Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(.Vėja. @ 2013 01 25, 12:40)
Na šaldytuvas, darbastalis, kriauklė - viskas OK, bet viryklė man jau atrodo per toli nuo kriauklės:hm
O mikrobangės iš vis taip toli nedėčiau, pvz. išsiimu iš šaldytuvo sriubą, įsipilu į lėkštę ir tada reikia nešti per visą virtuvę iki mikrobangės...

ne visi naudoja mikrobangines ax.gif
bet sutinku, jei mikrobangine naudojama daznai galima butu imontuoti i spintele prie saldytuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baltasakne @ 2013 01 25, 12:00)
Jus tik neuzsigaukit, bet panasu, kad niekada neturejote erdvios virtuves, todel neisivaizduojate, koks malonumas tokioje gaminti  4u.gif Tikrai nevisada viskas turi buti suspausta ir arti vienas kito, kad butu patogu. Auksciau idetoje nuotraukoje isdestymas tiesiog tobulas  drinks_cheers.gif

Vajei, nejaugi taip akivaizdu.. doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Iš tiesų nesu turėjusi savo nuosavos virtuvės, t.y. tokios, kuri būtų pagal mano norus. Ir kai atėjo ta diena, kai jau galiu savo norus reikšti, paaiškėjo, kad nežinau ko čia man dabar norėti. doh.gif lotuliukas.gif Iki šiol tenkinausi tuo ką turėjau ir net nesukau galvos - patogu/nepatogu, o dabar norisi pasidaryti kuo patogiau, todėl ir ieškau info - kodėl vienas ar kitas dalykas patogus ar nepatogus. Neapsisprendžiu, ar daryti L formos virtuvę (kainuotų turbūt brangiau) ar užteks tik prie vienos sienos. g.gif
Ir dar, ar esat kas nors pirkęs gatavus virtuvės baldus, juk būna ir tokių parduotuvėse, įdomu ar verta gaišti laiką juos apžiūrinėjant ar iš karto užsakyti, kad gamintų?

Atsakyti
QUOTE(.Vėja. @ 2013 01 25, 11:40)
Na šaldytuvas, darbastalis, kriauklė - viskas OK, bet viryklė man jau atrodo per toli nuo kriauklės:hm
O mikrobangės iš vis taip toli nedėčiau, pvz. išsiimu iš šaldytuvo sriubą, įsipilu į lėkštę ir tada reikia nešti per visą virtuvę iki mikrobangės...

man tai labai patogiai viskas sioj foto g.gif o mikrobanges as isvis nedeciau biggrin.gif ir siaip idomu , ar didelis procentas dabar uzsisakanciu virtuves baldus, planuoja nisa mikrobangei ( aisku ir pati prietaisa) biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 25 sausio 2013 - 12:33
QUOTE(.Vėja. @ 2013 01 25, 13:21)
Vajei, nejaugi taip akivaizdu..  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Iš tiesų nesu turėjusi savo nuosavos virtuvės, t.y. tokios, kuri būtų pagal mano norus. Ir kai atėjo ta diena, kai jau galiu savo norus reikšti, paaiškėjo, kad nežinau ko čia man dabar norėti.  doh.gif  lotuliukas.gif Iki šiol tenkinausi tuo ką turėjau ir net nesukau galvos - patogu/nepatogu, o dabar norisi pasidaryti kuo patogiau, todėl ir ieškau info - kodėl vienas ar kitas dalykas patogus ar nepatogus. Neapsisprendžiu, ar daryti L formos virtuvę (kainuotų turbūt brangiau) ar užteks tik prie vienos sienos.  g.gif
Ir dar, ar esat kas nors pirkęs gatavus virtuvės baldus, juk būna ir tokių parduotuvėse, įdomu ar verta gaišti laiką juos apžiūrinėjant ar iš karto užsakyti, kad gamintų?

Tai jei nėra pas jus kokių specifinių poreikių ir randat iš tinkamos medžiagos ir spalvos, manau, gatava pigiau.
O neturit per drauges kokias perlėkt, pabandyt pasisukinėt, kokia virtuvė patogiau?
Galit kažkiek paskaitinėt ir pasiprojektuot pagal matmenis, gal bus aiškiau
http://download.cnet...4-10400750.html
http://www.baldugama...b4144f871100d88
Atsakyti
QUOTE(.Vėja. @ 2013 01 25, 13:21)
Vajei, nejaugi taip akivaizdu..  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Iš tiesų nesu turėjusi savo nuosavos virtuvės, t.y. tokios, kuri būtų pagal mano norus. Ir kai atėjo ta diena, kai jau galiu savo norus reikšti, paaiškėjo, kad nežinau ko čia man dabar norėti.  doh.gif  lotuliukas.gif Iki šiol tenkinausi tuo ką turėjau ir net nesukau galvos - patogu/nepatogu, o dabar norisi pasidaryti kuo patogiau, todėl ir ieškau info - kodėl vienas ar kitas dalykas patogus ar nepatogus. Neapsisprendžiu, ar daryti L formos virtuvę (kainuotų turbūt brangiau) ar užteks tik prie vienos sienos.  g.gif

viena nare uzsakinejo virtuve is cia, liko patenkinta, praeitoje temoje buvo ikelusi savo virtuvele ax.gif
http://www_easykitchen_lt/
man rodos jus nerodete savo virtuves plano g.gif
gal tada sulauktumete konkreciu ideju ir butu lengviau apsispresti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 25, 12:32)
Tai jei nėra pas jus kokių specifinių poreikių ir randat iš tinkamos medžiagos ir spalvos, manau, gatava pigiau.
O neturit per drauges kokias perlėkt, pabandyt pasisukinėt, kokia virtuvė patogiau?
Galit kažkiek paskaitinėt ir pasiprojektuot pagal matmenis, gal bus aiškiau
http://download.cnet...4-10400750.html
http://www.baldugama...b4144f871100d88

Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltasakne @ 2013 01 25, 12:00)
nu ir ka - mazoki  doh.gif  Lauksiu nuomoniu siuo klausimu  4u.gif

, koks malonumas tokioje gaminti  4u.gif Tikrai nevisada viskas turi buti suspausta ir arti vienas kito, kad butu patogu. Auksciau idetoje nuotraukoje isdestymas tiesiog tobulas  drinks_cheers.gif

tikrai taip, jie mazesni... cia tikriausiai nuo seimos poreikiu priklauso... mes 4 asmenu ir pas mus dabar paprastas saldytuvas... lentynos visaa pustustes... nuo iprociu matyt priklauso... mum uzteltu ir vienos lenrynos lotuliukas.gif na tiek realiu produktu ten prideta kasdieniniam vartojimui.. visa kita visokios nesamones be kuriu galima ir issiversti... jei pas jus saldytuvas visada pilnas ir turite vietos tai galit det auksta saldytuva ir po stalvirsiu pakist atskira saldikli mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Biškis @ 2013 01 25, 12:32)
, ar didelis procentas dabar uzsisakanciu virtuves baldus, planuoja nisa mikrobangei ( aisku ir pati prietaisa)  biggrin.gif  g.gif

mes pries kokius 4 metus atsisakem mikrobanges ir net nezinau.. kartais truksta, bet sekmingai gyvenam be jos... ir naujoj virtuvej neplanuojam g.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 01 25, 13:00)
man rodos jus nerodete savo virtuves plano  g.gif
gal tada sulauktumete konkreciu ideju ir butu lengviau apsispresti  4u.gif

user posted image
Kol kas taip galvoju. Dar galvoju gal stalviršį daryti palei visą langą, bet be spintelių po juo, nes po langu radiatorius. Bet šitą dalyką turbūt apsręs kaina, net neįsivaizduoju, brangu tai bus, ar ne..
Pagrindinis man dabar klausimas - ar verta atitraukti viryklę nuo kriauklės?

rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .Vėja.: 25 sausio 2013 - 14:03
QUOTE(.Vėja. @ 2013 01 25, 15:01)

rolleyes.gif

manau, kad tikrai taip - nusiplausit kokią morką ir ką - nešitės už kaitlentės, kad galėtumėt supjaustyt ir sudėt į puodą. Būtų tarpas tarp jų, tai išsiimat iš kriauklės morką, ją ant lentelės, o nuo lentelės tiesiai į puodą thumbup.gif ir net eit nereikia biggrin.gif

pas mane ir labai panašiai, kaip pas jus, tik siena įtariu trumpesnė, tai šaldytuvas bus prie priešingos sienos. Būtinai darysiu tarpą tarp kaitlentės ir kriauklės. apskritai mes tikriausiai L formą darysim ir kriauklė prie kitos sienos bus (priešais jūsų lango sieną būtų).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimma_ma: 25 sausio 2013 - 14:09
QUOTE(.Vėja. @ 2013 01 25, 14:01)

rolleyes.gif

be abejo biggrin.gif sutinku su rimm ma, be to isvis neisivaizduoju kaip tokiu atveju kazka gaminant ant virykles plauti indus plautuveje blink.gif
Atsakyti

jei darysit tik stalvirsi be spinteliu tai kainos ziauriai neiskels... o koks atstumas ten toj sienoj kur langas na sonuose...nuo lango iki sienos... isvis galetumet matmenis sumest ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 25 sausio 2013 - 14:25
Kol kas taip galvoju. Dar galvoju gal stalviršį daryti palei visą langą, bet be spintelių po juo, nes po langu radiatorius. Bet šitą dalyką turbūt apsręs kaina, net neįsivaizduoju, brangu tai bus, ar ne..

rolleyes.gif

O tarp sienos ir šaldytuvo yra koks tarpas, ar priglaustas jis? Nes jei priglaustas tai neis durelių iki galo atidaryt pvz. jei norėsit ištraukt stalčius išplaut. Bent man taip atrodo blush2.gif
Atsakyti