Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 26, 01:47)

pagarba uz kantrybe ir blaivu plota mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 26 sausio 2013 - 10:07
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 26, 01:42)
as suprantu visus kastus visas amortizacijas esme ne ta....  man tieiog pasidare idomu pasidomet koks yra ralus skirtumas tarp fasadu... nes vienas baldininkas paskaiciavo man su mdf ir mediena.. tai skirtumas gavos 5t lt..... o kadangi cia visi skalambijo kad mdf yra ZIAURIAI brangus  tai ir pagalvojau ar gali but tos skirtumas... ir kadangi esu gulimam rezime tai nepatingejau pasidomet realiu skirtumu  cool.gif 

ok, daugiau nebesneku tuo klausimu, bet jus man atsakykit i paskutini klausima... jei raso kad kvadrato supjovimo kaina 6lt, tai norit pasakyt kad supjaustyt man ta kvadrata i 100 kvadraciuku 1*1 vistiek kainuos 6lt??? na nelogiska ar ne  blink.gif  taip kaip ir sakyt kad pridek prie plokstes kainos 10lt  irgi nelogiska  g.gif

bigsmile.gif ...pjaustyt kvadrata i simta daliu irgi nelogiska lotuliukas.gif ....as rasiau "grubiai"...,nes kai as nuejau i ploksciu sopa ten buvo kainos surasytos kvadratais,be nieko ir plius kantai....tai gavosi kad lenkiskas LMDP parasyta 26,pridejau grubiai kanta (kazkur 3lt) ir darba (kaip minejos apie 6lt)...su kalkuliatorium sudejau ir gavosi kazkur 10lt..........del kainu skirtumu tai akivaizdu - 36lt polska lmdp ir apie 250lt dazytas,poliruotas blizgus mdf.......kainu skirtumas didelis,bet pacios kainos tikri ne ziauriai dideles......taip taip,atsifiltruokit postus-naudokit brita filtrus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2013 01 26, 10:04)
Man skaičiavo paprasta plokštę Cleaf ar Termopalas, kai klausiau apie dažytą blizgų MDF, kaina sakė skiriasi maždaug trečdaliu. Tai sakė firma, kuri pati pjauna ir dažo, bei atlieka šią paslaugą kitiems.

pas didmenininkus termopal kvadrato kaina prasideda kazkur nuo 50lt (isparduodamos nuo 25lt).........bet,kad blizgus dazytas MDF kainuotu maziau 200 dar nesu girdejes,nes siaip vidurkis yra apie 250lt (blizgaus,poliruoto)....nezinau is kur tas trecdalis,nebent mano matematikos zinios pasenusios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 26, 10:30)
.tai gavosi kad lenkiskas LMDP parasyta 26,pridejau grubiai kanta (kazkur 3lt) ir darba (kaip minejos apie 6lt)...su kalkuliatorium sudejau ir gavosi kazkur 10lt.........

tai skaiciuokit is naujo mirksiukas.gif jei pas mane gaunas 70m kanto tai tai vien kantavimas 630 tongue.gif plius plokste 240 nu ok lenkiska 160... plius supjovimas minimum 50, nors abejoju ar kas uz tiek zaisutu, tai jau minimaliai gaunas 840lt tongue.gif taip kad nereik lelia kaip pigu yra paprasta plokste...

beja, jūsų taip išaukštinta firma man su mdf'inem filinginem durelem paskaiciavo 12t cool.gif kai visi kiti net su medzio masyvo fasadu neperzenge 10t 4u.gif visa kita vienoda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 26 sausio 2013 - 10:51
QUOTE(Elenna @ 2013 01 25, 21:51)
nors ir baisus atsiliepimai apie juoda kriaukle, bet as vistiek ja pirksiu  lotuliukas.gif

nebutinai turi buti pas visas smelio spalvos kriaukles ax.gif
pas mano pazystama balta kriaukle, nes virtuve balta, taip, po 5-6 metu vietomis pagelto ir reikia dazniau pavalyti, bet vis tiek man grazu smile.gif
o as jau 7 metus plaunu indus apvalioje kriaukleje, nepatogu tik orkaites skarda isplauti, bet ir tai ne problema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 26, 11:43)
tai skaiciuokit is naujo  mirksiukas.gif jei pas mane gaunas 70m kanto tai  tai vien kantavimas 630  tongue.gif  plius plokste 240 nu ok lenkiska 160... plius supjovimas minimum 50, nors abejoju ar kas uz tiek zaisutu, tai jau minimaliai gaunas 840lt  tongue.gif  taip kad nereik lelia  kaip pigu yra paprasta plokste...

beja, jūsų taip išaukštinta firma man su mdf'inem filinginem durelem paskaiciavo 12t cool.gif  kai visi kiti net su medzio masyvo  fasadu neperzenge 10t   4u.gif  visa kita vienoda...

nera problemu,jus darykites kur pigiau ir geriau..as tik pasidziaugsiu....as papsakojau savo istorija....

cia sestadienio rytui,for fun:

patogivirtuve.lt

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 26 sausio 2013 - 11:34
Na atsitempiu dar karta projekta, tikiuos jau paskutini karta biggrin.gif
Kaip cia protingiau pasielgus su kaitlente. Ji dviviete, tad kazin ja geriau per viduri orkaites montuoti, ar lygiuoti su desine ( ziurint i pav ) puse? pirmu atveju laimiu po kelis cm is abieju pusiu, bet nedaug teislosiu, o va antru atveju tureciau didesni tarpa tarp plautuves ( jis bus kairej uz taciu bloko ) ir kaitlentes g.gif

Ir kurioj vietoj det rozete virs darbastalio - tarp plautuves ir kaitlentes ar tarp kaitlenets ir ukines spintos g.gif
user posted image

p.s. matmenis dar primenu Ukine spinta 50 cm, salia esanti spintele 40, toliau orakite 60 ( kaitlente bus dviviete) , stalciai 49 cm, toliau esanti spintele tokia kampine ir didziosios dureles 50 cm, o kampe esancios mazos 30 cm. Ten bus plautuve. Bendras ilgis apatiniu 279 cm. O virsutiniu spinteliu iki tos kampines atviros lentynos 192,5 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 26 sausio 2013 - 11:48
QUOTE(Biškis @ 2013 01 26, 11:45)
Ir kurioj vietoj det rozete virs darbastalio - tarp plautuves ir kaitlentes ar tarp kaitlenets ir  ukines spintos  g.gif

Na jei čia būtų mano virtuvė, tai dėčiau ir ten ir ten biggrin.gif Darbastalio zonoj jų reikia tai tikrai, o jei planuojat el. virdulį, tai prie ūkinės spintos jam geriausia vieta smile.gif

Aij, aš tai gyvenu su ta nuostata, kad rozečių per daug niekad nebūna biggrin.gif Geriau viena kita nenaudojama, nei paskui galvos skausmas kur ką įjungt arba dar geriau tuos prailgintojus tampyt doh.gif lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif

P.S. Saulutė šviečia, o man norisi vilku staugt, kad kavą dar negreit naujoj virtuvėj gersiu frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 01 26, 12:45)
Na atsitempiu dar karta projekta, tikiuos jau paskutini karta  biggrin.gif
Kaip cia protingiau pasielgus su kaitlente. Ji dviviete, tad kazin ja geriau per viduri orkaites montuoti, ar lygiuoti su desine ( ziurint i pav ) puse? pirmu atveju laimiu po kelis cm is abieju pusiu, bet nedaug teislosiu, o va antru atveju tureciau didesni tarpa tarp plautuves ( jis bus kairej uz taciu bloko ) ir kaitlentes  g.gif

Ir kurioj vietoj det rozete virs darbastalio - tarp plautuves ir kaitlentes ar tarp kaitlenets ir  ukines spintos  g.gif
user posted image

p.s. matmenis dar primenu Ukine spinta 50 cm, salia esanti spintele 40, toliau orakite 60 ( kaitlente bus dviviete) , stalciai 49 cm, toliau esanti spintele tokia kampine ir didziosios dureles 50 cm, o kampe esancios mazos 30 cm. Ten bus plautuve. Bendras ilgis apatiniu 279 cm. O virsutiniu spinteliu iki tos kampines atviros lentynos 192,5 cm

rodos ir graziau ir logiskai kaitlente montuoti per viduri orkaites ir gartraukio,juolab,kad to gabaliuko tarp plautuves ir kaitlentes tikrai pakaks....o rozeciu tai sutinku,reiketu tikrai ne viena, o bent dvi ir dviejose vietose...pasimastykit ka jungsit ir kur ka statysit,gal ateityje atsiras kavos aparatas ar tas keistas daikatas mikrobangine,gal cainikas ( as tai naudoju dujini) ir pan....salia ukines spintos turetu buti,nes ten gal laikysit sulciaspaude,koki blenderi ar tarkavimo masina....ir tt.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 26, 12:20)
pasimastykit ka jungsit ir kur ka statysit,gal ateityje atsiras kavos aparatas ar tas keistas daikatas mikrobangine

na jungsu viskas kas tik papuls po ranka tongue.gif o jei rimciau, tu jungiamu naudojamu prietaisu yra nemazai, bet jie negyvens pastoviai ant darbastalio ( tada net morka netilptu ) , o ir kartu naudojami bus nebent kokie du iskart g.gif

a tu keistu daiktu neturim ir nenaudojam n metu schmoll.gif

ech, dabar kaip MB nuteikti dviems rozeciu komplektams, nes laidus teks i gipsa ikisti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 25, 21:38)
reikia atsizvelgti i stalvirsio auksti-jei bus 85cm tai kaip atrodys tos rozetes per viduri sieneles>?
ar bus grazu kai stoves cainikas ir juodas laidas kazkur pakiles per viduri sieneles.......karoce,jei jums patinka tada valio..

Normaliai tos rozetės pas mus atrodo- spalva labai panaši į plytelių- nešviečia balti blynai, arbatinukų elektrinių nenaudojam- jei yra paprastas, statomas ant dujinės- tai kam man dar vienas biggrin.gif , prietaisai panaudojami ir padedami į vietą, todėl jokie laidai niekur nekyšo
P.S.- kai dėjau foto- nieks čia nesijuokė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 01 26, 13:28)
na jungsu viskas kas tik papuls po ranka  tongue.gif o jei rimciau, tu jungiamu naudojamu prietaisu yra nemazai, bet jie negyvens pastoviai ant darbastalio ( tada net morka netilptu ) , o ir kartu naudojami bus nebent kokie du iskart  g.gif

a tu keistu daiktu neturim ir nenaudojam n metu  schmoll.gif

ech, dabar kaip MB nuteikti dviems rozeciu komplektams, nes laidus teks i gipsa ikisti  doh.gif

mobiliems daiktams pakaks ir 2 rozeciu (1 taske)....bet jei atsiras stacionariu (kavos aparatas,mikrobangine ar dar koks biesas,cainikas ar gruzdintuve pvz,juk nedesit pastoviai i spinta,stoves ant stalo),tada 2 gali neuztekti.........as pats sudejau 5 rozetes (virtuve 3,7metro)....tai viename gale kavos aparatas ijungtas,kitam gale pastoviai kazkas kraunama (el. dantu sepetukas,telefonas),kartais jungiu sulciaspaude....tai jei dar el. cainikas butu,tai butu pats tas.....mikrobangines niekada neturejau,reiks paguglinti kas cia per 19 amziaus stebuklas islikes iki siu laiku g.gif ....kai dirbau norvegijoi ir skrosdavau lasisas fabrike tai ten bendroi virtuvei budavo kruva tu dezuciu,bet namuose tai ne uz ka tokios schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 26, 13:37)
Normaliai tos rozetės pas mus atrodo- spalva labai panaši į plytelių- nešviečia balti blynai, arbatinukų elektrinių nenaudojam- jei yra paprastas, statomas ant dujinės- tai kam man dar vienas  biggrin.gif , prietaisai panaudojami ir padedami į vietą, todėl jokie laidai niekur nekyšo
P.S.- kai dėjau foto- nieks čia nesijuokė  mirksiukas.gif

as uz dujinius virdulius thumbup.gif ....man kai rozetes yra vos ne per viduri sieneles tai nieko baisaus,bet kai ka nors jungi ir juodas laidas viniojasi ten i virsu tada negrazu,bet cia nera del ko juoktis....ar ten dar zudytis bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 26 sausio 2013 - 12:48
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 26, 12:37)
mikrobangines niekada neturejau,reiks paguglinti kas cia per 19 amziaus stebuklas islikes iki siu laiku g.gif

ech, kad man dar plius koki 1 metra virtuvinio biggrin.gif

na mikrobange tai aisku dabar jau, o is pradziu gi nieks nieko baisaus apie jas nekalbejo g.gif kazin ar po kazikiek metu nepasisuks kalba pvz apie kokias indukcines g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 26 sausio 2013 - 13:01