Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 25, 23:38)
nieko ten kažko super duper neturėtu prisidėti, preliminariai galite pasiskaičiuoti kad ir pagal šitas kainas

nu zinokit taip atrodo... bet kai dureliu 30, tai doh.gif as skaiciavau su situo: http://www.baldzius.lt/ jei ten butu ne stalciai o spintutes, tai manau kaina zenkliau skirtusi g.gif o visus kitus variantus: dazyta frezuota mdf, dureles su filingais mdf'ines ir medines- skaiciavo firmos pgal uzklausa... bet firmos kurios uzsiima butent durelemis g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 26, 00:32)
lyginant su egger plokste (na taip pacios plokstes kaina apie 40 berods lt, bet kai susideda pjovimas, kantavimas..) ... rolleyes.gif  6 su trupucio kvadratu fasadu pas mane gaunas  rolleyes.gif

tai pridedam 10 supjovimui ir sukantavimui ir gausis apie 50-55lt egger kvadratas.....o dazytas matinis (pigus) mdf bus ne maziau 150lt....o dazytas blizgus poliruotas bus ne maziau 200lt............tai sakyciau skirtumas padorus...ir tai cia optimistines kainos mdf g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 25, 23:46)
tai pridedam 10 supjovimui ir sukantavimui ir gausis apie 50-55lt egger kvadratas.....o dazytas matinis (pigus) mdf bus ne maziau 150lt....o dazytas blizgus poliruotas bus ne maziau 200lt............tai sakyciau skirtumas padorus...ir tai cia optimistines kainos mdf g.gif

na tada baldzius.lt ima nenormaliai dideles kainas uz darba??? nes nepatingejau dar kart primest, tai gavo 1000lt su trupuciu g.gif g.gif mdfa paskaiciavo po 220 blizgus su frezuotom rankenelem g.gif

nu ir ka reiskia 10 supjovimui ir kantavimui... norit pasakyt kad ar as ta kvadrata pjaustysiu ir kantuosiu i dvi dalis ar i dvidesimt bus ta pati kaina??? ar as cia kazko nesuprantu??? fool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 26 sausio 2013 - 00:28
QUOTE(Elenna @ 2013 01 25, 20:51)
nors ir baisus atsiliepimai apie juoda kriaukle, bet as vistiek ja pirksiu  lotuliukas.gif

o aliuminio spalva netinka?
user posted image
http://www.aquasanit...autuviu-spalvos
Kiek žiūrėjau gyvai,pasirodė labai priimtina,prie buitinės technikos,maišytuvo derėtų.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 25, 23:46)
nu zinokit taip atrodo... bet kai dureliu 30, tai  doh.gif  as skaiciavau su situo: http://www.baldzius.lt/  jei ten butu ne stalciai o spintutes, tai manau kaina zenkliau skirtusi  g.gif  o visus kitus variantus: dazyta frezuota mdf,  dureles su filingais mdf'ines ir medines- skaiciavo firmos pgal uzklausa... bet firmos kurios uzsiima butent durelemis  g.gif

kažkaip ten man per sudėtingai smile.gif
skaičiuokite paprasčiau: plokštės kvadratas + užmeskite ant broko/atraižų (nežinau kiek, bet tarkime ~15%) tada kiek kainuoja supjovimas kvadrato, tada 1m kantavimo kaina, pasirinktu kantu. be abejo reikia ir pačio kanto (vėlgi su užlaida), gręžimas, jei reikia - tada matysite gamybos ir žaliavų kaštus. Visa kitą - įrengimų amortizacija, patalpų nuoma, darbo užmokestis, administracijos išlaikymas, konstruktoriaus/dizainerio darbo užmokestis (jei toks aparatas yra) na ir mokestis už žinias kaip iš tos plokštės padaryti baldą ar fasadą smile.gif ar tiek verta mokėti ar ne - čia jau individualu, kaip ir pats baldas - vienas imlesnis darbui, kitas mažiau.

iš principo čia yra daug dedamųjų, kurių neįtakoja medžiagos ar kitas mūsų pasirinkimas, todėl manau būtų logiška sutelkti dėmesį į galutinio produkto kainą bei kitas sąlygas ir priimti sprendimą remiantis ta informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 25, 22:38)
....

mikrobangine tai vabse kas cia per daiktas>?...tipo ta dezute uz 100lt kur tipo sildo kazka...nu jei jum skanu tada irgi ok g.gif
Papildyta:
jei jums isipaiso i interjero spalvas tai tada gal ir nieko...bet siaip tas juodas kleckas apetito neprideda...ir valosi s*dinai....paziurekit i mane ir bus aisku schmoll.gif
Papildyta:

siaip visai isipaisytu, galvoju susisauktu su kaitlentes juodu plemu g.gif kdes bus juodos, spinteles sokolado tamsios, stalvirsis rusvas is pradziu apie smeline kriaukle galvojau, bet cia sake kad ji turi but beveik identiskos spalvos su stalvirsiu tada gerai, jei ne tada imti juoda, man juoda kazkaip ir graziau, bet kad nebut tas juodas plemas kaip sakot, juk kaitlente dera su orkaite, o kriaukle gali but tiek prie stalvirsio spalvosm tiek juoda tik kad deretu bendram vaizde, kokia tada gausiu su akcija tokia pirksiu, bet labiau prie juodos mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 26, 00:26)

nu ir ka reiskia 10 supjovimui ir kantavimui... norit pasakyt kad ar as ta kvadrata pjaustysiu ir kantuosiu i dvi dalis ar i dvidesimt bus ta pati kaina???  ar as cia kazko nesuprantu??? fool.gif

vieni už supjovimo 1 bėginį metrą ima, kiti už 1m2, kantavimas dažniausiai už 1 bėginį metrą. jei detalės smulkios - laimi užsakovas, jei detalės didelės - palankiau paslaugos tiekėjui, jei skaičiuojama už 1m2
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 01 26, 00:32)
bet cia sake kad ji turi but beveik identiskos spalvos su stalvirsiu tada gerai, jei ne tada imti juoda, man juoda kazkaip ir graziau, bet kad nebut tas juodas plemas kaip sakot, juk kaitlente dera  su orkaite, o kriaukle gali but tiek prie stalvirsio spalvosm tiek juoda tik kad deretu bendram vaizde, kokia tada gausiu su akcija tokia pirksiu, bet labiau prie juodos mane  blush2.gif

temoje apie kriaukles jų pardavėjas kaip tik nepataria rinktis pagal stalviršį:
http://www.supermama...?...&p=54413624
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 26, 00:32)

as suprantu visus kastus visas amortizacijas esme ne ta.... man tieiog pasidare idomu pasidomet koks yra ralus skirtumas tarp fasadu... nes vienas baldininkas paskaiciavo man su mdf ir mediena.. tai skirtumas gavos 5t lt..... o kadangi cia visi skalambijo kad mdf yra ZIAURIAI brangus tai ir pagalvojau ar gali but tos skirtumas... ir kadangi esu gulimam rezime tai nepatingejau pasidomet realiu skirtumu cool.gif

ok, daugiau nebesneku tuo klausimu, bet jus man atsakykit i paskutini klausima... jei raso kad kvadrato supjovimo kaina 6lt, tai norit pasakyt kad supjaustyt man ta kvadrata i 100 kvadraciuku 1*1 vistiek kainuos 6lt??? na nelogiska ar ne blink.gif taip kaip ir sakyt kad pridek prie plokstes kainos 10lt irgi nelogiska g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 26, 00:42)
as suprantu visus kastus visas amortizacijas esme ne ta....  man tieiog pasidare idomu pasidomet koks yra ralus skirtumas tarp fasadu... nes vienas baldininkas paskaiciavo man su mdf ir mediena.. tai skirtumas gavos 5t lt..... o kadangi cia visi skalambijo kad mdf yra ZIAURIAI brangus  tai ir pagalvojau ar gali but tos skirtumas... ir kadangi esu gulimam rezime tai nepatingejau pasidomet realiu skirtumu  cool.gif 

ok, daugiau nebesneku tuo klausimu, bet jus man atsakykit i paskutini klausima... jei raso kad kvadrato supjovimo kaina 6lt, tai norit pasakyt kad supjaustyt man ta kvadrata i 100 kvadraciuku 1*1 vistiek kainuos 6lt??? na nelogiska ar ne  blink.gif  taip kaip ir sakyt kad pridek prie plokstes kainos 10lt  irgi nelogiska  g.gif

1. na dėl žiauriai brangu gal kiek perlenkėt lazdą, bet kad jie brangesni - faktas. jei paklausinėtumėt daugiau baldininkų, skirtumas galėtų būti nuo simbolinio iki tikrai apčiuopiamo. kaip ir sakiau - kas ką moką daryti - tas tą daro draugiškais įkainiais, o jei reikia daryti tai, ko nelabai moka - kaina gali sukilti ir neadekvačiai. Kiti perką paslaugą ir dar nori uždirbti kaip už savo darbą. Treti iš viso nieko negamina, bet priima užsakymus, juos išdalina paslaugą atliekančioms įmonėms, netgi surinkimą samdo.
2.tą patį galima pasakyti ir apie medieną. 5tLt skirtumas dėl 6m2 fasadų tarp dažyto MDF ir masyvo - kosmosas. nebent masyvą skaičiavo iš tiko medienos
3.jeigu rašo kad 1m2 supjovimo kaina 6Lt, tai Jūs galite reikalauti kad Jums supjautų tą kvadratą į 100 gabaliukų ir teoriškai jie turėtų tą padaryti smile.gif aišku aš nežinau ką Jūs su jais veiksite lotuliukas.gif bet Jūs būtumėt teisi lotuliukas.gif Praktiškai niekas taip Jums nepjaus už tuos 6Lt, bet paprašys daugiau pinigų. Nebent Jūs imsite 100m2 ir tik tą vieną reiks supjaustyti į 100 gabaliukų. beje, patyrusiam pjaustytojui tai užtruktų maksimum 15min
4. grubiai primesti kainas galima, ant kvadrato užmetant kažkokią pinigų sumą. na 10 litų tikrai neužteks, su tuo sutinku. truputi atfiltruokite postus, kada kas rašo tik tam kad rašyt, nelabai mąstant ką rašo, o kada rašo rimtai.
sėkmės gulimam rėžime ir greičiau prisijunkite prie vaikščiojančių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 01 26, 01:27)
o aliuminio spalva netinka?
user posted image
http://www.aquasanit...autuviu-spalvos
Kiek žiūrėjau gyvai,pasirodė labai priimtina,prie buitinės technikos,maišytuvo derėtų.

gal ir nieko g.gif reiktu gyvai i tas spalvas isigilinti, nes ciupinus tik juoda smeline ir ruda tamsia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(xde @ 2013 01 26, 01:42)
temoje apie kriaukles jų pardavėjas kaip tik nepataria rinktis pagal stalviršį:
http://www.supermama...?...&p=54413624

geras, aciu, idomiai pasiskaiciau 4u.gif
nezinojau kad net kriauklei yra atskira tema bigsmile.gif
Atsakyti
Man skaičiavo paprasta plokštę Cleaf ar Termopalas, kai klausiau apie dažytą blizgų MDF, kaina sakė skiriasi maždaug trečdaliu. Tai sakė firma, kuri pati pjauna ir dažo, bei atlieka šią paslaugą kitiems.
Atsakyti