Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(.Vėja. @ 2013 01 25, 15:01)
user posted image
Kol kas taip galvoju. Dar galvoju gal stalviršį daryti palei visą langą, bet be spintelių po juo, nes po langu radiatorius. Bet šitą dalyką turbūt apsręs kaina, net neįsivaizduoju, brangu tai bus, ar ne..
Pagrindinis man dabar klausimas - ar verta atitraukti viryklę nuo kriauklės?

rolleyes.gif

man nepatinka jusu planuojamas isdestymas, neparasete sienos ilgio
gal geriau kaip cia?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(.Vėja. @ 2013 01 25, 11:40)
O mikrobangės iš vis taip toli nedėčiau, pvz. išsiimu iš šaldytuvo sriubą, įsipilu į lėkštę ir tada reikia nešti per visą virtuvę iki mikrobangės...

Na g.gif juk ne per visą namą su ta sriuba eiti mirksiukas.gif aš minusų nematau.

QUOTE(baltasakne @ 2013 01 25, 12:00)
Jus tik neuzsigaukit, bet panasu, kad niekada neturejote erdvios virtuves, todel neisivaizduojate, koks malonumas tokioje gaminti  4u.gif Tikrai nevisada viskas turi buti suspausta ir arti vienas kito, kad butu patogu. Auksciau idetoje nuotraukoje isdestymas tiesiog tobulas 

Aš ir pritariu, kad toje foto išdėstymas puikus thumbup.gif

QUOTE(Biškis @ 2013 01 25, 12:32)
man tai labai patogiai viskas sioj foto  g.gif o mikrobanges as isvis nedeciau  biggrin.gif ir siaip  idomu , ar didelis procentas dabar uzsisakanciu virtuves baldus, planuoja nisa mikrobangei ( aisku ir pati prietaisa) 

Aš planuoju mikrobangę, man ji labai reikalinga.

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 25, 12:32)

Nuostabi nuorodą bigsmile.gif ačiū aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos SM turiu ir as kelis klausimus.

1. Gal kas naudojates stai tokia formos kriaukle http://pigu.lt/namu_...081#mid=1566380 ar geriau su sone lygiu padeklu??

2. Gal kas domejosi baldu furnitura hettich ir bloom ar jos lygiavertes, ar kazkur turi pranasumu?

3. Kiek is jusu turi indaplove ir naudojasi ja? As niekaip neapsisprendziu ar man jos reikia virtuveje.

4. Gal kas turi indu dziovykla stalciuje? Ar patogu ja naudotis ar nekrenta inai, man kazkaip nesaugu atrodo.

5. musu stalvirsis Egger user posted image kazin ar deretu prie jos pieno spalvos spinteles ir aplinkuj raudonu plytu dizainas?

Atsakyti
Bet jei atitraukiu viryklę nuo kriauklės, kaip tada su visokiais puodų nukošimais ir pan., kaip jau rašiau anksčiau, teks tįsti pilną puodą iki kriauklės.
Ir dar plius jei traukiu viryklę į kampą, tai gaunasi prie pat sienos, irgi ,man atrodo, nelabai gerai. g.gif

O jei darau tokį variantą: user posted image, tai tada nelieka normalaus didelio darbastalio.

Biškis, o kodėl neįsivaizduojat - ta prasme viryklė trukytų indų plovimui ar kriauklė viryklei?

Šaldytuvas būtų visiškai priglaustas, o kaip kitaip - tarpo nenoriu, o stalviršio irgi nedėsi 3cm... Apie šaldytuvo atsidarymą net nepagalvojau, nežinau kaip ten būtų... jei lentynėlės neišsiims tai jau tikrai nekas... schmoll.gif

Gal dar būtų variantas toks, bet ar bus kokia nauda iš to kampo? g.gif
user posted image
LolitCafe man čia irgi per mažai darbastalio, na, nežinau, aš kai jau pjaustau ką nors, tai man turi būti daug vietos tam reikalui. rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(.Vėja. @ 2013 01 25, 15:37)

o jus dekit saldytuva ten prie lango ir tada jau tas kampas tampa puikiu darbastaliu mirksiukas.gif ir kriaukles padekla sukit prie virykles.. tada nesigaus kad virykle ir kriaukle taip arti viena kitos. o kodel nenorit det saldytuvo prie kitos sienos?

ar virtuvej numatytas stalas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 25 sausio 2013 - 15:47
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 01 25, 15:37)
1. Gal kas naudojates stai tokia formos kriaukle http://pigu.lt/namu_...081#mid=1566380 ar geriau su sone lygiu padeklu??

3. Kiek is jusu turi indaplove ir naudojasi ja? As niekaip neapsisprendziu ar man jos reikia virtuveje.

4. Gal kas turi indu dziovykla stalciuje? Ar patogu ja naudotis ar nekrenta inai, man kazkaip nesaugu atrodo.

1. Aš manau, kad būtų patogiau šone lygus padėklas g.gif
3. Aš tai apsiprendus, kad man jos nereik g.gif Manau, kad ji labiau reikalinga keturių ir daugiau asmenų šeimai, kuri dažnai valgo kartu. Arba, jei dažnai sulaukiama svečių g.gif Viena pažįstama turi indaplovę (trys asmenys šeimoje), džiaugėsi, džiaugėsi.. bet neilgai, nes retai kada valgo visa šeima, neprikaupia indaplovės nešvarių indų. Reikia turėti pakankamai daug indų biggrin.gif Dažnai pasitaiko, kad užėjus kavos, ji traukia du puodelius iš indaplovės ir plauna juos kriauklėje biggrin.gif Bet čia mano asmeninė nuomonė 4u.gif
4. Gyvenau su tokia virtuve, man labai patogu thumbup.gif Pirma indai nusivarva ant padėklo prie kriauklės, o tada juos sudedu į stalčiuje esančią džiovyklę. Nemanau nei vieno minuso schmoll.gif Stalčius buvo įrengtas po kaitlente, toks gilesnis. O virš stalčiaus mažesnis stalčius įrankiams. Man super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 01 25, 15:37)

Apie džiovyklę stalčiuje va ČIA buvo kalbėta, gal pravers. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(.Vėja. @ 2013 01 25, 16:37)
1.O jei darau tokį variantą: user posted image, tai tada nelieka normalaus didelio darbastalio.

2.Gal dar būtų variantas toks, bet ar bus kokia nauda iš to kampo? g.gif

1.Kriauklės padėklas šalia šaldytuvo, kaip Jūs ir galvojote, visai geras sprendimas. Tokiu atveju tarp kriauklės ir viryklės galima palikti 80cm darbastalį ir dar liks apie 20cm už viryklės šalia sienos.
Puodus nupylinėti į kriauklę reikia daug rečiau nei kažką supjaustyto, suminkyto, ar kitaip apdoroto dėti į verdantį puodą, o nuo viryklės kriauklę pasieksite per vieną gerą žingsnį. Dar vienas nepatogumas kai viryklė su kriaukle šalia tas, kad tokioje virtuvėje nebus patogu darbuotis dviese. Pvz. vienas plauna daržoves salotoms, o kitas tuo tarpu kažką kepa.

2.Jokios!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim: 25 sausio 2013 - 16:03
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 01 25, 16:37)

2. Gal kas domejosi baldu furnitura hettich ir bloom ar jos lygiavertes, ar kazkur turi pranasumu?

5. musu stalvirsis Egger user posted image kazin ar deretu prie jos pieno spalvos spinteles ir aplinkuj raudonu plytu dizainas?

1. as turiu tokia, patogi ir praktiska
http://pigu.lt/ru/na...689#mid=1897484

3. indaploves neturiu, bet noreciau
draugai turi, viniems patinka, kitiems ne

4. jei yra smalsiu mazu vaiku, manau nepraktiska
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 01 25, 15:57)
1. as turiu tokia, patogi ir praktiska
http://pigu.lt/ru/na...689#mid=1897484

Aš ir tokios noriu thumbup.gif thumbup.gif Tik įsivaizdavau su kvadratiniu padėklu ir aplink kriauklę, bet kriauklė tai apvali. Ir dar jaučiu norėčiau tamsios g.gif bet spėju bėda, nes kalkės labai matysis g.gif
Atsakyti
Dar tokį papiešiau variantą, kur šaldytuvas kitame kampe, bet tada jis gaunasi prie radiatoriaus (radiatorius po langu), kažkur esu girdėjusi, kad šaldytuvas turi būti šalčiausiame virtuvės kampe, bet gal čia tik seniems šaldytuvams tinka, gal naujiems jokio skirtumo. bigsmile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 01 25, 15:57)
4. jei yra smalsiu mazu vaiku, manau nepraktiska

schmoll.gif tikrai ne... jie susranda daugidomesniu stalciu nei indai lotuliukas.gif pas mane buvo vien stalciai... augo du maziukai... tai jiem daug smagiau buvo kraustyt maisiuku stalciu rolleyes.gif o tai kad lekstes ir puodeliai zemai tai tik skatina savarankiskuma... vyresnėlis nuo 4 metuku zino kad jo pareiga iskraustyt indaplove.... viska iskrausto ir sudeda... nori atsigert? eina pasiima puodeli ir isipila.. nereik neit ir paduot is aukstai... taip kad vaikai tikrai ne priezastis schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(.Vėja. @ 2013 01 25, 16:02)
Dar tokį papiešiau variantą,

siuo atveju stumciau virykle link saldytuvo.. na palikciau kokia 10cm ir tada jau vel atgal sukciau kriaule... tada pasiimi is saldytuvo, pasidedi tarp kriaukles ir virykles, ir reikia plauni reikia i puoda pjaustai, nes dabar tas tarpas tarp virykles ir saldytuvo visai nenaudingas cool.gif o saldytuvas imontuojamas bus?
Atsakyti