Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 01 25, 16:01)
Aš ir tokios noriu  thumbup.gif  thumbup.gif  Tik įsivaizdavau su kvadratiniu padėklu ir aplink kriauklę, bet kriauklė tai apvali. Ir dar jaučiu norėčiau tamsios  g.gif  bet spėju bėda, nes kalkės labai matysis  g.gif

Aš kiek skaičiau kriauklių temoje, tai moterys labiau patenkintos šviesiomis nei tamsiomis. Bet yra visokių nuomonių, PVZ.
Atsakyti
QUOTE(.Vėja. @ 2013 01 25, 16:02)
Dar tokį papiešiau variantą, kur šaldytuvas kitame kampe, bet tada jis gaunasi prie radiatoriaus (radiatorius po langu), kažkur esu girdėjusi, kad šaldytuvas turi būti šalčiausiame virtuvės kampe, bet gal čia tik seniems šaldytuvams tinka, gal naujiems jokio skirtumo. bigsmile.gif
user posted image

O kiek pas jus kvadratų virtuvė?Nebent labai didelė,kad bijot"pavargt" kol puodą nupilsit g.gif Aš irgi prie tų,kad kriauklės nedėt prie kaitlentės.Kita kalba kai virtuvytė mažytė ir pasirinkimo nėra.
Atsakyti
QUOTE(.Vėja. @ 2013 01 25, 16:10)
Aš kiek skaičiau kriauklių temoje, tai moterys labiau patenkintos šviesiomis nei tamsiomis.  Bet yra visokių nuomonių, PVZ.

O kokius minusus įvardija? Kalkes? Aš ir jaučiu, kad imsiu šviesią, nors ir gražiau juoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 25, 16:07)
schmoll.gif tikrai ne... jie susranda daugidomesniu stalciu nei indai  lotuliukas.gif  pas mane buvo vien stalciai... augo du maziukai... tai jiem daug smagiau buvo kraustyt maisiuku stalciu  rolleyes.gif  o tai kad lekstes ir puodeliai zemai tai tik skatina savarankiskuma...  vyresnėlis nuo 4 metuku zino kad jo pareiga iskraustyt indaplove.... viska iskrausto ir sudeda... nori atsigert? eina pasiima puodeli ir isipila.. nereik neit ir paduot is aukstai...  taip kad vaikai tikrai ne priezastis  schmoll.gif
Papildyta:

siuo atveju stumciau virykle link saldytuvo.. na palikciau kokia 10cm ir tada jau vel atgal sukciau kriaule... tada pasiimi is saldytuvo, pasidedi tarp kriaukles ir virykles, ir reikia plauni reikia i puoda pjaustai, nes dabar tas tarpas tarp virykles ir saldytuvo visai nenaudingas  cool.gif o saldytuvas imontuojamas bus?

Ne, neįmontuojamas.
Na, žiūrėsiu dar kokį čia variantą galų gale "išgimdysiu", laiko dar truputį turiu, gal dar kas ką gudraus patars? mirksiukas.gif
Atsakyti
pagal trikampio taisykle mano virtuve viskas gerai, bus taisyklinga, bet va su jos uzsibaigimu bus taip, kaip raso kad va butent taip daryti negerai, tai ka man dabar keist projekta, nenoriu, man taip tinka, bet kame cia toji blogybe gal nepatogu stalcius del orkaites atidarinet ir atvirsksciai g.gif (pas mane nuo orkaites i desine L raide bus didelis stalciu blokas)
user posted image
ir jau ryt viskas turiu viska nuo iki zinot, o vis del spalvu dvejoju, ivest antraja ar ne, ta prasme kaip manot mazoj virtuvej daryt virsu apacia vienodas, ar minty man dar yra apacia tamsi ruda o virsus tokios pat teksturos tik baltas-kreminis g.gif ar visgi nemargint daug blush2.gif
laukiu pasisakymu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 25 sausio 2013 - 16:20
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 01 25, 16:12)
O kokius minusus įvardija? Kalkes? Aš ir jaučiu, kad imsiu šviesią, nors ir gražiau juoda biggrin.gif

Pas vienas kalkės matosi, pas kitas ne - viskas kuo puikiausiai. Bet čia turbūt dar priklauso ir nuo vandens - jei labai kietas, tada gal geriau šviesi kriauklė, bet jei nelabai kietas ir dar kokius minkštinančius filtrus įdėjus... ax.gif
Bet aš tai jau esu nusprendusi šviesią pirkti, nes paprastai visi šviesūs paviršiai lengviau prižiūrimi, tiek ir plytelės, tiek baldai, tas pats turbūt ir su kriauklėm. 4u.gif

Atsakyti
Dar:

gal kas turejote tas istraukiamas siuksliadezes ar jos patogu? ar geriau tokia ant dureliu kabinama?

O ka mastote apie darzoviu saugyklas pintas? juk vis tiek laikome ir svoguna ir morka ir bulve...

Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 01 25, 16:18)
ivest antraja ar ne, ta prasme kaip manot mazoj virtuvej daryt virsu apacia vienodas, ar minty man dar yra apacia tamsi ruda o virsus tokios pat teksturos tik baltas-kreminis  g.gif  ar visgi nemargint daug  blush2.gif
laukiu pasisakymu  4u.gif

Kas dėl spalvų, man, asmeniškai, kuo mažiau - tuo gražiau. Turiu omeny baldų spalvas. O ypač virtuvėje ir ypač mažoje. Juk vis tiek dar bus stalas ir kėdės - turbūt skirtingos spalvos nei virtuvinis?
O kur dar kai susidės visi daiktai (kiekvienas su savo spalvomis) - virdulys, puodeliai, lėkštutės, pašluostės, o dar užuolaidų, grindų dangos spalva ir t.t.
Spalvų gausa gražu tik kataloguose, bet bent jau aš kataloginės tvarkos virtuvėje palaikyti tikrai nesugebėčiau.

Atsakyti
QUOTE(.Vėja. @ 2013 01 25, 15:37)
Bet jei atitraukiu viryklę nuo kriauklės, kaip tada su visokiais puodų nukošimais ir pan., kaip jau rašiau anksčiau, teks tįsti pilną puodą iki kriauklės.
Ir dar plius jei traukiu viryklę į kampą, tai gaunasi prie pat sienos, irgi ,man atrodo, nelabai gerai. g.gif

O jei darau tokį variantą: user posted image, tai tada nelieka normalaus didelio darbastalio.

Gal dar būtų variantas toks, bet ar bus kokia nauda iš to kampo? g.gif
user posted image
LolitCafe man čia irgi per mažai darbastalio, na, nežinau, aš kai jau pjaustau ką nors, tai man turi būti daug vietos tam reikalui. rolleyes.gif

As saldytuva statyciau i kampa prie duru prie priesingos sienos. Be saldytuvo jums gautusi visai patogi virtuve su nemazai darbastalio ir patogiais atstumais tarp kriaukles ir kaitlentes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.Vėja. @ 2013 01 25, 17:29)
Kas dėl spalvų, man, asmeniškai, kuo mažiau - tuo gražiau. Turiu omeny baldų spalvas. O ypač virtuvėje ir ypač mažoje. Juk vis tiek dar bus stalas ir kėdės - turbūt skirtingos spalvos nei virtuvinis?
O kur dar kai susidės visi daiktai (kiekvienas su savo spalvomis) - virdulys, puodeliai, lėkštutės, pašluostės, o dar užuolaidų, grindų dangos spalva ir t.t.
Spalvų gausa gražu tik kataloguose, bet bent jau aš kataloginės tvarkos virtuvėje palaikyti tikrai nesugebėčiau.

jo gali gautis paskum margumynas,,,nebus stalo ir kedziu pas mus lotuliukas.gif
na bus bet jos bus prie pacio virtuvinio jei pamenat meciau foto plano, nu pasikartosiu :

user posted image
user posted image

(spinteliu lygiai bus vienodi, cia neislygiuotos) tai pirksim tik kedes patogias baro, kad maziau vietos uzimtu tokias ir kuriu tas nusileidziantis mechanizmas butu zemiausioj padetyj 60 cm, nors dauguma raso 80-110, ir tik kelias esu uzmacius kur 60-80cm...)o del margumyno taip kur dar plyteles , uzuolaidos, grindys taip pat kitos spalvos iveda, tai prie ju derinau spinteliu spalva kazkiek kad butu bendrumo spalvinyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 25 sausio 2013 - 16:44
Labai retai būna taip, kad galima būtų virtuvėje spinteles, kriauklę, viryklę ir t.t. išdėstyti taip kaip užsinorėsi. Dažniausiai šias galimybes apriboja esančios komunikacijos: vandentiekio vamzdžiai, ventiliacijos angos, dujų įvadas, nuosavuose namuose dujų balionas ir t.t. Tad galima prisigalvoti daug, o ar pavyks įgyvendinti, klausimas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(.Vėja. @ 2013 01 25, 17:02)
Dar tokį papiešiau variantą, kur šaldytuvas kitame kampe, bet tada jis gaunasi prie radiatoriaus (radiatorius po langu), kažkur esu girdėjusi, kad šaldytuvas turi būti šalčiausiame virtuvės kampe, bet gal čia tik seniems šaldytuvams tinka, gal naujiems jokio skirtumo. bigsmile.gif
user posted image

pas mus senam bute saldytuva sbuvo prie lango ir prie radiatoriaus per 5 metus jokiu problemu nebuvo
o jus taip lengvai kriaukle deliojate, o kur vandentiekio vamzdziai?

QUOTE(akvilyte @ 2013 01 25, 17:07)
schmoll.gif tikrai ne... jie susranda daugidomesniu stalciu nei indai  lotuliukas.gif  pas mane buvo vien stalciai... augo du maziukai... tai jiem daug smagiau buvo kraustyt maisiuku stalciu  rolleyes.gif  o tai kad lekstes ir puodeliai zemai tai tik skatina savarankiskuma...  vyresnėlis nuo 4 metuku zino kad jo pareiga iskraustyt indaplove.... viska iskrausto ir sudeda... nori atsigert? eina pasiima puodeli ir isipila.. nereik neit ir paduot is aukstai...  taip kad vaikai tikrai ne priezastis  schmoll.gif

visi vaikai skirtingi, maniske viska iskrausto is apatiniu stalciu blush2.gif jei butu indai apacioje nzn g.gif ateiti gal ir gerai, bet siai dienai nenoreciau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 01 25, 17:12)

as derinau prie stalvirsio, todel emiau beige spalva
pirma karta turejau Franke, dabar pirkome lietuviska, skirtumo nematau
sian pirma karta per 6 menesius valiau su Franke pasta, nes jau buvo truputi patamsejusi vietomis ax.gif
Atsakyti