QUOTE(Ancė @ 2013 01 25, 17:12)
O kiek pas jus kvadratų virtuvė?Nebent labai didelė,kad bijot"pavargt" kol puodą nupilsit
Aš irgi prie tų,kad kriauklės nedėt prie kaitlentės.Kita kalba kai virtuvytė mažytė ir pasirinkimo nėra.
ikisiu trigrasi-kriaukle siulau stumt i kaire ir padaryt toki stalvirsio gabaleli kaip yra tarp saldytuvo ir kaitlentes
Papildyta:
QUOTE(Elenna @ 2013 01 25, 17:18)
pagal trikampio taisykle mano virtuve viskas gerai, bus taisyklinga, bet va su jos uzsibaigimu bus taip, kaip raso kad va butent taip daryti negerai, tai ka man dabar keist projekta, nenoriu, man taip tinka, bet kame cia toji blogybe gal nepatogu stalcius del orkaites atidarinet ir atvirsksciai
(pas mane nuo orkaites i desine L raide bus didelis stalciu blokas)
ir jau ryt viskas turiu viska nuo iki zinot, o vis del spalvu dvejoju, ivest antraja ar ne, ta prasme kaip manot mazoj virtuvej daryt virsu apacia vienodas, ar minty man dar yra apacia tamsi ruda o virsus tokios pat teksturos tik baltas-kreminis
ar visgi nemargint daug
laukiu pasisakymu
pas mane tokios spalvos-apacia tamsus sokoladas (pati spalva biski kitaip vadinasi),virsus baltas blizgus ir jokio margumyno....margumyna pasidariau su sienele
Papildyta:
QUOTE(.Vėja. @ 2013 01 25, 17:29)
Kas dėl spalvų, man, asmeniškai, kuo mažiau - tuo gražiau. Turiu omeny baldų spalvas. O ypač virtuvėje ir ypač mažoje. Juk vis tiek dar bus stalas ir kėdės - turbūt skirtingos spalvos nei virtuvinis?
O kur dar kai susidės visi daiktai (kiekvienas su savo spalvomis) - virdulys, puodeliai, lėkštutės, pašluostės, o dar užuolaidų, grindų dangos spalva ir t.t.
Spalvų gausa gražu tik kataloguose, bet bent jau aš kataloginės tvarkos virtuvėje palaikyti tikrai nesugebėčiau.
as vienas gyvenu,neskaitant beisbolo lazdos ir pas mani katalogine tvarka,ir jokio marmalo ar misraines kaip cia rasot-roleto spalva suderinta su fasadu apacia...puodeliu spalvos suderintos su sienele virs darbastalio (balta,raudona),visi irankiai suderinti su orkaites ir skalbenkos spalva
Papildyta:
[quote=Spindulėlė,2013 01 25, 18:42]
Kai stalčius darysit jie nesirems į orkaitės rankeną ir atvirkščiai?
Tam kampe visvien reik padaryti tokį gabaliuką be vieko kokių 5 cm. manau.
tas "gabaliukas" kampe vadinamas flanspanele ir yra tam,kad kampe esanti pvz orkaite atidarant nekliudytu kitame kampe esanciu pvz stalciu ar spinteliu rankelnu-nepramargalinkit situ niuansu,o tai paskui baldininkai pasakys-"o nieko nesaket" ir bus kaip su patogivirtuve.lt
Cenzūra būdinga totalitariniams režimams ir superforumams(Vikipedija).