Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(BabyIn @ 2013 01 24, 16:00)
1. Pas mane virtuve pailga, staciakampio formos 3.7 m ilgio, kitoj pusėj dėsime stalą, ovalo formos netiks, nes sunku bus vaikščioti. Tai tas satalas remsis į sieną. Kaip darėte sieną, prie kurios stovi stalas?jei dažyti, tai išsiteps nuo nuolatinio stalo ir kedzių bruzinimosi. Jei tapetus, sako atsiklijuoja nuo dregmes. Kaip ta sieną padaryti, kad būtų praktiška, šiuolaikiška ir gražu?
2. Kokias dėjote ar dėsite grindis? mes galvojame palei virtuvini deti plyteles, o toliau laminata. Kiti pataria isvis deti tik laminata, nes ant plyteliu stoveti salta. Bet ant laminato matysis riebalų dėmės. Jei vien plyteles - salta bus. gal kas dėjote kamštine grindų danga? Ja forumuose labai giria, kad labai malonu kojom ir silta ir paprasta priziurėti.

Tą sieną kur bus stalas tapetuosiu, nes neįsivaizduoju kaip dar galima būtų apipavidalint g.gif Norisi gražios akcentinės sienos. Tapetuosiu ir paviršių bandysiu lakuoti, kad taip nesusiteptų ir galėčiau pavalyti.
Grindys jau atkeliauja kamštinės, pas mus šildomos grindys, visur kitur laminatas, o virtuvėj kamštis. Rinkausi dėl to, kad nenoriu plytelių, žiemą jos gerai, bet vasarą su šlepetėm vaikščiot nenoriu, nes dar ir vaikam reiktų su šlepetėm doh.gif O antras bus mažiukas ir sedės ant grindų. Tuo labiau man nepatinka plytelėse tai, kad viskas kas nukris keliaus į šiukšlinę stiklo šukių pavidalu biggrin.gif
Atsakyti
as kazkaip irgi labiausiai apie tas kamstines grindis virtuvej galvoju... g.gif
apie koki jus laka tapetams kalbate? Tikrai apie tai nieko nergirdejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BabyIn: 24 sausio 2013 - 15:46
QUOTE(BabyIn @ 2013 01 24, 16:44)
as kazkaip irgi labiausiai apie tas kamstines grindis virtuvej  galvoju... g.gif
apie koki jus laka tapetams kalbate? Tikrai apie tai nieko nergirdejau

lakuot žadu paprastu vandeniniu laku, kuris dažnai naudojamas dekupažo darbams smile.gif O kaip laikys, tai niekas nežino biggrin.gif Čia toks daugiau eksperimentas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyIn @ 2013 01 24, 16:00)
Ačiū už atsakymus apie džiovyklę smile.gif. Nusipirkome buta, rengiamės remontams. Ir dabar pagrindinis galvos skausmas - virtuve. Todėl labai įdėmiai jusų pasiasakymus seku smile.gif. Iškilo tokie klausimukai, norėčiau Jūsų nuomonių:
1. Pas mane virtuve pailga, staciakampio formos 3.7 m ilgio, kitoj pusėj dėsime stalą, ovalo formos netiks, nes sunku bus vaikščioti. Tai tas satalas remsis į sieną. Kaip darėte sieną, prie kurios stovi stalas?jei dažyti, tai išsiteps nuo nuolatinio stalo ir kedzių bruzinimosi. Jei tapetus, sako atsiklijuoja nuo dregmes. Kaip ta sieną padaryti, kad būtų praktiška, šiuolaikiška ir gražu?
2. Kokias dėjote ar dėsite grindis? mes galvojame palei virtuvini deti plyteles, o toliau laminata. Kiti pataria isvis deti tik laminata, nes ant plyteliu stoveti salta. Bet ant laminato matysis riebalų dėmės. Jei vien plyteles - salta bus. gal kas dėjote kamštine grindų danga? Ja forumuose labai giria, kad labai malonu kojom ir silta ir paprasta priziurėti.
3. Man visai grazu tarpa tarp stalvirsio ir virsutiniu spinteliu daryti ta pacia plokste kaip stalvirsis? bet ar praktiskas dalykas?gal vis delto rinktis plyteles.
Vaje vaje kazkoks galvos skausmas ta virtuve. Klausimu n galvoje kirba...Aciu uz pasisakymus, mergaites smile.gif

1. pas mus tapetai (plaunami) ir nieko jiems neatsitiko per 5 metus, dabar vel naujam bute tapetus klijavome
2. as pasirinkciau plyteles+laminatas, nors pas draugus visoje virtuveje laminatas ir nieko, jau 3-4 metai atrodo kaip naujas
3. plyteles praktiskiau, lengviau valyti
Atsakyti
QUOTE(BabyIn @ 2013 01 24, 13:46)
Norėjau paklausti, ar darote indu dziovykle, jei turite indaploves. As kazkaip pripratusi isplautus indus deti i spintele virs kriaukles, bet ar ji bebus reikalinga, jei bus indaplove.

As nedarysiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyIn @ 2013 01 24, 12:46)
Norėjau paklausti, ar darote indu dziovykle, jei turite indaploves. As kazkaip pripratusi isplautus indus deti i spintele virs kriaukles, bet ar ji bebus reikalinga, jei bus indaplove.

turim, man taip patogiau smile.gif

QUOTE(BabyIn @ 2013 01 24, 15:00)
3. Man visai grazu tarpa tarp stalvirsio ir virsutiniu spinteliu daryti ta pacia plokste kaip stalvirsis? bet ar praktiskas dalykas?gal vis delto rinktis plyteles.
Vaje vaje kazkoks galvos skausmas ta virtuve. Klausimu n galvoje kirba...Aciu uz pasisakymus, mergaites smile.gif

1. vasara nudazem ...tai nieko gero, sia vasara tapetuosim ta siena biggrin.gif
2. dejom laminata
3. pas mus plokste, nes nenorejau plyteliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 24 sausio 2013 - 16:25
QUOTE(Martyna @ 2013 01 24, 13:38)
Mūsų atveju tikrai nereikalinga, indus laikom stalčiuj šalia indaplovės

che, o musu atveju neturim nei indaploves, plius nzn kur ta dziovykle reiks susigalvot, nes virs kriaukles neiseis doh.gif

na savaites begyje turetu meistrelis pabaigti musu virtuvele unsure.gif ech....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 24 sausio 2013 - 17:04
Sveikos 4u.gif
Projektuoju ir aš savo virtuvėlę, tik kol kas dar mintyse. Perskaičiau temutę, pasižiūrėjau nemažai projektų ir iškilo man toks klausimas - kodėl viryklė statoma taip toli nuo kriauklės? Man atrodo, visiškai nepatogu, pvz. išviriau puodą makaronų ir turiu jį tempt per pusę virtuvės, kad nukoščiau, arba bulves nuploviau ir vėl per pusę virtuvės turiu "varvinti", kad sudėčiau į puodą. O kai viryklė šalia klriauklės, tai jei puodas bėgt pradėjo - greit nusėmei/nupylei arba skardą aliejuotą iš orkaitės ištraukus tik šast į kriauklę ir nereik laviruoti per virtuvę. Nu niekaip nesugalvoju kas yra patogaus kai kriauklė ir viryklė atskiriamos darbastaliu... g.gif Gal paprotinsit?
Ir dar vienas klausimukas prie to paties, kodėl beveik niekur prie šaldytuvo nėra darbastalio - statoma arba orkaitė, arba spinta, arba dar kas nors. Man labai patogu būtų išimtus iš šaldytuvo produktus čia pat ir pasidėti, o ne nešti per kelis kartus iki darbastalio.
Mintyse pas mane kolkas toks variantas - prie vienos sienos iš kairės: šaldytuvas, kriauklė su padėklu, viryklė, o tada jau darbastalis vientisas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(.Vėja. @ 2013 01 24, 18:28)
Man labai patogu būtų išimtus iš šaldytuvo produktus čia pat ir pasidėti, o ne nešti per kelis kartus iki darbastalio.
Mintyse pas mane kolkas toks variantas - prie vienos sienos iš kairės: šaldytuvas, kriauklė su padėklu, viryklė, o tada jau darbastalis vientisas. smile.gif

Tai kodėl nedarot: šaldytuvas-darbastalis-kriauklė-viryklė? Gi norit, kad šaldytuvas būtų prie darbastalio? g.gif

Manau, kad virtuvė ne lego kaladėlės, daug kas taikosi prie išvedžioto nuotekų vamzdyno, dujotekio ar ventiliacijos angų smile.gif Nebent tai naujai statomas namas, tada galima komunikacijas išsivedžioti pagal būsimos virtuvės projektą smile.gif
Na čia tik mano nuomonė...
Papildyta:
Na pasakykit man, ar 15cm tarpas nebus per mažai nuo kaitlentės iki ant stalviršio įmontuotos orkaitės? 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gal pas ką taip yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 01 24, 20:08)
Manau, kad virtuvė ne lego kaladėlės, daug kas taikosi prie išvedžioto nuotekų vamzdyno, dujotekio ar ventiliacijos angų smile.gif

drinks_cheers.gif

man sioje virtuveje atrodo patogus isdestymas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 01 24, 12:37)
Žinoma, prašom... laugh.gif dar galit į teismą kreipti dėl baisaus įžeidimo ir išsityčiojimo wink.gif

ant kryziaus tik nekalkit,nes vieta uzimta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 24 sausio 2013 - 20:46
QUOTE(.Vėja. @ 2013 01 24, 19:28)
Sveikos 4u.gif
Projektuoju ir aš savo virtuvėlę, tik kol kas dar mintyse. Perskaičiau temutę, pasižiūrėjau nemažai projektų ir iškilo man toks klausimas - kodėl viryklė statoma taip toli nuo kriauklės? Man atrodo, visiškai nepatogu, pvz. išviriau puodą makaronų ir turiu jį tempt per pusę virtuvės, kad nukoščiau, arba bulves nuploviau ir vėl per pusę virtuvės turiu "varvinti", kad sudėčiau į puodą. O kai viryklė šalia klriauklės, tai jei puodas bėgt pradėjo - greit nusėmei/nupylei arba skardą aliejuotą iš orkaitės ištraukus tik šast į kriauklę ir nereik laviruoti per virtuvę. Nu niekaip nesugalvoju kas yra patogaus kai kriauklė ir viryklė atskiriamos darbastaliu... g.gif  Gal paprotinsit?
Ir dar vienas klausimukas prie to paties, kodėl beveik niekur prie šaldytuvo nėra darbastalio - statoma arba orkaitė, arba spinta, arba dar kas nors. Man labai patogu būtų išimtus iš šaldytuvo produktus čia pat ir pasidėti, o ne nešti per kelis kartus iki darbastalio.

man rodos jums ne tik temute perskaityt reiketu,bet ir visas temutes apie virtuves.....tada pamatysit,kad yra saldytuvai prie darbastalio,nes patogu produktus is karto ant stalvirsio pasideti...aisku,yra kurie saldytuva laiko kazkur kitoje puseje ir paskui marsiruoja pirmyn-atgal....taip pat pamatysit,kad virykles buna arti kriaukles,nes patogu....aisku,yra variantu kur atstumai dideli,paskui ir marsiruoja pirmyn-atgal....o kad kriaukle ir virykle atskiriamos darbastaliu yra normalu,tik nereikia atskirti 3m ilgio stalvirsiu,nes paskui ir marsiruoja pirmyn-atgal thumbup.gif
Atsakyti