Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Taip, Siemens smile.gif Va šitą https://www.tausa.lt...-HB43GS540.html
Papildyta:
QUOTE(xde @ 2013 01 20, 14:13)
kas gamintojas?

Man toks jausmas, kad čia vėl ironija buvo..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 20, 14:29)
Taip, Siemens smile.gif Va šitą https://www.tausa.lt...-HB43GS540.html
Papildyta:

mes ir nusižiūrėjom šitą modeliuką thumbup.gif su pirolize nutarėm nepirkti, nes galingumas jau visai kitas ir reiktų laidus naujus montuot (o remonto nesiruošiam daryt bent kol kas).

šitus juokus kartais būna sunkoka perprast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 20, 13:29)

turbūt biggrin.gif Galvojau,gal kokia negirdėta naujovė atsirado doh.gif
Atsakyti
tai aišku, kad robotukas vėl kvailioja tongue.gif turbo nano bio lotuliukas.gif

o dėl orkaitės su pirolize, tai užklausiau ir buitinės technikos temoje, bet savaitgalis, visi specai turbūt ilsisi biggrin.gif tai ten rašiau, kad mano padruškė turi orkaitę su pirolize, tai kartą užkūrė, kažkas ten pradėjo darytis, sugedo, ar kas, atvažiavo orkaičių meistrai, tai pasakė, kad ten kažkur reikėjo oro tarpus daryt, maždaug, kažkokia spec. spintelė turbūt doh.gif tai man dabar baisiai parūpo g.gif nes noriu tos pirolizės, ten orkaičių/kaitlenčių temoje kažkas įkėlė savo orkaitės foto prieš ir po pirolizės. rezultatas - reik pamatyt thumbup.gif kaip nauja thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 20, 14:29)

labai graži thumbup.gif bet man tokie trūkumai:
1. nėra pirolizės
2. rankenėlės paviršiuje - čia tai didelis trūkumas, nes dabar jau vargstu valydama visas tas atsikišusias rankenėles doh.gif
3. biškelį mažoka g.gif

bet tikrai, labai graži wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rimma_ma @ 2013 01 20, 14:32)
mes ir nusižiūrėjom šitą modeliuką  thumbup.gif su pirolize nutarėm nepirkti, nes galingumas jau visai kitas ir reiktų laidus naujus montuot (o remonto nesiruošiam daryt bent kol kas).

o geras blink.gif o tai iš kur žinot, kad bus maža galingumo? ir kaip man sužinot? umn.gif
Papildyta:
nu va, prašau - pirolizės iliustracija:
http://www.supermama...?...80902&st=12
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 01 20, 15:13)
labai graži thumbup.gif  bet man tokie trūkumai:
1. nėra pirolizės
2. rankenėlės paviršiuje - čia tai didelis trūkumas, nes dabar jau vargstu valydama visas tas atsikišusias rankenėles doh.gif
3. biškelį mažoka g.gif

bet tikrai, labai graži wub.gif
Papildyta:

o geras blink.gif  o tai iš kur žinot, kad bus maža galingumo? ir kaip man sužinot? umn.gif
Papildyta:
nu va, prašau - pirolizės iliustracija:
http://www.supermama...?...80902&st=12

mes buvom vienoj firmoj užsukę pasicekavint plokščių, tai mums ten išaiškino, kad senuose daugiabučiuose laidai aliuminiai ir neatlaikyt gali, susvilt "besipirolizindami". Tau nutarėm nesukt galvos ir imt ecoclean. aš kaip suprantu, ten eina maximali galia 3,5 kW, o aliuminis laidas atlaiko apie 2. bet jūs pati dar pasidomėkit tuo klausimu, kad nesuklaidinčiau labai ax.gif

o rankenėlės orkaitės rašo, kad įspaudžiamos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 01 20, 12:47)
Dar niekas savaime neišsivalė biggrin.gif Nagus bet kokiu atveju reikia prikišt biggrin.gif

Turi papildomą tūkstantį kitą- prikiši mažiau, neturi- daugiau...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif niekas taip neisvalys kaip rankeles thumbup.gif juk ir rubo su stipria deme nemetam tiesiai i skalbianke, pirmiau gerai patrinam rankiniu budu biggrin.gif
Atsakyti
nu, nepatingėkit, mergaitės, pažiūrėti tą nuorodą, kur įmečiau.
Papildyta:
QUOTE(rimma_ma @ 2013 01 20, 15:26)

o rankenėlės orkaitės rašo, kad įspaudžiamos  g.gif

nu va, o aš iš paveikslėlio nusprendžiau, kad ne doh.gif persiprašau 4u.gif
Atsakyti
as su kl del plokstes ar labai ryskus skirtumas del kokybes lenku pfleiderer , latviu bolderaja, ir ceku kronospan? kokia patartu rinktis baldzius jei visose yra patinkanciu spalviniu, tada toliau ziurint pagal kokybe kaip jos isidestytu? nes del bolderajos esu girdejus is keliu zmoniu kad kazkuo jin blogesne g.gif ar uzsisakius is jos galiu tiketis kad mano virtuve suklyps isgrius, varztai plokstej nesilaikys po pusmecio biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 20 sausio 2013 - 14:36
Del pirolizes instrukcijoje taip rasoma:
Fanera ar kitokia baldų, kuriuose montuojamas prietaisas,apdaila turi būti apdorota karščiui atspariais klijais (100°C);kitaip dėl aukštos temperatūros baldai gali deformuotis.• Prieš montuodami prietaisą nuo virtuvės baldo, kuriame bus montuojamas prietaisas, nuimkite galinę sienelę kartu su visu išpjovimu.• Virtuvės baldo apatinė plokštė (maks. 530 mm) turi visada būti trumpesnė nei šoninės sienelės, kad būtų pakankama oro cirkuliacija.• Baldą, kuriame montuojamas prietaisas, sulygiuokite naudodami gulsčiuką.• Virtuvės baldas, kuriame montuojamas prietaisas, turi būti apsaugotas nuo judėjimo, pvz., pritvirtintas prie šalia esančių virtuvės baldų.• Prietaisą pastumkite į virtuvės baldus pakankamai, kad kreiptuvai varžtams, įsukti į orkaitės rėmo skyles, būtų padėti palei virtuvės elemento šonines sieneles.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 01 20, 15:44)
Del pirolizes instrukcijoje taip rasoma:
Fanera ar kitokia baldų, kuriuose montuojamas prietaisas,apdaila turi būti apdorota karščiui atspariais klijais (100°C);kitaip dėl aukštos temperatūros baldai gali deformuotis.• Prieš montuodami prietaisą nuo virtuvės baldo, kuriame bus montuojamas prietaisas, nuimkite galinę sienelę kartu su visu išpjovimu.•  Virtuvės baldo apatinė plokštė (maks. 530 mm) turi visada būti trumpesnė nei šoninės sienelės, kad būtų pakankama oro cirkuliacija.• Baldą, kuriame montuojamas prietaisas, sulygiuokite naudodami gulsčiuką.• Virtuvės baldas, kuriame montuojamas prietaisas, turi būti apsaugotas nuo judėjimo, pvz., pritvirtintas prie šalia esančių virtuvės baldų.• Prietaisą pastumkite į virtuvės baldus pakankamai, kad kreiptuvai varžtams, įsukti į orkaitės rėmo skyles, būtų padėti palei virtuvės elemento šonines sieneles.

ačiū 4u.gif to paryškinto sakinio tai nesupratau. o temperatūra 100laips. tai kad pirolizės 400-500 g.gif

o kokį renkatės stalviršį? norėčiau labai kieto, nes kartais mėgėja papjaustyti ant jo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 01 20, 14:32)
nu, nepatingėkit, mergaitės, pažiūrėti tą nuorodą, kur įmečiau.

Mano atveju apsisprendimą nulėmė orkaitė be pirolizės, bet su skaidriu stiklu thumbup.gif .. Na ir aišku 2000Lt skirtumas ax.gif
Kalbu apie šituos modelius: su pirolize ir be pirolizės smile.gif

Beje, prieš tai buvusi mano 13 metų amžiaus orkaitė buvo kaip nauja, tiesiog liepdavau... nu gerai jau gerai, prašydavau vyro, kad iššveistų rolleyes.gif

QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 01 20, 14:58)
ačiū 4u.gif  to paryškinto sakinio tai nesupratau. o temperatūra 100laips. tai  kad pirolizės 400-500 g.gif

o kokį renkatės stalviršį? norėčiau labai kieto, nes kartais mėgėja papjaustyti ant jo ax.gif

Mes granitą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 01 20, 18:05)
Mes granitą 4u.gif

aš noriu plokštės ax.gif nu man tas "dzzzinggt" ant akmens nužudyt gali doh.gif dėl to ir stiklinių lentynėlių nepakenčiu ax.gif
Atsakyti