvė "per 5 dienas" už tokias kainas cool.gif
Atsakyti
gartraukiu tema tokia apmirus jei i ta buvau pataikius, bet gal cia bus zinantis ta reikala, kazi ar tu imontuojamu gartraukiu ta priekine panele nusiima, ir galima fasada uzdet kaip deda ant pvz indaploves , saldytuvo, man vakar tas baldziu sake kad beveik daugumos imontuojamu turetu nusiimti, bet tai reik tiksliai zinot, nupirksiu
ir ups nenusiima biggrin.gif nieks su tokiu atveju nera susidures? tiesiog reik turbut klaust pas pardaveja, bet va beda ir jie buna daug ko nezino doh.gif nes kai pirkau blenderi is internetines kazko uzklausiau, tai toji konsultante man paskaite tik tai, ka as ir pries tai pati buvau perskaicius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 01 27, 14:01)
  nieks su tokiu atveju nera susidures?

Aš susidūriau lotuliukas.gif Antra savaitė renkuosi gartraukį ir apie tą patį galvoju biggrin.gif
Tik turiu dar vieną problemą, nežinau ar 60cm ar 90cm pirkt. Laukiu kol galutinai suprojektuos virtuvę ir taikysiu prie spintelės pločio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 01 27, 15:53)
Aš susidūriau lotuliukas.gif Antra savaitė renkuosi gartraukį ir apie tą patį galvoju biggrin.gif
Tik turiu dar vieną problemą, nežinau ar 60cm ar 90cm pirkt. Laukiu kol galutinai suprojektuos virtuvę ir taikysiu prie spintelės pločio  ax.gif

nu va man ir tas pats, jau kaip ir buvau nusprendus 60 bet dabar mintys lenda kad daryt galutine spintele 60+30 sujungt situos ir daryt gulscia, o nes viena stacia 60 kita kaip sasas 30cm g.gif biski nenormalu ane, visur visos tiek apacia tiek virsus po 60 ir ta galine 30 cm nu ne prie ko ani doh.gif bet tai va vakar nedasuto jo paklaust ar eis taip daryt del gartraukio ta gulscia 90 cm vietoj 60 +30 g.gif vel pakels kaina 100 nes ko naujo uzsimanaiu tai vakar vis kilo po 100 biggrin.gif
o del tos priekines paneles g.gif ka jus gerio gal isiaiskinot? as jauciu imsiu is pigesniu elica elite 14/ 650m3 ka zinau g.gif tik va ir galvoju ar 60 ar 90 ir kaip tai atrodys toje mano gulscioje spinteleje
o pas jus ir nuims ta panele ir des plokste ta prasme kai virsit atsitrauksit su plokste ane dali tokia?
Atsakyti