QUOTE(akvilyte @ 2013 01 26, 00:42)
as suprantu visus kastus visas amortizacijas esme ne ta.... man tieiog pasidare idomu pasidomet koks yra ralus skirtumas tarp fasadu... nes vienas baldininkas paskaiciavo man su mdf ir mediena.. tai skirtumas gavos 5t lt..... o kadangi cia visi skalambijo kad mdf yra ZIAURIAI brangus tai ir pagalvojau ar gali but tos skirtumas... ir kadangi esu gulimam rezime tai nepatingejau pasidomet realiu skirtumu
ok, daugiau nebesneku tuo klausimu, bet jus man atsakykit i paskutini klausima... jei raso kad kvadrato supjovimo kaina 6lt, tai norit pasakyt kad supjaustyt man ta kvadrata i 100 kvadraciuku 1*1 vistiek kainuos 6lt??? na nelogiska ar ne
taip kaip ir sakyt kad pridek prie plokstes kainos 10lt irgi nelogiska
1. na dėl
žiauriai brangu gal kiek perlenkėt lazdą, bet kad jie brangesni - faktas. jei paklausinėtumėt daugiau baldininkų, skirtumas galėtų būti nuo simbolinio iki tikrai apčiuopiamo. kaip ir sakiau - kas ką moką daryti - tas tą daro draugiškais įkainiais, o jei reikia daryti tai, ko nelabai moka - kaina gali sukilti ir neadekvačiai. Kiti perką paslaugą ir dar nori uždirbti kaip už savo darbą. Treti iš viso nieko negamina, bet priima užsakymus, juos išdalina paslaugą atliekančioms įmonėms, netgi surinkimą samdo.
2.tą patį galima pasakyti ir apie medieną. 5tLt skirtumas dėl 6m2 fasadų tarp dažyto MDF ir masyvo - kosmosas. nebent masyvą skaičiavo iš tiko medienos
3.jeigu rašo kad 1m2 supjovimo kaina 6Lt, tai Jūs galite reikalauti kad Jums supjautų tą kvadratą į 100 gabaliukų ir teoriškai jie turėtų tą padaryti
aišku aš nežinau ką Jūs su jais veiksite
bet Jūs būtumėt teisi
Praktiškai niekas taip Jums nepjaus už tuos 6Lt, bet paprašys daugiau pinigų. Nebent Jūs imsite 100m2 ir tik tą vieną reiks supjaustyti į 100 gabaliukų. beje, patyrusiam pjaustytojui tai užtruktų maksimum 15min
4. grubiai primesti kainas galima, ant kvadrato užmetant kažkokią pinigų sumą. na 10 litų tikrai neužteks, su tuo sutinku. truputi atfiltruokite postus, kada kas rašo tik tam kad rašyt, nelabai mąstant ką rašo, o kada rašo rimtai.
sėkmės gulimam rėžime ir greičiau prisijunkite prie vaikščiojančių