Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Vat, vakar kažkas rankenų išfrezuotų iš arčiau prašė. Nelabai eina nufotkint tą baltą, bet bendras vaizdas yra.

user posted image
user posted image
Šiukšliadėžė
user posted image

Ir ta Flanspanelė, kaip ji ten blush2.gif Normaliai ji žiūrisi, tikrai nėra koks kleckas.
user posted image
user posted image
Atsakyti
O dabar kaip gamintojai siūlo daryti įfrezuotas rankenėles?Tik viršutinėse ar ir apatinėse spintelėse?Kaip populiariau,praktiškiau?
Apčiupinėjau salone dažytą,poliruotą šviesią MDF.Pirštų antspaudai liko ir matėsi...Tai ant kokios MDF nesimato tuomet? g.gif Buvau prisiskaičiusi,kad nesimato ir ant baltos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 26 sausio 2013 - 17:08

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 26, 15:52)

QUOTE(xde @ 2013 01 26, 17:03)

klausimas abiem... o kaio del patogumo atidarinejant??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 26, 18:46)
klausimas abiem... o kaio del patogumo atidarinejant???  g.gif

Visai normaliai. Kaip darai už rankenos, taip už šitos.
Papildyta:
QUOTE(xde @ 2013 01 26, 18:03)
O dabar kaip gamintojai siūlo daryti įfrezuotas rankenėles?Tik viršutinėse ar ir apatinėse spintelėse?Kaip populiariau,praktiškiau?
Apčiupinėjau salone dažytą,poliruotą šviesią MDF.Pirštų antspaudai liko ir matėsi...Tai ant kokios MDF nesimato tuomet? g.gif Buvau prisiskaičiusi,kad nesimato ir ant baltos g.gif

Kaip matot pas mane baltas blizgus. Jokių anspaudų nelieka.
Ar tikrai blizgų čiupinėjot, gal matinį?
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 26, 18:51)
Papildyta:

ant balto blizgaus antspaudai lieka,bet jie nesimato,todel valyti reikia gana retai...matosi tik kai saule staciai pasviecia arba is zvelgiant is stataus sono...zodziu pamatyt ka nors yra "problema" thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 26, 19:05)
ant balto blizgaus antspaudai lieka,bet jie nesimato,todel valyti reikia gana retai...matosi tik kai saule staciai pasviecia arba is zvelgiant is stataus sono...zodziu pamatyt ka nors yra "problema" thumbup.gif

del virsutiniu spinteliu tai pas mane yra 3cm ilgesnes dureles ir uz ju apacios atidarau...nemanau,kad cia kazka frezuoti reiketu....ir nekaip atrodytu virsuje tie grioveliai bigsmile.gif
Atsakyti
Eikit jus sau, per savaite 20 psl privaret! bigsmile.gif Sugedo pc, tai daviau jum ramybe biggrin.gif O ant ne savo tel net lt raidziu nerandu biggrin.gif Treciadieni zada atvezt jau mano sedevra, jei ir labai nusigrybavus busiu, ikelsiu, galesim kartu pasijuokt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 26, 20:14)
Eikit jus sau, per savaite 20 psl privaret!  bigsmile.gif Sugedo pc, tai daviau jum ramybe biggrin.gif O ant ne savo tel net lt raidziu nerandu biggrin.gif Treciadieni zada atvezt jau mano sedevra, jei ir labai nusigrybavus busiu, ikelsiu, galesim kartu pasijuokt biggrin.gif

tai tik parodo kokia vieta uzima virtuve musu namuose.....lauksim sedevro...cia juk niekas nesijuokia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 26, 18:51)
Papildyta:

nu atidaryt aisku, o kaip uzdaryt, kazkaip man atrodo noresis vistiek liesti pavirsiu ir uzdarinejant ar nenusiciupines g.gif
Atsakyti
chebra, pagaliau siandi uzsisakiau virtuve thumbup.gif tikiuosi nesigailesiu del spalvu ir viso kitos, baldzius pasirode gan kietas ismanantis ka daro, dar daug kur mane papilde nors ir pati jau buvau pasikauscius, aciu jum, kad padejot tokia tapti 4u.gif jis ta pastebejo lotuliukas.gif bet is kitos puses toks i savo puse, nes sake nepasizada
mano horizontalaus rasto derint blink.gif , nu sako pazesiu, kas tipo gausis bet tipo nepazadu, uz tokius pinigus nestovesiu salia kai pjaus ir dalis plokstes mest lauk unsure.gif hmmm g.gif g.gif g.gif
va sunkiai bet issikaulinau visas spinteles vieno lygio nes norejo del gartraukio viena islygiuot, sakau darykit ka norit, nes nakti nemiegosiu noriu vienodu, tai pasiule kad kai nupirksiu gartrauki imontuojama i spintele jam privesciau jis ant jo des ta plokste ir bus spintele prailginta kaip ir visos vienodo aukscio, na tikiuos supratot apie ka as ax.gif ( man taip graziau, nes mano ir taip maza virtuve ir jei dar trys spinteles ir tos visos nelygios tai jau ka zinau,gyvenimo kreive biggrin.gif geriau tada tokia virtuve kur ryta imetet foto , nei nauja ne pagal kaip norejau,,,)
tik kl ar visu pvz elica gartraukiu tas priekis sidabrinis nusiima, kad ta plokste prisukt, sake jis kad daugumos nusiima, bijau ne toki nupirkt HEEEELP
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 26 sausio 2013 - 20:48
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 26, 20:32)
tai tik parodo kokia vieta uzima virtuve musu namuose.....lauksim sedevro...cia juk niekas nesijuokia lotuliukas.gif

Nu jei paciai bus juokinga tai duosiu leidima - galesit ir jus juoktis biggrin.gif bet jei man pasorodys viskas pakenciama - nukirsiu vietoj besijuokiancius biggrin.gif
Elena, oo pagaliau smile.gif kada bus?
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 26, 15:52)
Vat, vakar kažkas rankenų išfrezuotų iš arčiau prašė. Nelabai eina nufotkint tą baltą, bet bendras vaizdas yra.

Dėkui, tikrai aiškiau 4u.gif
Beveik....
Tik vistiek nesuprantu, tai pas jus ten jokio metalo nėra, išfrezuota ir nudažyta? g.gif doh.gif Nu nepykit už kvailą klausimą lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasirodau mūsų planuojamos virtuvės planelį ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapute33: 26 sausio 2013 - 21:31