Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Bent žmogus, kuris dėjo šią foto, rašė, kad jam patogu, kiek pamenu g.gif
Man tai irgi nepatogu atrodo ir mistiškai kai kažką plaunant alkūnė nenusviltų ir vanduo netykštų ant ugnies. Bet aš tokių neturėjus, tai iš praktikos nežinau. Sau tikrai taip nedaryčiau, nebent virtuvė 2*2, nėr kur dingt.
Ir apvalios kriauklės nepatogu man. Turėjus tokią, galiu palygint.
Kai pripranti viskas gerai lotuliukas.gif Kiti patogumą aukoja dėl grožio. Kiekvienam savo.
Bet būna čia ir aštresnių pasisakymų, tai kodėl būtent šis taip užkliuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 01 24, 11:37)
Žinoma, prašom... laugh.gif dar galit į teismą kreipti dėl baisaus įžeidimo ir išsityčiojimo wink.gif

ne, į teismą neįdomu, va akmenim ir dar paskui ant laužo - čia tai vakarėlis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyIn @ 2013 01 24, 13:46)
Norėjau paklausti, ar darote indu dziovykle, jei turite indaploves. As kazkaip pripratusi isplautus indus deti i spintele virs kriaukles, bet ar ji bebus reikalinga, jei bus indaplove.

Aš planuoju nedaryti, nes per 5 metus jos nepasigedau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyIn @ 2013 01 24, 12:46)
Norėjau paklausti, ar darote indu dziovykle, jei turite indaploves. As kazkaip pripratusi isplautus indus deti i spintele virs kriaukles, bet ar ji bebus reikalinga, jei bus indaplove.

kažkur indus vis tiek laikysite. Jeigu laikysite taip pat, kaip ir iki indaplovės - tegul būna ta džiovyklė.
ir nereikia įsivaizduoti, jog jeigu yra indaplovė, tai virtuvėj čiaupas bus reikalingas tik vandeniui į puodą įpilti. plausite vis tiek rankomis, aišku rečiau, ir mažiau bet plausite. pvz juk neleisi indaplovės dėl kelių puodelių ar lėkštučių. ir dar: jeigu tai pirma indaplovė - pradžioje važiuosite užsipirkti stalo įrankių ir puodelių/lėkščių. nes pajusite trūkumą 4u.gif
Atsakyti

nezinau... as indaplove jau 8 metus naudoju ir tikrai reikia dziovykles nes visko nededi i indaplove.. po rytines arbatos issiplaunu paprastai puodeli... o ir darbo dienom maziau tu indu susuidaro tai paprasciau rankom isplaut nei visa savaite kraut i indaplove...

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 24, 12:47)
Bent žmogus, kuris dėjo šią foto, rašė, kad jam patogu, kiek pamenu g.gif

tai kad ne.. rase kad daugiau taip nedarytu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 24 sausio 2013 - 13:21
QUOTE(Tisan @ 2013 01 15, 18:01)
kriaukle toj vietoj tikrai nera labai patogu,o kadangi as labai norejau pakeltos orkaites,tai tiesiog neliko jai kitos vietos...kadangi yra indaplove,nusprendziau,kad galesiu si nepatoguma pakest  biggrin.gif ,virtuvė nedidele tai teko kazka paaukot  biggrin.gif  O verdantis puodas kazkaip netrukdo prie kriaukles prieit  g.gif
user posted image

Akvilyte, taip, rašo, kad nėra labai patogu 4u.gif
Bet, kaip suprantu, kad labai nesiparina lotuliukas.gif
Atsakyti

Mūsų atveju tikrai nereikalinga, indus laikom stalčiuj šalia indaplovės, labai patogu, kad vaikai viską pasiekia, neprašo kaip seniau paduot iš tos džiovyklės thumbup.gif Plaunam rankom tik gerus peilius (nes iškart atšimpa išplovus indaplovėj) ir tokius indus, kurių negalima plaut indaplovėj, išplautus kažkaip iškart išvalau ir keliauja į stalčių biggrin.gif Baldininkas dar sakė, kad dauguma paskui vėliau vistiek prašo įdėt tą džiovyklę, bet per 2 mėn. aš jos nei karto nepasigedau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 01 24, 12:25)
Arba tiems kurie dėl spalvos neapsisprendžia biggrin.gif

thumbup.gif man tokios tada reik biggrin.gif
o del tos kaitlentes ir kriaukles kampe, man graziau taip ziuris nei butu atitraukta gerokai i sona ir paliktas niekam nereikalingas plotas kampe visokiem ss kaupt tik, bet va gal patogumui ir ner labai patogu, bet zmogus ma lyg taip ir rase, kad vardan grozio aukojo, beto jei atitraukta butu, ir jei mazai vietos virtuvej tai ir to darbastalio velgi sumazetu ja atitraukus, o tas man svarbiau, turet daugiau vietos dyrbt, o indus jau kaip nors tada, plius jei indaplove yr, ir aplamai kai esu macius tokiu mazu virtuviu kur zmones eina pavalgyt po viena, tai sitoji dar labai liuksine smile.gif
mano kriaukle irgi bus kampe prie sienos, dabar ji ten ir man viskas ok.cia jau kaip papranti prie gero aiksu greit priprantama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 24 sausio 2013 - 14:09
QUOTE(Elenna @ 2013 01 24, 13:57)
o del tos kaitlentes ir kriaukles kampe, man graziau taip ziuris nei butu atitraukta gerokai i sona ir paliktas niekam nereikalingas plotas kampe visokiem ss kaupt tik,

drinks_cheers.gif Aš ir buvau sumąsčius kaitlentę į kampą kišt, bet va žiūriu ir taip ir taip, nu darbastalis mano visai nepatogioj vietoj būtų g.gif Aišku dar klausimas ar man kaitlentė šitoj vieto bus patogu g.gif

Pabraižiau tokį primityvų planelį blush2.gif

user posted image
Atsakyti

Aš manau, kad turint indaplovę ji kaip ir nereikaliga taptų mastau.gif
Aš tai dairausi džiovyklės stalčiuje didesniam, bet nerandu jokių pavyzdžių dar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2013 01 24, 13:38)
Mūsų atveju tikrai nereikalinga, indus laikom stalčiuj šalia indaplovės, labai patogu, kad vaikai viską pasiekia, neprašo kaip seniau paduot iš tos džiovyklės thumbup.gif Plaunam rankom tik gerus peilius (nes iškart atšimpa išplovus indaplovėj) ir tokius indus, kurių negalima plaut indaplovėj, išplautus kažkaip iškart išvalau ir keliauja į stalčių  biggrin.gif Baldininkas dar sakė, kad dauguma paskui vėliau vistiek prašo įdėt tą džiovyklę, bet per 2 mėn. aš jos nei karto nepasigedau  4u.gif

as ir taip laikiau... ir dabar taip darysiu, tik tam stalciuj ideta dziovykle buvo ax.gif buvau ikelu fotke senesnej temoj biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus apie džiovyklę smile.gif. Nusipirkome buta, rengiamės remontams. Ir dabar pagrindinis galvos skausmas - virtuve. Todėl labai įdėmiai jusų pasiasakymus seku smile.gif. Iškilo tokie klausimukai, norėčiau Jūsų nuomonių:
1. Pas mane virtuve pailga, staciakampio formos 3.7 m ilgio, kitoj pusėj dėsime stalą, ovalo formos netiks, nes sunku bus vaikščioti. Tai tas satalas remsis į sieną. Kaip darėte sieną, prie kurios stovi stalas?jei dažyti, tai išsiteps nuo nuolatinio stalo ir kedzių bruzinimosi. Jei tapetus, sako atsiklijuoja nuo dregmes. Kaip ta sieną padaryti, kad būtų praktiška, šiuolaikiška ir gražu?
2. Kokias dėjote ar dėsite grindis? mes galvojame palei virtuvini deti plyteles, o toliau laminata. Kiti pataria isvis deti tik laminata, nes ant plyteliu stoveti salta. Bet ant laminato matysis riebalų dėmės. Jei vien plyteles - salta bus. gal kas dėjote kamštine grindų danga? Ja forumuose labai giria, kad labai malonu kojom ir silta ir paprasta priziurėti.
3. Man visai grazu tarpa tarp stalvirsio ir virsutiniu spinteliu daryti ta pacia plokste kaip stalvirsis? bet ar praktiskas dalykas?gal vis delto rinktis plyteles.
Vaje vaje kazkoks galvos skausmas ta virtuve. Klausimu n galvoje kirba...Aciu uz pasisakymus, mergaites smile.gif
Atsakyti