Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 01 25, 15:37)
Sveikos SM turiu ir as kelis klausimus.

2. Gal kas domejosi baldu furnitura hettich ir bloom
3. Kiek is jusu turi indaplove ir naudojasi ja?

2. pas mane stalčiai hettich, o viršutinių spintelių lankstai blum. Viskuo patenkinta.
3, turiu, naudoju ir labai džiaugiuosi, kad apsisprendžiau ją montuoti, nes virtuvė nedidelė, todėl ilgai galvojau ar man jos reikia ar geriau dar vienas stalčių blokas. nebenorėčiau plauti indų rankom blush2.gif

gal kas turejote tas istraukiamas siuksliadezes ar jos patogu?

labai patogu, bent man patogiau, nei spintelėj.
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 01 25, 17:42)

Kai stalčius darysit jie nesirems į orkaitės rankeną ir atvirkščiai?
Tam kampe visvien reik padaryti tokį gabaliuką be vieko kokių 5 cm. manau.
Papildyta:
QUOTE(Mascara @ 2013 01 25, 18:35)

Visapusiškiausiai pritariu drinks_cheers.gif
O jei su kokiu pedalu dar. Gailiuosi, kad nepasidariau, bet gal dar įmanoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 01 25, 16:42)
jo gali gautis paskum margumynas,,,nebus stalo ir kedziu pas mus  lotuliukas.gif

Teisingai, valgant atsistojus daugiau telpa. thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai man antras variantas gražiau, juo labiau jei grindys bus sudėtos būtent taip kaip pav.
Bet spalvos - tai absoliučiai skonio reikalas.
QUOTE(LolitCafe @ 2013 01 25, 17:19)
o jus taip lengvai kriaukle deliojate, o kur vandentiekio vamzdziai?
Papildyta:
as derinau prie stalvirsio, todel emiau beige spalva
pirma karta turejau Franke, dabar pirkome lietuviska, skirtumo nematau
sian pirma karta per 6 menesius valiau su Franke pasta, nes jau buvo truputi patamsejusi vietomis  ax.gif

Vandentiekį visą naujai darys, tai kur reikės, ten ir atves. thumbup.gif
Aš kriauklę planuoju derint prie fasado, bet jei pinigų nebeliks, tai teks pirkti metalinę ir derinti prie čiaupo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ancė @ 2013 01 25, 17:12)
O kiek pas  jus kvadratų virtuvė?Nebent labai didelė,kad bijot"pavargt" kol puodą nupilsit g.gif Aš irgi prie tų,kad kriauklės nedėt prie kaitlentės.Kita kalba kai virtuvytė mažytė ir pasirinkimo nėra.

ikisiu trigrasi-kriaukle siulau stumt i kaire ir padaryt toki stalvirsio gabaleli kaip yra tarp saldytuvo ir kaitlentes
Papildyta:
QUOTE(Elenna @ 2013 01 25, 17:18)
pagal trikampio taisykle mano virtuve viskas gerai, bus taisyklinga, bet va su jos uzsibaigimu bus taip, kaip raso kad va butent taip daryti negerai, tai ka man dabar keist projekta, nenoriu, man taip tinka, bet kame cia toji blogybe gal nepatogu stalcius del orkaites atidarinet ir atvirsksciai  g.gif (pas mane nuo orkaites i desine L raide bus didelis stalciu blokas)
user posted image
ir jau ryt viskas turiu viska nuo iki zinot, o vis del spalvu dvejoju, ivest antraja ar ne, ta prasme kaip manot mazoj virtuvej daryt virsu apacia vienodas, ar minty man dar yra apacia tamsi ruda o virsus tokios pat teksturos tik baltas-kreminis  g.gif  ar visgi nemargint daug  blush2.gif
laukiu pasisakymu  4u.gif

pas mane tokios spalvos-apacia tamsus sokoladas (pati spalva biski kitaip vadinasi),virsus baltas blizgus ir jokio margumyno....margumyna pasidariau su sienele 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(.Vėja. @ 2013 01 25, 17:29)
Kas dėl spalvų, man, asmeniškai, kuo mažiau - tuo gražiau. Turiu omeny baldų spalvas. O ypač virtuvėje ir ypač mažoje. Juk vis tiek dar bus stalas ir kėdės - turbūt skirtingos spalvos nei virtuvinis?
O kur dar kai susidės visi daiktai (kiekvienas su savo spalvomis) - virdulys, puodeliai, lėkštutės, pašluostės, o dar užuolaidų, grindų dangos spalva ir t.t.
Spalvų gausa gražu tik kataloguose, bet bent jau aš kataloginės tvarkos virtuvėje palaikyti tikrai nesugebėčiau.

as vienas gyvenu,neskaitant beisbolo lazdos ir pas mani katalogine tvarka,ir jokio marmalo ar misraines kaip cia rasot-roleto spalva suderinta su fasadu apacia...puodeliu spalvos suderintos su sienele virs darbastalio (balta,raudona),visi irankiai suderinti su orkaites ir skalbenkos spalva 4u.gif
Papildyta:
[quote=Spindulėlė,2013 01 25, 18:42]
Kai stalčius darysit jie nesirems į orkaitės rankeną ir atvirkščiai?
Tam kampe visvien reik padaryti tokį gabaliuką be vieko kokių 5 cm. manau.

tas "gabaliukas" kampe vadinamas flanspanele ir yra tam,kad kampe esanti pvz orkaite atidarant nekliudytu kitame kampe esanciu pvz stalciu ar spinteliu rankelnu-nepramargalinkit situ niuansu,o tai paskui baldininkai pasakys-"o nieko nesaket" ir bus kaip su patogivirtuve.lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 25, 19:27)

tas "gabaliukas" kampe vadinamas flanspanele ir yra tam,kad kampe esanti pvz orkaite atidarant nekliudytu kitame kampe esanciu pvz stalciu ar spinteliu rankelnu-nepramargalinkit situ niuansu,o tai paskui baldininkai pasakys-"o nieko nesaket" ir bus kaip su patogivirtuve.lt thumbup.gif

Ačiū, ačiū. Žinot, aš blondinė, nežinau kas kaip vadinas tongue.gif
O jūs tvarkingas vyriokas, kad man tokį blink.gif blush2.gif
Atsakyti
Dar gal pasidalintumet kontaktais kas Kaune gamina virtuves mediniais fasadais?
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 25, 19:33)
Ačiū, ačiū. Žinot, aš blondinė, nežinau kas kaip vadinas tongue.gif
O jūs tvarkingas vyriokas, kad man tokį blink.gif  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif ir man biggrin.gif

jo tos paneles reiks, ner man ji labai grazu, bet ka darysi, stalcius tai reiks darinet, ne del grozio jie biggrin.gif
o spalvos ,gal ka klaidina tas mano projektas, tai bus ne tokios, bus tamsi ruda, ten tik isdestymas spinteliu toks ir tai dar su klaidom,,,
tiesa, gal klausiau, gal ne, bet jei klausiau netasake tada nieks, kokios rankeneles ant bangos, sako tos apvalios ilgos jau nebemadingos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 01 25, 19:44)
thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif ir man  biggrin.gif

jo tos paneles reiks, ner man ji labai grazu, bet ka darysi, stalcius tai reiks darinet, ne del grozio jie  biggrin.gif
o spalvos ,gal ka klaidina tas mano projektas, tai bus ne tokios, bus  tamsi ruda, ten tik isdestymas spinteliu toks ir tai dar su klaidom,,,
tiesa, gal klausiau, gal ne, bet jei klausiau netasake tada nieks, kokios rankeneles ant bangos, sako tos apvalios ilgos jau nebemadingos  g.gif

Neatrodo ta flans bla bla taip baisiai
O rankenėles derinkit prie likusio interjero. Gal norit įfrezuotų?
user posted image
Nelabai matos, jei norėsit per savaitgalį galiu pafotkint iš arčiau

Čia matos įfrezuotos.
Ir radiatorių grotelės kur kažkam buvo įdomu
http://www.virtuves-...alta-klasika-33
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulėlė: 25 sausio 2013 - 18:55
QUOTE(Elenna @ 2013 01 25, 18:44)
thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif ir man  biggrin.gif

jo tos paneles reiks, ner man ji labai grazu, bet ka darysi, stalcius tai reiks darinet, ne del grozio jie  biggrin.gif
o spalvos ,gal ka klaidina tas mano projektas, tai bus ne tokios, bus  tamsi ruda, ten tik isdestymas spinteliu toks ir tai dar su klaidom,,,
tiesa, gal klausiau, gal ne, bet jei klausiau netasake tada nieks, kokios rankeneles ant bangos, sako tos apvalios ilgos jau nebemadingos  g.gif

Asmeniškai man patinka kai visai nėra rankenėlių, bet vietoje jų naudojamas aliuminis profiliukas. Aišku jis yra matomas iš fasado pusės, bet jei bendram stiliui netrukdo, visai įdomus sprendimas toks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 25 sausio 2013 - 19:20
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 25, 18:52)
Neatrodo ta flans bla bla taip baisiai
O rankenėles derinkit prie likusio interjero. Gal norit įfrezuotų?
user posted image
Nelabai matos, jei norėsit per savaitgalį galiu pafotkint iš arčiau

Čia matos įfrezuotos.
Ir radiatorių grotelės kur kažkam buvo įdomu
http://www.virtuves-...alta-klasika-33

Va va... Ir man įdomu kaip iš arčiau atrodo tos įfrezuotos rankenėlės 4u.gif
Jos ten aliuminės, metalinės ar tik išfrezuota ir uždažyta? Jezaumaraja, neturiu supratimo kaip ten padaro doh.gif

O kaip dėl patogumo ir teplumo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mascara @ 2013 01 25, 18:35)
2. pas mane stalčiai hettich, o viršutinių spintelių lankstai blum. Viskuo patenkinta.
3, turiu, naudoju ir labai džiaugiuosi, kad apsisprendžiau ją montuoti, nes virtuvė nedidelė, todėl ilgai galvojau ar man jos reikia ar geriau dar vienas stalčių blokas. nebenorėčiau plauti indų rankom  blush2.gif

o kaip suprasti "patogiau nei spintelėj"? bet tai ta šiukšlinė juk vistiek spintelėje patalpinta, ar stovi atskirai tas konteineris?

mes irgi planuojam statyti nedidelę indaplovę ax.gif

pasiskaičiau apie virtuvės planavimą, tai ką daryt, jei pas mane tokia situacija:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 01 25, 20:47)
Va va... Ir man įdomu kaip iš arčiau atrodo tos įfrezuotos rankenėlės 4u.gif
Jos ten aliuminės, metalinės ar tik išfrezuota ir uždažyta? Jezaumaraja, neturiu supratimo kaip ten padaro doh.gif

O kaip dėl patogumo ir teplumo? 4u.gif

Pas mane išfrezuotos ( reik storesnės MDF), o nuoroda apačioj kur įdėjau tai įfrezuotos. Ten jau yra metalinės.
Ryt nuvažiuosiu, pafotkinsiu iš arčiau ir šiukšliadežę, jei įdomu.
Atsakyti